Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Alicja napisał(a):ale czarnych kudłów na czarnej bluzce nie widać ;) On to w ogóle nie zostawia kudłów na ubraniach :lol: Jak miałam Onkę to była masakra ale Pepe nie lubi się niczym dzielić to i włosów nigdzie nie ma :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Ania! napisał(a):On to w ogóle nie zostawia kudłów na ubraniach :lol: Jak miałam Onkę to była masakra ale Pepe nie lubi się niczym dzielić to i włosów nigdzie nie ma :evil_lol: to masz luksus , tak jak miałam z Kamą , ona też kudłów mało zrzucała a jak już to ręką się pozbierało , krótkowłose lubią obdzielać otoczenie sierściuchem :lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Kaaasia napisał(a):Ozzulec zadowolony dupkę sobie moczy :loveu: jak to Ozzulek :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Alicja napisał(a):to masz luksus , tak jak miałam z Kamą , ona też kudłów mało zrzucała a jak już to ręką się pozbierało , krótkowłose lubią obdzielać otoczenie sierściuchem :lol: Pamiętam jak miałam Onkę, dzieliła się wiecznie i bez umiaru :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Skończmy temat owczarków i ich kłaków:diabloti:Bo będziecie mieć moje na sumieniu:evil_lol:Wystarczy ,że to WIDZĘ nie chcę już o tym CZYTAĆ:lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Ania! napisał(a):Pamiętam jak miałam Onkę, dzieliła się wiecznie i bez umiaru :evil_lol: Aleks89 napisał(a):Skończmy temat owczarków i ich kłaków:diabloti:Bo będziecie mieć moje na sumieniu:evil_lol:Wystarczy ,że to WIDZĘ nie chcę już o tym CZYTAĆ:lol: ja na szczęście nie miałam nigdy owcareczków niemieckich :) Quote
monia&nero Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Dzień doberek :) Już środa :) to prawie tak jak piątek tylko że środa :) Miłego dnia i głaski dla Ozzulca :) Quote
Doginka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Witam po powrocie:hand: Niestety sił mi starczyło tylko na oglądanie fot i pomachanie Wam rączą;-) Ale Ozzy super się trzyma:loveu: Quote
Alicja Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Tengusia napisał(a):ciocia kiedy przyjedziesz do Klarci ? :grins: a Klarcia do cioci kiedy :lol: a tak serio to nie wcześniej tyłek z domu ruszę aniżeli w lipcu ... Izabela124. napisał(a):Witaj Alicjo :) Witaj :) monia&nero napisał(a):Dzień doberek :) Już środa :) to prawie tak jak piątek tylko że środa :) Miłego dnia i głaski dla Ozzulca :) nie nie nie ...bo po środzie jest czwartek , mój najgorsiejszy dzień w pracy :diabloti: a po piątuniu jest sobótka :loveu: Doginka napisał(a):Witam po powrocie:hand: Niestety sił mi starczyło tylko na oglądanie fot i pomachanie Wam rączą;-) Ale Ozzy super się trzyma:loveu: i ja odmacham :hand: Quote
Luzia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Aż tak zawalona pracą do lipca? Współczuję, dziś dopiero środa a ja już mam dość tego tygodnia i marzy mi się weekend :evil_lol: a jak bym jeszcze miała pracować z rozpuszczonymi bachorami to już w ogóle :cool1: kwestia czasu i by mnie za morderstwo w afekcie posadzili :diabloti: Jak tam Ozzulek? Z kleszczami coś lepiej, czy dalej masakra? Quote
Zahra as-Sahra Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ozzulec jest słodki, przekaż mu buziaki ode mnie :buzi:. A te kaczki też Twoje? ;-) Quote
Alicja Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Luzia napisał(a):Aż tak zawalona pracą do lipca? Współczuję, dziś dopiero środa a ja już mam dość tego tygodnia i marzy mi się weekend :evil_lol: a jak bym jeszcze miała pracować z rozpuszczonymi bachorami to już w ogóle :cool1: kwestia czasu i by mnie za morderstwo w afekcie posadzili :diabloti: Jak tam Ozzulek? Z kleszczami coś lepiej, czy dalej masakra? aż tak zawalona ...no powiedzmy do dwudziestego któregoś :diabloti: teraz w sobotę na dodatek festyn rodzinny , czyli szopka i cyrk w jednym jak nie będzie pogody , więc jutro wracam do domu wieczorem , w sobotę na 7.30 i wrócę nie wcześniej jak o 15 ...tak że zostaje mi nieszczęsna niedziela ... jestem już zmęczona Co do kleszczy , po założeniu Preventica mamy spokój Zahra as-Sahra napisał(a):Ozzulec jest słodki, przekaż mu buziaki ode mnie :buzi:. A te kaczki też Twoje? ;-) ucałowany :loveu: Kaczuchy z natury ;) , naszych spacerów , na 4 piętrze nie uchowały by się :lol: Quote
zuzolandia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Eeeee masz balkona ...siedlisko by se zrobiły hihihih U nas kleszcze jakos sie uspokoiły ale i tak boję sie lazic do lasu ;-) Week ma byc deszczowy wiec moze piknik szybko sie skonczy o bd wczas w doma;-) Buziam!!! Quote
Medorowa Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Naprawdę macie bardzo fajne tereny spacerowe - my też:loveu: Tylko my ich nieu wieczniamy w tak ładny sposób, ba, my ich w ogóle nie uwieczniamy:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Witaj Alu :) http://images10.fotosik.pl/4108/4d65ec33d3edd862.jpg słodki uśmieszek :loveu: Quote
rufusowa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Ozzy świetnie wygląda :) zazdroszczę tak czystej wody :) u nas jak psy wejdą do kanałku albo jeziorka w parku, to niestety śmierdzą ;) piękna fotka leśnej drogi - lubię to :) Quote
monia&nero Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Hej hej :) Co tam u Was ? Miłego jutrzejszego wolnego :) Quote
Alicja Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='zuzolandia']Eeeee masz balkona ...siedlisko by se zrobiły hihihih U nas kleszcze jakos sie uspokoiły ale i tak boję sie lazic do lasu ;-) Week ma byc deszczowy wiec moze piknik szybko sie skonczy o bd wczas w doma;-) Buziam!!! deszcz deszcz deszcz ...bleeeeeeeeeee Ozzy odkąd ma Preventica to ma spokój z pajęczakami [quote name='Medorowa']Naprawdę macie bardzo fajne tereny spacerowe - my też:loveu: Tylko my ich nieu wieczniamy w tak ładny sposób, ba, my ich w ogóle nie uwieczniamy:evil_lol: uwieczniać cza :) [quote name='agaciaaa']Witaj Alu :) http://images10.fotosik.pl/4108/4d65ec33d3edd862.jpg słodki uśmieszek :loveu: witaj :) [quote name='rufusowa']Ozzy świetnie wygląda :) zazdroszczę tak czystej wody :) u nas jak psy wejdą do kanałku albo jeziorka w parku, to niestety śmierdzą ;) piękna fotka leśnej drogi - lubię to :) woda wyglada żółta a jest kryształowo przejrzysta i pies nic nie śmierdzi widoczki tam są super , uwielbiam tam jeździć [quote name='monia&nero']Hej hej :) Co tam u Was ? Miłego jutrzejszego wolnego :) wolne mam 4 dni :) tylko szkoda ze pogoda kijowa :( Quote
zuzolandia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Wczoraj była zajebista pogoda ..oczywiscie myslalam ze dzis bd podobnie i pranie wieczorem zrobilam teraz mi plesnieje na zimnych kaloryferach ehhhhhhhhhhhhhhh......... buziamy słodko;-) Quote
monia&nero Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Alicja']wolne mam 4 dni :) tylko szkoda ze pogoda kijowa :([/QUOTE] Ale masz dobrze ! Ja jutro wstaję o 6 i do roboty :( No ale jeszcze tylko 6 dni do urlopu :) Quote
Alicja Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='zuzolandia']Wczoraj była zajebista pogoda ..oczywiscie myslalam ze dzis bd podobnie i pranie wieczorem zrobilam teraz mi plesnieje na zimnych kaloryferach ehhhhhhhhhhhhhhh......... buziamy słodko;-) oj wczoraj naprawde było cudownie , nasze dzieciaki miały w ogrodzie dmuchane miasteczko z okazji dnia dziecka i całe szczęscie ze pogoda dopisała [quote name='monia&nero']Ale masz dobrze ! Ja jutro wstaję o 6 i do roboty :( No ale jeszcze tylko 6 dni do urlopu :) na urlopik to ja poczekam wolne mam za sobotę , jak miałyśmy Festyn Rodzinny w Przedszkolu zajrzyjcie na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/243905-Lafia-kt%C3%B3rej-%E2%80%9Ewina%E2%80%9D-polega-na-tym-%C5%BCe-trafi%C5%82a-w-nieodpowiednie-r%C4%99c%C4%99?p=20911740#post20911740 Quote
Recommended Posts