Obama Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Swietne foty jak zawsze. Współczuję,utraty przyjaciela.Kurczę,to zawsze boli tak mocno kiedy odchodzi pupil. Quote
Zahra as-Sahra Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 smutne i bolesne... przytulamy Cię całym stadem:glaszcze: Quote
Alicja Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='maciaszek']Rozumiem i współodczuwam. Trzymaj się. :glaszcze: [quote name='Obama']Swietne foty jak zawsze. Współczuję,utraty przyjaciela.Kurczę,to zawsze boli tak mocno kiedy odchodzi pupil. [quote name='natija']smutne sa te rocznice:-( [quote name='Zahra as-Sahra']smutne i bolesne... przytulamy Cię całym stadem:glaszcze: dzięki , smutno i to bardzo ...ale w sumie jak tak sie pomyśli ile ten psiak dał radości przez te 4 lata ..... [quote name='Asiaczek']Ozzik w swoim naturalnym przebraniu;-) http://images54.fotosik.pl/13/55b4ea0c7dad08bd.jpg pzdr. ano , Ozzy jak to Ozzy :lol: Obamowa ...a gdzie jest blogas białaska ??? Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Alicja'] Ozzy chyba znów nabrałciałka przez te upały pomimo mniejszych porcji , ale nie mamy jak na spacery chodzić w te upały ...rano o 7 już skwar o 22 nadal duchota ...nie zajadę psa :( [/QUOTE] Mój Pepe też ale trudno, potem będę się martwić. Na razie wychodzimy nad ranem, pobiegnie dwa razy za piłką i ma dość, późniejsze spacery to szybkie wyjścia i do domu, cały dzień leży. Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 a jutro i w czwartek jeszcze cieplej u Was:shake:u nas juz coraz chlodniej do Was tez to przyjdzie;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Oby, bo to już lekka przesada z tymi upałami :roll: Quote
Alicja Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Ania!']Mój Pepe też ale trudno, potem będę się martwić. Na razie wychodzimy nad ranem, pobiegnie dwa razy za piłką i ma dość, późniejsze spacery to szybkie wyjścia i do domu, cały dzień leży.[/QUOTE] no ja też tym się nie martwię ale znów znajdą się tacy że będą mówić jaki to moj pies nieszczęśliwy i gruby :lol: , generalnie mam to w dupie , bo wolę grubego psa ale żywego a nie wybieganego z zawałem serca :) [quote name='natija']a jutro i w czwartek jeszcze cieplej u Was:shake:u nas juz coraz chlodniej do Was tez to przyjdzie;)[/QUOTE] dzisiaj było strasznie i faktycznie na jutro pokazują jeszcze cieplej ... już nawet nie chcę widzieć rachunku za wodę :roll: 5 razy prysznic itd .... [quote name='Ania!']Oby, bo to już lekka przesada z tymi upałami :roll:[/QUOTE] za ciepło ,no i bardzo niezdrowo , moje oczy już przesuszone na maxa a co mają powiedzieć sercowcy i z chorobami płuc ... Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 A pewnie, że się znajdą ... jak obcięłam Lenkę to też się znaleźli tacy, którzy mieli wiele do powiedzenia, bo przecież jak briard obcięty to skrajne zaniedbanie :evil_lol: Niektórzy widać muszą jakoś zapełnić sobie życie i dlatego pakują się w czyjeś. Quote
Alicja Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='Ania!']A pewnie, że się znajdą ... jak obcięłam Lenkę to też się znaleźli tacy, którzy mieli wiele do powiedzenia, bo przecież jak briard obcięty to skrajne zaniedbanie :evil_lol: Niektórzy widać muszą jakoś zapełnić sobie życie i dlatego pakują się w czyjeś.[/QUOTE] oj ja mam tu w okolicy takich interesownych ( zresztą na dogo też tacy bywają ;) ) ale kilka osób jużsię dowiedziało, ze nadmierne interesowanie się moją osobą może skończyć się w sądzie :lol: no i skończyło się głupie gadanie :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 I słusznie, niektórymi jak się nie potrząśnie to nie zrozumieją. Czasami masywny kij może być pomocny :grins: Zaraz mnie ktoś oskarży o nakłanianie do przemocy :evil_lol: Quote
natija Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 witajcie:) oj na dogo duzo takich co tylko sensacji szukaja,a potem nagadac sie nie umieja,wszytsko wiedza najlepiej itd.ale na mnie juz to nie dziala;) chlodniej chyba juz u Was co? u nas kolo 20 st od kiku dni;) Quote
Alicja Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='Ania!']I słusznie, niektórymi jak się nie potrząśnie to nie zrozumieją. Czasami masywny kij może być pomocny :grins: Zaraz mnie ktoś oskarży o nakłanianie do przemocy :evil_lol:[/QUOTE] hahaha , uwierz , ze na niektórych to chyba nawet kij nie podziała :lol: [quote name='natija']witajcie:) oj na dogo duzo takich co tylko sensacji szukaja,a potem nagadac sie nie umieja,wszytsko wiedza najlepiej itd.ale na mnie juz to nie dziala;) chlodniej chyba juz u Was co? u nas kolo 20 st od kiku dni;)[/QUOTE] no , dogo to takie targowisko ;) U nas dzisiaj była rewelka , rano 13 stopni potem podniosło się do 20 więc dało sie żyć :) Quote
FredziaFredzia Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 A dzisiaj jak tam? U nas fajnie, tylko 20 stopni więc pojechaliśmy z Frankiem do lasu i nad jezioro. Pies przeszczęśliwy :) Quote
Alicja Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='FredziaFredzia']A dzisiaj jak tam? U nas fajnie, tylko 20 stopni więc pojechaliśmy z Frankiem do lasu i nad jezioro. Pies przeszczęśliwy :)[/QUOTE] u nas rewelka , nie wiem jak teraz na termometrze ale rano było 15 stopni , wsiedliśmy w samochodzik i do lasu , cisza spokój , ptaszki :) , Ozzy popluskał się w żółtej rzeczce , której jest połowa mniej ale nadal mokra ;) , wróciliśmy gdzieć koło 11 do domku , teraz odpoczywamy , na niebie cudowne białe obłoczki i nie ma skwaru :) Quote
Alicja Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='natija']a u nas pochmurnie i pada:-([/QUOTE] u nas dzisiaj zachmurzone a padać ma podobno jutro , przyda się bo grzybów bym zjadła :) a tak doopa , sciółka sucha Quote
natija Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 o nawet mi nie mow,tez byl zjadla takie grzyby z lasu:)kolega powiedzial,ze jak pojdzie to mi da troche grzybow wiec trzymam go za slowo,juz liste se zrobilam hehe co z nimi zrobie;) Quote
Alicja Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='agaciaaa']Jak tam Alu urlopik mija? ;)[/QUOTE] leniwie :lol:, aż dziwne ,że można mieć tyle wolnego czasu :lol: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Po tak długim czasie ciężko będzie wrócić do pracy, ale.. trzeba żyć chwilą ;) Quote
Alicja Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='agaciaaa']Po tak długim czasie ciężko będzie wrócić do pracy, ale.. trzeba żyć chwilą ;)[/QUOTE] już raz tak wracałam , dałam radę , baba ze stali jestem ;) , a teraz jeszcze mam tą perspektywę , ze mam szanse po 4 latach odejśc na świadczenie kompensacyjne , grosze będą marne , ale pracy już w tym wieku nie zmienię , niech sobie lecą te emarytalne składki ( hahah) a moze potem gdzieśuda mi się zapracować do tej kasy co na ,,waciki,, od państwa dostanę Quote
Vectra Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 takie daty , to niestety zagnieżdżają się w mózgu u mnie taka mocna , istotna i bolesna ... to 8 sierpień ... minęło 15 lat ale żeby tak rozweselić :cool3: wiesz co dostałam na urodziny , od "tej" pani ? wiesz której , mojej ulubionej RÓŻANIEC :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Vectra napisał(a):takie daty , to niestety zagnieżdżają się w mózgu u mnie taka mocna , istotna i bolesna ... to 8 sierpień ... minęło 15 lat ale żeby tak rozweselić :cool3: wiesz co dostałam na urodziny , od "tej" pani ? wiesz której , mojej ulubionej RÓŻANIEC :diabloti: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: upaćkałam sie kawą :roflt: ja kiedyś dostałam kryształową cukiernicę od pewnej pani :roflt: Quote
Vectra Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 ja jej kupie wibrator i będziemy na ten rok kwita :diabloti: Quote
Recommended Posts