Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']o to to , ja mam otwartą puszkę ananasa , to wrzucę dla okrasy ;)[/QUOTE]
Mam też winko mamusinej roboty, i inne trunki damskie raczej - do wyboru, do koloru;-) Ale ja ich nie piję, bo prochy biorę na tą cholerną, zblokowaną łapę:angryy:

Posted

[quote name='Doginka']Mam też winko mamusinej roboty, i inne trunki damskie raczej - do wyboru, do koloru;-) Ale ja ich nie piję, bo prochy biorę na tą cholerną, zblokowaną łapę:angryy:[/QUOTE]
winka mumusinej roboty są zdradliwe ;)

[quote name='bira']To ja się pod Was podłączam :-) Mam Amstela radlera :-) Nawet niezły :-)[/QUOTE]

o też może byc :)

Posted

[quote name='zuzolandia']oooooooooooooooooooooo pjanstwo się szerzy w dzień świety hihihihihi

dobry;-)[/QUOTE]

dobry :)

[quote name='maciaszek']A martini z sokiem grejpfrutowym albo jabłkowym to panie piły? Polecam :).[/QUOTE]

a to spróbujemy :)

Posted

[quote name='Katerinas']Przyszłam się przywitać... [B]a tu żadnych fot?[/B] :cool3: ;)[/QUOTE]

a po co komu foty na fotoblożkach :diabloti:

My się witamy poniedziałkowo-pracowo i wiosennie. Cudnie na dworze jest :loveu: Czy u was się wychodzi na pole? :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']Przyszłam się przywitać... a tu żadnych fot? :cool3: ;)[/QUOTE]
póki co nie ma i nie będzie , ale witaj :)

[quote name='asiak_kasia']a po co komu foty na fotoblożkach :diabloti:

My się witamy poniedziałkowo-pracowo i wiosennie. Cudnie na dworze jest :loveu: Czy u was się wychodzi na pole? :evil_lol:[/QUOTE]
kurde nie pamiętam jak mówiliśmy jako dzieci , ale odkąd był Kuba to wychodził na podwórko i z dziećmi w przedszkolu też taką wersje utrzymuję , ale koleżanka spod Oświęcimia jest to chodzi na dwór z dzieciakami

[quote name='Izabela124.']Witaj Aluś :)[/QUOTE]

witaj :hand:

Posted

[quote name='bira']My też wychodzimy na dwór :-) Ale kolezanka z Krakowa wychodzi na pole...[/QUOTE]

kurcze a ja tak pilnowałam sformułowania na podwórko odkąd Kuba jest ( Kuba ma prawie 24 lata :lol:) , że nie kojarzę jak u nas w domu się mówiło , jutro do siostry zadzwonię i spytam :lol:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie się idzie na dwór i na podwórko :p[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla']u mnie częściej na dwór jak to szlachta ma w zwyczaju ale też na podwórko :)[/QUOTE]

Tatko mówił , że w dzieciństwie chodzili na pole , ale on nie wiarygodny bo on z Mazur :lol:

Posted

Zapraszam Ciebie i Twoich Gości na mój najnowszy bazarek:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242612-BAZAREK-BARDZIEJ-PSI-NIZ-KOCI-do-05-05-2013-r-godz-21-00?p=20767198#post20767198"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post20767198[/URL]

Może ktoś cos wypatrzy dla swojego pupila?

pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Utknęła między nikomu niepotrzebną papierkową robotą przeplataną naradami i stresem i szlag mnie trafia ...[/QUOTE]

Jak to rozumować? :roll:

Ala wyrabia z papieru kwiatki i insze gadżety na pochód 1 maja a przeszkadzają Jej narady w sprawie ustalania napisów na transparentach? :diabloti:

Posted

[quote name='Gioco']Jak to rozumować? :roll:

Ala wyrabia z papieru kwiatki i insze gadżety na pochód 1 maja a przeszkadzają Jej narady w sprawie ustalania napisów na transparentach? :diabloti:[/QUOTE]
tak tak , dokładnie tak :)