agaciaaa Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Alicja']myślisz że trafię :lol:[/QUOTE] Poproś któregoś ze swoich chłopaków :lol: ja też bym bankowo nie temu sąsiadowi co trzeba okno wybiła :evil_lol: Quote
maciaszek Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Alicja']myślisz że trafię :lol:[/QUOTE]Ćwiczenie czyni mistrzem :diabloti:. Quote
Alicja Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='agaciaaa']Poproś któregoś ze swoich chłopaków :lol: ja też bym bankowo nie temu sąsiadowi co trzeba okno wybiła :evil_lol:[/QUOTE] mamy taki karabin , nawet 2 do strzelania na kulki to się raczej procą bawic nie będą chcieli ;) [quote name='maciaszek']Ćwiczenie czyni mistrzem :diabloti:.[/QUOTE] powybijam wszystkie od parteru do 3go :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Alicja']mamy taki karabin , nawet 2 do strzelania na kulki to się raczej procą bawic nie będą chcieli ;) [/QUOTE] Też bym taki chciała :grins: Quote
Alicja Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Ania!']Też bym taki chciała :grins:[/QUOTE] cho , to postrzelamy , gogle ochronne na oki też mam :) Quote
monia&nero Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 karabiny, strzelanie... ale militarnie się zrobiło :) Miłego tygodnia! Quote
Alicja Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='monia&nero']karabiny, strzelanie... ale militarnie się zrobiło :) Miłego tygodnia![/QUOTE] tak się bawią grzeczne dziewczynki :grins: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Alicja']:cool2: oj odliczam i ogarnia mnie coraz większe zwątpienie ....[/QUOTE] A gdzie optymizm?:) A na sąsiada to może pomoże SM...? Lub Policja. Dzielnicowy...? pzdr. Quote
Alicja Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Asiaczek']A gdzie optymizm?:) A na sąsiada to może pomoże SM...? Lub Policja. Dzielnicowy...? pzdr.[/QUOTE] no właśnie ....ta co ZAWSZE wspierała , wspiera innych nie potrafi dodać otuchy samej sobie ... dzisiaj wtorek do czwartku muszę wytrzymać ze sobą :roll: a sąsiada , po prostu olać ... myślę , że sam kiedyś doświadczy takich niedogodności i mam nadzieję ze zrozumie Quote
Asiaczek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nie licz na to, że zrozumie... przynajmniej ja bym nie liczyła:) A może Wspólnota by coś pomogła? Jaka rozmowa...? pzdr. Quote
zuzolandia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Jedni remontują szybko i krótko inni rozkoszuja się widokiem rozwalonych scian rur na wierzchu i smakuja muzykę wiertarki tudzież mlotka;-) hihihihh chyba kazdy z nas to przechodzil ...co nas nie zabije dobrze zrobi nam ;-) Alusiaaa bedziem czimac ..tyle kciukasow nie moze przeciez nic nie zdziałac ;-) Buziammm!!! Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Alicja']cho , to postrzelamy , gogle ochronne na oki też mam :)[/QUOTE] :multi::multi: [quote name='zuzolandia'] Alusiaaa bedziem czimac ..tyle kciukasow nie moze przeciez nic nie zdziałac ;-) [/QUOTE] Dokładnie tak ;) Będzie dobrze :lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Asiaczek']Nie licz na to, że zrozumie... przynajmniej ja bym nie liczyła:) A może Wspólnota by coś pomogła? Jaka rozmowa...? pzdr.[/QUOTE] kochana ...mnie czeka REMONT mojej łazienki :diabloti: no cóż ....będę wredna :evil_lol: oni mają w następnym roku pewną uroczystość rodzinną , nic nie zawadzi remontowac w czasie kiedy goście sie zjadą :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Jedni remontują szybko i krótko inni rozkoszuja się widokiem rozwalonych scian rur na wierzchu i smakuja muzykę wiertarki tudzież mlotka;-) hihihihh chyba kazdy z nas to przechodzil ...co nas nie zabije dobrze zrobi nam ;-) Alusiaaa bedziem czimac ..tyle kciukasow nie moze przeciez nic nie zdziałac ;-) Buziammm!!![/QUOTE] [quote name='Ania!']:multi::multi: Dokładnie tak ;) Będzie dobrze :lol:[/QUOTE] życzliwych proszę jutro o wsparcie duchowe Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Cały czas wsparcie jest i trzymamy :kciuki: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Trzymamy, zaciskamy i co tam jeszcze chcesz:) pzdr. Quote
Alicja Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 (edited) [quote name='Asiaczek']Nie licz na to, że zrozumie... przynajmniej ja bym nie liczyła:) A może Wspólnota by coś pomogła? Jaka rozmowa...? pzdr. [quote name='zuzolandia']Jedni remontują szybko i krótko inni rozkoszuja się widokiem rozwalonych scian rur na wierzchu i smakuja muzykę wiertarki tudzież mlotka;-) hihihihh chyba kazdy z nas to przechodzil ...co nas nie zabije dobrze zrobi nam ;-) Alusiaaa bedziem czimac ..tyle kciukasow nie moze przeciez nic nie zdziałac ;-) Buziammm!!! [quote name='Ania!']:multi::multi: Dokładnie tak ;) Będzie dobrze :lol: [quote name='Izabela124.']I u mnie kciuki zaciśnięte :) [quote name='agaciaaa']Kciuki zaciśnięte! :kciuki: [quote name='Asiaczek']Trzymamy, zaciskamy i co tam jeszcze chcesz:) pzdr. [quote name='zuzolandia']czimanko zapewnione ;-) [quote name='natija']trzymamy mocno :) [quote name='Ania!']Cały czas wsparcie jest i trzymamy :kciuki: dzięki , dzięki ,dzięki :loveu: mam 10 miesięcy urlopu dla poratowania zdrówka , czyli do 25 maja 2014 ,gdyby moja pani dr napisała 12 msc to też bym dostała , ale i tak się cieszę :) teraz nóżka do reperacji i rehabilitacja i odpoczynek od zgiełku :) Edited July 25, 2013 by Alicja Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 I super :multi: teraz troszkę odpoczniesz :) Quote
agaciaaa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Widzisz, tyle kciuków musiało pomóc ;) ja też po cichutku proszę o kciuki jutro, w podobnej sprawie ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='agaciaaa']ja też po cichutku proszę o kciuki jutro, w podobnej sprawie ;)[/QUOTE] Będziem trzymać ;) :kciuki: Quote
Alicja Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Ania!']I super :multi: teraz troszkę odpoczniesz :)[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Świetne wieści![/QUOTE] no , też się cieszę , bo chyba to mi było potzrebne :) [quote name='agaciaaa']Widzisz, tyle kciuków musiało pomóc ;) ja też po cichutku proszę o kciuki jutro, w podobnej sprawie ;)[/QUOTE] mają działanie ;) [quote name='Ania!']Będziem trzymać ;) :kciuki:[/QUOTE] oczywiście , ze jutro trzymanie OBOWIĄZKOWE :kciuki: Quote
Recommended Posts