Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Boziu, czytając Galerie Ozzika uswiadomiłam sobie, ze nie umyłam okien na wielkanoc.... oj.... wstyd i sromota...

pzdr.[/QUOTE]

W Niedzielę Palmową jakby aura nie była ku temu sprzyjająca ;-)

Posted

[quote name='jonQuilla']Moja siostrzenica idzie do zerówki od września, skończy 10 września także 5 lat.
Mogłaby jeszcze zostać rok w przedszkolu ale moja siostra nie chce już bo nie jest zadowolona z Pani, która prowadzi Zuzi grupę. Mojej kuzynki córa chodziła do tego samego przedszkola ale inną miała Panią i moja kuzynka była bardzo zadowolona, dostawała od niej info na temat zachowania Oliwki itd. Za to mojej siostrze w zeszłym roku babeczka nie powiedziała nawet jak Zuzkę jakiś chłopiec popchnął na ścianę i Zuzi krew leciała z nosa. Wiadomo że wypadki się zdarzają bo to dzieci ale myślę że powinno się poinformować rodzica o takim zdarzeniu a moja siostra przypadkiem się dowiedziała bo Zuzia coś się wygadała, innym razem też coś było że moja siostra pytała wielokrotnie czy Zuzia je coś w przedszkolu, pani twierdziła że tak więc siostra przestała pytać...w tym roku jak zapytała to usłyszała że owszem je i to znacznie ładniej niż rok wcześniej bo wtedy prawie nie ruszała jedzenia. Takich tam różnych drobiazgów się nazbierało dużo i moja siostra w końcu podjęła taką a nie inną decyzję... no i Zuzia idzie do szkoły chociaż się martwią czy da sobie radę, no ale pewnie da bo Zuzia to w ogóle taki mały cygan...do wszystkich idzie, z każdym zostaje, wiecznie kombinuje żeby u kogoś zostać na noc i ogólnie też trochę taki niegroźny czort z niej.[/QUOTE]

no ale idzie do ,,zerówki,, czy do I klasy szkoły podstawowej , bo to duża różnica

Kochana u nas jakbyś nie powiedziala rodzicowi czegoś jak pyta to 25 papug by powiedziało :lol:

[quote name='Asiaczek']Boziu, czytając Galerie Ozzika uswiadomiłam sobie, ze nie umyłam okien na wielkanoc.... oj.... wstyd i sromota...

pzdr.[/QUOTE]

a bo to tylko na święta się okna myje ??

[quote name='Gioco']W Niedzielę Palmową jakby aura nie była ku temu sprzyjająca ;-)[/QUOTE]

dla mnie i niedziela dobra na mycie , w końcu dla mnie to dzien w którym mogę poświęcić się bezstresowo porządkom , bo nie musze sie za chwilę wybierac do pracy

Posted

[quote name='monia&nero']Witanko :bye::bye:
[URL]http://images10.fotosik.pl/3812/b28af1702d415d70.jpg[/URL] :iloveyou::iloveyou:

[URL]http://images10.fotosik.pl/3812/34dd57df351b7839.jpg[/URL] zacna fota :)[/QUOTE]

ooooooo witajcie :hand:

Posted

[quote name='Alicja']dla mnie i niedziela dobra na mycie , w końcu dla mnie to dzien w którym mogę poświęcić się bezstresowo porządkom , bo nie musze sie za chwilę wybierac do pracy[/QUOTE]

Od kilku lat zawsze okna myliśmy w Niedzielę Palmową. Tradycja wzięła się z nieuwagi i przeoczenia właśnie owego wydarzenia kościelnego i umycia okien. Później to już było tradycyjne mycie dla hecy :diabloti:
Od dziś wcale nie muszę wybierać do pracy. W piątek podpisałam umowę współpracy między moją a drugą firmą i teraz biuro mam ciepłe, wygodny fotel a obok kanapę ozdabianą przez Psa Prezesa - czyli najważniejszą personę na świecie ;-)

Posted

[quote name='Gioco']Od kilku lat zawsze okna myliśmy w Niedzielę Palmową. Tradycja wzięła się z nieuwagi i przeoczenia właśnie owego wydarzenia kościelnego i umycia okien. Później to już było tradycyjne mycie dla hecy :diabloti:
Od dziś wcale nie muszę wybierać do pracy. W piątek podpisałam umowę współpracy między moją a drugą firmą i teraz biuro mam ciepłe, wygodny fotel a obok kanapę ozdabianą przez Psa Prezesa - czyli najważniejszą personę na świecie ;-)[/QUOTE]

wow, pan prezes ozdabia ;)

Paweł od Clockwork kiedyś mył okno jak szła procesja na Boze Ciało :roflt: to dopiero była atrakcja i konsternacja maszerujących :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']wow, pan prezes ozdabia ;)[/QUOTE]

A jak zważniał przy okazji ;-)
[quote name='Alicja']Paweł od Clockwork kiedyś mył okno jak szła procesja na Boze Ciało :roflt: to dopiero była atrakcja i konsternacja maszerujących :roflt:[/QUOTE]

U nas było mniejsze gremium ale też ciskało błyskawice z oczu na widok pucowania.
Konsternacja to dopadła moją wszechwiedzącą sąsiadkę gdy w I dzień świąt szła z mężem do kościoła (zaciekłymi sekciarzami są) i spotkała nas na spacerze z psami. Jak mogliśmy na święta nie wyjechać? Pewnie później pojedziemy. I do dziś biedna nie wie dlaczego święta spędziliśmy w chacie oglądając tv i co jakiś czas wietrząc psy :diabloti:

Posted

[quote name='Gioco']A jak zważniał przy okazji ;-)

[B]Funkcja zobowiązuje ;)[/B]

U nas było mniejsze gremium ale też ciskało błyskawice z oczu na widok pucowania.
Konsternacja to dopadła moją wszechwiedzącą sąsiadkę gdy w I dzień świąt szła z mężem do kościoła (zaciekłymi sekciarzami są) i spotkała nas na spacerze z psami. Jak mogliśmy na święta nie wyjechać? Pewnie później pojedziemy. I do dziś biedna nie wie dlaczego święta spędziliśmy w chacie oglądając tv i co jakiś czas wietrząc psy :diabloti:[/QUOTE]

nie ma to jak wścibscy sąsiedzi ...

[quote name='Doginka']Qrna, ja okien nie umyłam i nie umyję, bo mam tylko jedną rękę- lewą, a lewą nic nie umiem zrobić:sad:

Witaj Alu:hand:[/QUOTE]

Witaj :hand:
Kochana , od brudnych okien jeszcze nikt nie zszedł więc noł problem ;)

Posted

[quote name='Alicja']nie ma to jak wścibscy sąsiedzi ...

Witaj :hand:
Kochana , od brudnych okien jeszcze nikt nie zszedł więc noł problem ;)[/QUOTE]

pierwsza bedzie Perfekcyjna Pani Domu :diabloti::diabloti::diabloti:

witaj Złociutka nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pada deszcz taka fajna odmiana od mokrego sniegu nic tylko sie pochlastac :placz:
buziam :loveu:

Posted

[quote name='Bolsbokser']Witamy, ładny dzionek dzisiaj.
Tylko fotek mało, nie ma co oglądać :shake:[/QUOTE]

Hej Hej ! Właśnie ja też czekam na jakieś foty :)

Posted

[quote name='Alicja']no ale idzie do ,,zerówki,, czy do I klasy szkoły podstawowej , bo to duża różnica

Kochana u nas jakbyś nie powiedziala rodzicowi czegoś jak pyta to 25 papug by powiedziało :lol:

[/QUOTE]

do zerówki i będzie w jej klasie ok. 12-15 dzieci w tym połowa to 6 latki a połowa to 5 latki także chyba będzie ok :)

Posted

U nas cały dzień słonko grzało i dopiero wieczorem coś lekko pokapało deszczykiem:lol: Wiosna idzie nareszcie:multi:;-)

Witaj Alu i zarazem Dobranoc:hand::lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']do zerówki i będzie w jej klasie ok. 12-15 dzieci w tym połowa to 6 latki a połowa to 5 latki także chyba będzie ok :)[/QUOTE]j

ak zerówka to spoko , bo mają tą samą Podstawę Programową co przedszkole

[quote name='zuzolandia']pierwsza bedzie Perfekcyjna Pani Domu :diabloti::diabloti::diabloti:

witaj Złociutka nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pada deszcz taka fajna odmiana od mokrego sniegu nic tylko sie pochlastac :placz:
buziam :loveu:[/QUOTE]

u mnie wczoraj najpierw padało , potem nie , w nocy lało a teraz jest WIOSNA :)

[quote name='Bolsbokser']Witamy, ładny dzionek dzisiaj.
Tylko fotek mało, nie ma co oglądać :shake:[/QUOTE]
fotek na razie nie będzie , po pierwsze nie ma pogody , po drugie nie ma weny , po trzecie i chyba najważniejsze nie ma czasu

[quote name='wedara']Hej Hej ! Właśnie ja też czekam na jakieś foty :)[/QUOTE]

zajrzyj na wstecza , na tych setkach stron jest ich mnóstwo ;)

[quote name='Doginka']U nas cały dzień słonko grzało i dopiero wieczorem coś lekko pokapało deszczykiem:lol: Wiosna idzie nareszcie:multi:;-)

Witaj Alu i zarazem Dobranoc:hand::lol:[/QUOTE]

nie no .....teraz to Dzień Doberek :hand:

Posted

pzdr.[/QUOTE]
To tak jak ja, w sumie to dalej są brudne :evil_lol:

[quote name='Alicja']Paweł od Clockwork kiedyś mył okno jak szła procesja na Boze Ciało :roflt: to dopiero była atrakcja i konsternacja maszerujących :roflt:[/QUOTE]
Wyobrażam sobie to świete oburzenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!']To tak jak ja, w sumie to dalej są brudne :evil_lol:

Wyobrażam sobie to świete oburzenie :evil_lol:[/QUOTE]

bardziej zdziwienia w pierwszej chwili :)

A okna kto nie mył nie ma się czym martwić bo te myte znów są brudne ;)

Posted

Ja umyłam (pomazałam:diabloti:) i nie dosyć, że dzisiaj pada to jeszcze rozstawili rusztowanie ponieważ będą remontować bloczek :diabloti: więc o wiośnie w oknie mogę zapomnieć na razie :shake:

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images10.fotosik.pl/3812/34dd57df351b7839.jpg[/IMG][/URL]

[/QUOTE]

Jak elegancko tutaj wyszedł ;-)[/CENTER]

Posted

[quote name='Doginka']Dobrze gada, dać Jej wódki;-)[/QUOTE]

poproszę Martini :lol:

[quote name='Rinuś']Ja umyłam (pomazałam:diabloti:) i nie dosyć, że dzisiaj pada to jeszcze rozstawili rusztowanie ponieważ będą remontować bloczek :diabloti: więc o wiośnie w oknie mogę zapomnieć na razie :shake:[/QUOTE]

no widzisz i po co było myć :)

[quote name='zuzolandia']Słonce wylazłoooooooooooooo a łokna i tak czorne hihih

Buziam Alusiowa;-)[/QUOTE]

buziam :)

[quote name='bira']Jak elegancko tutaj wyszedł ;-)[/CENTER][/QUOTE]

no ba ...w końcu Top Model ;)

Posted

[quote name='Doginka']Mam w szafce Martini Bianco, może być?:hmmmm::lol:Z ananasowym soczkiem, cytrynką i lodem:hmmmm:[/QUOTE]

o to to , ja mam otwartą puszkę ananasa , to wrzucę dla okrasy ;)