Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

natija napisał(a):
ale fot:crazyeye:no no postaralas sie:multi:
uwielbiam takie wodne fotki:multi:zabawe mial na calego:)

to i tak połowa fot :lol: są nudne ale póki ciepło nic innego nie będzie :lol:

Ozzy chyba ma błony pławne bo on uwielbia środowisko wodne :)

FredziaFredzia napisał(a):
Prawdziwy z niego model! :)

no ba ....szkolona bestyjka ;)

Posted

Aleks89 napisał(a):
paralotniarz lata jak ze sraczką w kółko dzień w dzień prawie :eviltong: Kaja dostaje padaki na jego widok ,lata po polu i drze ryj.:evil_lol:

u nas ich lata od groma i ciut ...czasem mnie już nosi , bo spokojnie w lesie nie pochodzisz bo ci pierdzi trabant nad głową

Posted

U mnie jest jeden i lata i lata jak ze sraczką:diabloti:Na zmianę z jakąś posraną awionetką.A dziś rano sam się prawie zesrałem jak szedłem zaspany z psami i nagle dosłownie spod nóg wypadł mi bażant.No idealna pobudka..:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
U mnie jest jeden i lata i lata jak ze sraczką:diabloti:Na zmianę z jakąś posraną awionetką.A dziś rano sam się prawie zesrałem jak szedłem zaspany z psami i nagle dosłownie spod nóg wypadł mi bażant.No idealna pobudka..:evil_lol:

:lol: u nas przy szkole w trawach bażanty siedzą , Ozzy zawsze się czai , one wyskakują , gamoń się wystraszy a potem ich szuka :lol:

natija napisał(a):
to pewnie chlopaki z Pyskowic;)

U mnie z lotniska Gotartowice u Olka pewnie ten co na hołdzie startuje , nawet na you tube kiedyś filmik wrzucał

Posted

agaciaaa napisał(a):
http://images10.fotosik.pl/4463/eb1409bebf17579a.jpg ale faaajnie :)

http://images10.fotosik.pl/4463/472f24934fbc5cb9.jpg a to co to jest, jak nie radość i zabawa? :cool3: :loveu:

no fajnie , fajnie u nas :)

a to ja nie wiem co to jest :evil_lol:bo bufon stwierdził , ze mój pies jest zaniedbany i dobrze że nie wie co traci nie żyjąc w hodowli i nie wiedząc jak sie pies za murami bawi :diabloti: ale bufony koło siedzenia mi zwisają , dziś jestem dodatkowo doładowana przez moją panią dyrektor , ale życie przed nią więc jeszcze nie wszystko stracone :diabloti:

Posted

natija napisał(a):
madry Ozulek:)

scwaniaczył i tym sposobem nie ma kapieli w domu :lol:

zuzolandia napisał(a):
http://global.images10.fotosik.pl/4463/f3dea36d507242b3.jpg

ten badyl jakby na ucholach wyrosniety hihihih

patrz...wrocilam z wielkiej kaluzy i pogoda sie zrobila zarowno tam jak i tu.....noooo nic tylko sie pochlastac hihihi

buziamm;-)

dobrze że badylem w łepek nie oberwał , bo startuje za szybko i już nie raz przytobił a potem płacz że boli

No pogoda nad morzem podobno rewelka ... w sumie urlop mam cały lipiec a w domu siedzę i czekam na decyzję ważną , więc proszę o kciuki 25 lipca co by dobrze było :)