Asiaczek Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Boziu, czytając Galerie Ozzika uswiadomiłam sobie, ze nie umyłam okien na wielkanoc.... oj.... wstyd i sromota... pzdr. Quote
Gioco Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Asiaczek']Boziu, czytając Galerie Ozzika uswiadomiłam sobie, ze nie umyłam okien na wielkanoc.... oj.... wstyd i sromota... pzdr.[/QUOTE] W Niedzielę Palmową jakby aura nie była ku temu sprzyjająca ;-) Quote
monia&nero Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Witanko :bye::bye: [url]http://images10.fotosik.pl/3812/b28af1702d415d70.jpg[/url] :iloveyou::iloveyou: [url]http://images10.fotosik.pl/3812/34dd57df351b7839.jpg[/url] zacna fota :) Quote
Alicja Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='jonQuilla']Moja siostrzenica idzie do zerówki od września, skończy 10 września także 5 lat. Mogłaby jeszcze zostać rok w przedszkolu ale moja siostra nie chce już bo nie jest zadowolona z Pani, która prowadzi Zuzi grupę. Mojej kuzynki córa chodziła do tego samego przedszkola ale inną miała Panią i moja kuzynka była bardzo zadowolona, dostawała od niej info na temat zachowania Oliwki itd. Za to mojej siostrze w zeszłym roku babeczka nie powiedziała nawet jak Zuzkę jakiś chłopiec popchnął na ścianę i Zuzi krew leciała z nosa. Wiadomo że wypadki się zdarzają bo to dzieci ale myślę że powinno się poinformować rodzica o takim zdarzeniu a moja siostra przypadkiem się dowiedziała bo Zuzia coś się wygadała, innym razem też coś było że moja siostra pytała wielokrotnie czy Zuzia je coś w przedszkolu, pani twierdziła że tak więc siostra przestała pytać...w tym roku jak zapytała to usłyszała że owszem je i to znacznie ładniej niż rok wcześniej bo wtedy prawie nie ruszała jedzenia. Takich tam różnych drobiazgów się nazbierało dużo i moja siostra w końcu podjęła taką a nie inną decyzję... no i Zuzia idzie do szkoły chociaż się martwią czy da sobie radę, no ale pewnie da bo Zuzia to w ogóle taki mały cygan...do wszystkich idzie, z każdym zostaje, wiecznie kombinuje żeby u kogoś zostać na noc i ogólnie też trochę taki niegroźny czort z niej.[/QUOTE] no ale idzie do ,,zerówki,, czy do I klasy szkoły podstawowej , bo to duża różnica Kochana u nas jakbyś nie powiedziala rodzicowi czegoś jak pyta to 25 papug by powiedziało :lol: [quote name='Asiaczek']Boziu, czytając Galerie Ozzika uswiadomiłam sobie, ze nie umyłam okien na wielkanoc.... oj.... wstyd i sromota... pzdr.[/QUOTE] a bo to tylko na święta się okna myje ?? [quote name='Gioco']W Niedzielę Palmową jakby aura nie była ku temu sprzyjająca ;-)[/QUOTE] dla mnie i niedziela dobra na mycie , w końcu dla mnie to dzien w którym mogę poświęcić się bezstresowo porządkom , bo nie musze sie za chwilę wybierac do pracy Quote
Alicja Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='monia&nero']Witanko :bye::bye: [URL]http://images10.fotosik.pl/3812/b28af1702d415d70.jpg[/URL] :iloveyou::iloveyou: [URL]http://images10.fotosik.pl/3812/34dd57df351b7839.jpg[/URL] zacna fota :)[/QUOTE] ooooooo witajcie :hand: Quote
Gioco Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Alicja']dla mnie i niedziela dobra na mycie , w końcu dla mnie to dzien w którym mogę poświęcić się bezstresowo porządkom , bo nie musze sie za chwilę wybierac do pracy[/QUOTE] Od kilku lat zawsze okna myliśmy w Niedzielę Palmową. Tradycja wzięła się z nieuwagi i przeoczenia właśnie owego wydarzenia kościelnego i umycia okien. Później to już było tradycyjne mycie dla hecy :diabloti: Od dziś wcale nie muszę wybierać do pracy. W piątek podpisałam umowę współpracy między moją a drugą firmą i teraz biuro mam ciepłe, wygodny fotel a obok kanapę ozdabianą przez Psa Prezesa - czyli najważniejszą personę na świecie ;-) Quote
Alicja Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Gioco']Od kilku lat zawsze okna myliśmy w Niedzielę Palmową. Tradycja wzięła się z nieuwagi i przeoczenia właśnie owego wydarzenia kościelnego i umycia okien. Później to już było tradycyjne mycie dla hecy :diabloti: Od dziś wcale nie muszę wybierać do pracy. W piątek podpisałam umowę współpracy między moją a drugą firmą i teraz biuro mam ciepłe, wygodny fotel a obok kanapę ozdabianą przez Psa Prezesa - czyli najważniejszą personę na świecie ;-)[/QUOTE] wow, pan prezes ozdabia ;) Paweł od Clockwork kiedyś mył okno jak szła procesja na Boze Ciało :roflt: to dopiero była atrakcja i konsternacja maszerujących :roflt: Quote
Gioco Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Alicja']wow, pan prezes ozdabia ;)[/QUOTE] A jak zważniał przy okazji ;-) [quote name='Alicja']Paweł od Clockwork kiedyś mył okno jak szła procesja na Boze Ciało :roflt: to dopiero była atrakcja i konsternacja maszerujących :roflt:[/QUOTE] U nas było mniejsze gremium ale też ciskało błyskawice z oczu na widok pucowania. Konsternacja to dopadła moją wszechwiedzącą sąsiadkę gdy w I dzień świąt szła z mężem do kościoła (zaciekłymi sekciarzami są) i spotkała nas na spacerze z psami. Jak mogliśmy na święta nie wyjechać? Pewnie później pojedziemy. I do dziś biedna nie wie dlaczego święta spędziliśmy w chacie oglądając tv i co jakiś czas wietrząc psy :diabloti: Quote
Doginka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Qrna, ja okien nie umyłam i nie umyję, bo mam tylko jedną rękę- lewą, a lewą nic nie umiem zrobić:sad: Witaj Alu:hand: Quote
Alicja Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Gioco']A jak zważniał przy okazji ;-) [B]Funkcja zobowiązuje ;)[/B] U nas było mniejsze gremium ale też ciskało błyskawice z oczu na widok pucowania. Konsternacja to dopadła moją wszechwiedzącą sąsiadkę gdy w I dzień świąt szła z mężem do kościoła (zaciekłymi sekciarzami są) i spotkała nas na spacerze z psami. Jak mogliśmy na święta nie wyjechać? Pewnie później pojedziemy. I do dziś biedna nie wie dlaczego święta spędziliśmy w chacie oglądając tv i co jakiś czas wietrząc psy :diabloti:[/QUOTE] nie ma to jak wścibscy sąsiedzi ... [quote name='Doginka']Qrna, ja okien nie umyłam i nie umyję, bo mam tylko jedną rękę- lewą, a lewą nic nie umiem zrobić:sad: Witaj Alu:hand:[/QUOTE] Witaj :hand: Kochana , od brudnych okien jeszcze nikt nie zszedł więc noł problem ;) Quote
zuzolandia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Alicja']nie ma to jak wścibscy sąsiedzi ... Witaj :hand: Kochana , od brudnych okien jeszcze nikt nie zszedł więc noł problem ;)[/QUOTE] pierwsza bedzie Perfekcyjna Pani Domu :diabloti::diabloti::diabloti: witaj Złociutka nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pada deszcz taka fajna odmiana od mokrego sniegu nic tylko sie pochlastac :placz: buziam :loveu: Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Witamy, ładny dzionek dzisiaj. Tylko fotek mało, nie ma co oglądać :shake: Quote
wedara Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Bolsbokser']Witamy, ładny dzionek dzisiaj. Tylko fotek mało, nie ma co oglądać :shake:[/QUOTE] Hej Hej ! Właśnie ja też czekam na jakieś foty :) Quote
jonQuilla Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Alicja']no ale idzie do ,,zerówki,, czy do I klasy szkoły podstawowej , bo to duża różnica Kochana u nas jakbyś nie powiedziala rodzicowi czegoś jak pyta to 25 papug by powiedziało :lol: [/QUOTE] do zerówki i będzie w jej klasie ok. 12-15 dzieci w tym połowa to 6 latki a połowa to 5 latki także chyba będzie ok :) Quote
Doginka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 U nas cały dzień słonko grzało i dopiero wieczorem coś lekko pokapało deszczykiem:lol: Wiosna idzie nareszcie:multi:;-) Witaj Alu i zarazem Dobranoc:hand::lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='jonQuilla']do zerówki i będzie w jej klasie ok. 12-15 dzieci w tym połowa to 6 latki a połowa to 5 latki także chyba będzie ok :)[/QUOTE]j ak zerówka to spoko , bo mają tą samą Podstawę Programową co przedszkole [quote name='zuzolandia']pierwsza bedzie Perfekcyjna Pani Domu :diabloti::diabloti::diabloti: witaj Złociutka nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pada deszcz taka fajna odmiana od mokrego sniegu nic tylko sie pochlastac :placz: buziam :loveu:[/QUOTE] u mnie wczoraj najpierw padało , potem nie , w nocy lało a teraz jest WIOSNA :) [quote name='Bolsbokser']Witamy, ładny dzionek dzisiaj. Tylko fotek mało, nie ma co oglądać :shake:[/QUOTE] fotek na razie nie będzie , po pierwsze nie ma pogody , po drugie nie ma weny , po trzecie i chyba najważniejsze nie ma czasu [quote name='wedara']Hej Hej ! Właśnie ja też czekam na jakieś foty :)[/QUOTE] zajrzyj na wstecza , na tych setkach stron jest ich mnóstwo ;) [quote name='Doginka']U nas cały dzień słonko grzało i dopiero wieczorem coś lekko pokapało deszczykiem:lol: Wiosna idzie nareszcie:multi:;-) Witaj Alu i zarazem Dobranoc:hand::lol:[/QUOTE] nie no .....teraz to Dzień Doberek :hand: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Asiaczek']Boziu, czytając Galerie Ozzika uswiadomiłam sobie, ze nie umyłam okien na wielkanoc.... oj.... wstyd i sromota... pzdr.[/QUOTE] To tak jak ja, w sumie to dalej są brudne :evil_lol: [quote name='Alicja']Paweł od Clockwork kiedyś mył okno jak szła procesja na Boze Ciało :roflt: to dopiero była atrakcja i konsternacja maszerujących :roflt:[/QUOTE] Wyobrażam sobie to świete oburzenie :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Ania!']To tak jak ja, w sumie to dalej są brudne :evil_lol: Wyobrażam sobie to świete oburzenie :evil_lol:[/QUOTE] bardziej zdziwienia w pierwszej chwili :) A okna kto nie mył nie ma się czym martwić bo te myte znów są brudne ;) Quote
Doginka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Alicja']...A okna kto nie mył nie ma się czym martwić bo te myte znów są brudne ;)[/QUOTE] Dobrze gada, dać Jej wódki;-) Quote
Rinuś Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ja umyłam (pomazałam:diabloti:) i nie dosyć, że dzisiaj pada to jeszcze rozstawili rusztowanie ponieważ będą remontować bloczek :diabloti: więc o wiośnie w oknie mogę zapomnieć na razie :shake: Quote
zuzolandia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Słonce wylazłoooooooooooooo a łokna i tak czorne hihih Buziam Alusiowa;-) Quote
bira Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Alicja'][CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images10.fotosik.pl/3812/34dd57df351b7839.jpg[/IMG][/URL] [/QUOTE] Jak elegancko tutaj wyszedł ;-)[/CENTER] Quote
Alicja Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Doginka']Dobrze gada, dać Jej wódki;-)[/QUOTE] poproszę Martini :lol: [quote name='Rinuś']Ja umyłam (pomazałam:diabloti:) i nie dosyć, że dzisiaj pada to jeszcze rozstawili rusztowanie ponieważ będą remontować bloczek :diabloti: więc o wiośnie w oknie mogę zapomnieć na razie :shake:[/QUOTE] no widzisz i po co było myć :) [quote name='zuzolandia']Słonce wylazłoooooooooooooo a łokna i tak czorne hihih Buziam Alusiowa;-)[/QUOTE] buziam :) [quote name='bira']Jak elegancko tutaj wyszedł ;-)[/CENTER][/QUOTE] no ba ...w końcu Top Model ;) Quote
Doginka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Alicja']poproszę Martini :lol:[/QUOTE] Mam w szafce Martini Bianco, może być?:hmmmm::lol:Z ananasowym soczkiem, cytrynką i lodem:hmmmm: Quote
Alicja Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Doginka']Mam w szafce Martini Bianco, może być?:hmmmm::lol:Z ananasowym soczkiem, cytrynką i lodem:hmmmm:[/QUOTE] o to to , ja mam otwartą puszkę ananasa , to wrzucę dla okrasy ;) Quote
Recommended Posts