Alicja Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='natija']a co sie dzieje,z kregoslupem masz problemy?[/QUOTE] z kręgosłupem szyjnym i lędźwiowym i lewym biodrem , mam zwyrodnienia stawów , jak stara babcia , ale daje radę ;) , zabieg muszę mieć na stopy , ale jeśli będzie w wersji optymistycznej to w szpitalu będę za każdym razem tylko 3 dni więc będę trzymać się tej wersji . Mam tzw sztywny paluch i zwyrodnienia i trzeba uruchomić staw ...cokolwiek to znaczy ;) [quote name='maciaszek']No to kciuki za komisję![/QUOTE] dam znać kiedy będę prosić o zaciskanie z całych sił , 26 czerwca oddaję wniosek , bo teraz moja pani dr jest na urlopie Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='Alicja'] u mnie też :( a jutro od 6.30 do 15 w przedszkolu siedzę , chyba umrę z gorąca [/QUOTE] To współczuję, dzieciaki pewnie też bardziej upierdliwe w taki upał. Quote
Alicja Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']no to trzymam kciuki.[/QUOTE] poczekaj , dam znać ;) , bo potrzebne będą i to bardzo [quote name='Ania!']To współczuję, dzieciaki pewnie też bardziej upierdliwe w taki upał.[/QUOTE] oj dokładnie , raz im za ciepło innym razem chcą pić za chwile sikać , znów pić , chcą do sali , nie chcą do sali , wierszyka się nie będą uczyć bo są zmęczeni .... istny szał ...a najgorzej jak chcą się przytulić Quote
Izabela124. Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Też będę zaciskała kciuki jak będzie trzeba :) Quote
monia&nero Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Alicja napisał(a):z kręgosłupem szyjnym i lędźwiowym i lewym biodrem , mam zwyrodnienia stawów , jak stara babcia , ale daje radę ;) , zabieg muszę mieć na stopy , ale jeśli będzie w wersji optymistycznej to w szpitalu będę za każdym razem tylko 3 dni więc będę trzymać się tej wersji . Mam tzw sztywny paluch i zwyrodnienia i trzeba uruchomić staw ...cokolwiek to znaczy ;) dam znać kiedy będę prosić o zaciskanie z całych sił , 26 czerwca oddaję wniosek , bo teraz moja pani dr jest na urlopie daj znac koniecznie to będziemy zaciskać kciuki ba nawet osiem łapek :) Quote
Alicja Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Izabela124. napisał(a):Też będę zaciskała kciuki jak będzie trzeba :) oki :D monia&nero napisał(a):daj znac koniecznie to będziemy zaciskać kciuki ba nawet osiem łapek :) dam dam ,bardzo mi zależy by uzyskać zgode komisji Quote
Alicja Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Zahra as-Sahra napisał(a):Też trzymamy kciuki i 14 łapek. Supcio :) Quote
zuzolandia Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 nadmorskie buziaczki ;-) wsciekłe morze dzis ;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Alicja napisał(a): oj dokładnie , raz im za ciepło innym razem chcą pić za chwile sikać , znów pić , chcą do sali , nie chcą do sali , wierszyka się nie będą uczyć bo są zmęczeni .... istny szał ...a najgorzej jak chcą się przytulić Oooo to masz jeszcze gorzej niż myślałam. Dobrze, ze teraz chłodniej ale dla odmiany leje. Quote
Alicja Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Ania! napisał(a):Oooo to masz jeszcze gorzej niż myślałam. Dobrze, ze teraz chłodniej ale dla odmiany leje. pal licho że leje , przynajmniej siedzimy w sali i się spokojnie bawią , znaczy hałas jest ale już ogarniam temat , bo za 2 dni urlop ;) Quote
agaciaaa Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 To jak już się doczekasz tego urlopu to liczę na jakiś fotki ;) Quote
Sonka95 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Ale nas tu dawno nie było :-o No to super , że urlopik się zaraz zacznie :cool3: Quote
rufusowa Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 dobre wiadomości: urlop, ogarniasz temat, chłodniej :loveu: Ja również liczę na fotki z urlopu aczkolwiek zaznaczam, że mogę je zauważyć dopiero w okolicy jesieni :eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 agaciaaa napisał(a):To jak już się doczekasz tego urlopu to liczę na jakiś fotki ;) foty mam jeszcze jakieś czerwcowe więc moze uda się coś wybrać , ale póki co jestem denatka ...dziś jak wyszłam do pracy o 6.15 tak wyszłam z niej 18.30 ....po 8,5 godzinnej pracy z dziećmi i naradzie końcowej ....szłam jak naćpana jutro zakończenie roku w knajpce po pracy , w sobotę do mamy , w niedziele odpoczywam , w poniedziałek do przedszkola , wprawdzie urlop mam już od 1 ale muszę spakować moje graty i na szczepienie p/WZW przedoperacyjne , we wtorek musze do 2 przychodni jechać złożyć zamówienie na xero kartotek na komisję aby dostać urlop na poratowanie zdrowia , od środy odpoczywam :) Sonka95 napisał(a):Ale nas tu dawno nie było :-o No to super , że urlopik się zaraz zacznie :cool3: ano dawno :) rufusowa napisał(a):dobre wiadomości: urlop, ogarniasz temat, chłodniej :loveu: Ja również liczę na fotki z urlopu aczkolwiek zaznaczam, że mogę je zauważyć dopiero w okolicy jesieni :eviltong: dużo nie stracisz ;) Quote
agaciaaa Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 No to dosyć intensywny ten początek urlopu ;) Daj znać kiedy trzymać kciuki za komisję ;) Quote
Alicja Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 agaciaaa napisał(a):No to dosyć intensywny ten początek urlopu ;) Daj znać kiedy trzymać kciuki za komisję ;) wczoraj uroczyste zakończenie roku szkolnego 2012/2013 ...nareszcie , oficjalnie UW zaczynam 1 lipca ale dziś już totalluz bo weekend :) Wczoraj zamiast jechać na koncert Jelonka i Piecowisko musiałam być na imprezie pracowej :( , źle nie było ale wolałabym słuchać Jelonkowego grania a nie Ona tańczy dla mnie, czy też Żono moja :diabloti: no ale cóż ... trzeba bywać O komisji dam znaka , we wtorek będę załatwiać kserokopie dokumentacji lekarskiej ...oby wystarczyło Quote
Gioco Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Alicja napisał(a):z kręgosłupem szyjnym i lędźwiowym i lewym biodrem , mam zwyrodnienia stawów , jak stara babcia , ale daje radę ;) , zabieg muszę mieć na stopy , ale jeśli będzie w wersji optymistycznej to w szpitalu będę za każdym razem tylko 3 dni więc będę trzymać się tej wersji . Mam tzw sztywny paluch i zwyrodnienia i trzeba uruchomić staw ...cokolwiek to znaczy ;) Będzie spoko Alu :-) Quote
Asiaczek Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='Alicja']foty mam jeszcze jakieś czerwcowe więc moze uda się coś wybrać , ale póki co jestem denatka ...dziś jak wyszłam do pracy o 6.15 tak wyszłam z niej 18.30 ....po 8,5 godzinnej pracy z dziećmi i naradzie końcowej ....szłam jak naćpana jutro zakończenie roku w knajpce po pracy , w sobotę do mamy , w niedziele odpoczywam , w poniedziałek do przedszkola , wprawdzie urlop mam już od 1 ale muszę spakować moje graty i na szczepienie p/WZW przedoperacyjne , we wtorek musze do 2 przychodni jechać złożyć zamówienie na xero kartotek na komisję aby dostać urlop na poratowanie zdrowia , od środy odpoczywam :) Czyli dzisiaj odpoczywasz:) Ciekawa jestem, czy zdążysz wpaśc do Wwy przed operacja pierwsza, druga .... Pzdr. Quote
Alicja Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Asiaczek napisał(a):Czyli dzisiaj odpoczywasz:) Ciekawa jestem, czy zdążysz wpaśc do Wwy przed operacja pierwsza, druga .... Pzdr. kurcze , nie odpoczywam ...siedzę i ciężko myślę , o tym paskudnym czerwcu ... najpierw Hania , potem Rekinek na granicy i wczoraj jak grom z nieba Szpuleczka ....nie wytrzymałam , uryczałam sie , tym bardziej ze i w ludzkiej sferze dużo sie działo , przez miesiąc czekaliśmy na wyniki mojej wychowanicy , Juleczki , która wylądowała w klinice , było podejrzenie o białaczke ,,na szczęscie ,, okazało się to mononukleozą zakaźną , tak że jets szansa ze dziewczynka wyjdzie na prostą , wczoraj byłam u niej i jest już coraz lepiej . Czy będę w Warszawie? , raczej nie Quote
Alicja Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 maciaszek napisał(a):Alu... :glaszcze: ja to sobie w kąteczku popłaczę , ale żal mi Debe , Roberta , Szpilki , Jaśka , bo Matyśka za mała , zapomni szybko ...strach mnie tylko ogarnia kiedy pomyslę , ze odchodzą coraz młodsze psy ... Quote
monia&nero Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Alicja napisał(a):ja to sobie w kąteczku popłaczę , ale żal mi Debe , Roberta , Szpilki , Jaśka , bo Matyśka za mała , zapomni szybko ...strach mnie tylko ogarnia kiedy pomyslę , ze odchodzą coraz młodsze psy ... :( :( :( (*) Quote
Recommended Posts