Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']zawsze :grins: zjeżdża na brzuchu albo plecach z górki , zakopuje się w śniegu i szlag go trafia jak zakładam mu kubrak ...znaczy nie zakładam bo bez sensu :diabloti:[/QUOTE]

Padłabym ze śmiechu :lol:

Posted

[quote name='Vectra']titutitu musi być , dla równowagi. Inaczej nie było by z czego się śmiać :evil_lol:[/QUOTE]

otóż to ...i nie miał by się kto cietrzewić jakby wszyscy byli wporzo :lol:

Posted

[quote name='Vectra']titutitu musi być , dla równowagi. Inaczej nie było by z czego się śmiać :evil_lol:[/QUOTE] Zgadzam się. ;) W stanach depresyjnych wchodzę na dogo na pewne tematy i od razu mi lepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']titutitu musi być , dla równowagi. Inaczej nie było by z czego się śmiać :evil_lol:[/QUOTE]

a jak powiadają starzy górale ..smiech to zdrowie i zmarszczki :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']a jak powiadają starzy górale ..smiech to zdrowie [B]i zmarszczki[/B] :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] no własnie :angryy: a może.... ponieważ jestem fotoblożanką (tak to się zwie? :hmmmm:) to teraz sobie walnę botoksik ;)

Posted

[quote name='Katerinas']Zgadzam się. ;) W stanach depresyjnych wchodzę na dogo na pewne tematy i od razu mi lepiej :evil_lol:[/QUOTE]

o , a dzisiaj jest dzień walki z depresją :)

[quote name='Vectra']dawno tak wesoło na dogo nie było , jak jest od kilku dni ;)
i błagam , zachowajmy ten stan :evil_lol:[/QUOTE]

i oby trwał ;)

[quote name='Izabela124.'][URL]http://images10.fotosik.pl/3517/a851d34181ba2379.jpg[/URL] jej jak on może w tym białym paskudztwie się tarzać? Moje never tego nie zrobiły :eviltong:[/QUOTE]

bo twoje się nie znają co dobre :)

[quote name='Flea_mbb']Pozwoliłam sobie zapożyczyć Twój przepis na rogaliki. Niebo w gębie:loveu:[/QUOTE]

a no to smacznego życzę :)

[quote name='zuzolandia']a jak powiadają starzy górale ..smiech to zdrowie i zmarszczki :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

kupi się dobry krem i wsio gro :diabloti:

[quote name='Katerinas']no własnie :angryy: a może.... ponieważ jestem fotoblożanką (tak to się zwie? :hmmmm:) to teraz sobie walnę botoksik ;)[/QUOTE]

nie no co ty , chcesz jak ta Olech z teleexpresu wygladać albo jak edyta górniak :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']nie no co ty , chcesz jak ta Olech z teleexpresu wygladać albo jak edyta górniak :hmmmm:[/QUOTE] Nie... zartuję... ;) Mam nadzieję się zastarzeć i im więcej zmarszczek tym wyglądać lepiej. ;)

Posted

[quote name='Katerinas']Nie... zartuję... ;) Mam nadzieję się zastarzeć i im więcej zmarszczek tym wyglądać lepiej. ;)[/QUOTE]

ja długo nie miałam , teraz mi się ryją na twarz ale spoko , ładnemu we wszystkim ładnie więc dam radę :roflt:

Posted

[quote name='Katerinas']no własnie :angryy: a może.... ponieważ jestem fotoblożanką (tak to się zwie? :hmmmm:) to teraz sobie walnę botoksik ;)[/QUOTE]

sróp sie sróp na Efem Minke !!!!!! i fotem pokasz;-) hihih

Posted

[quote name='zuzolandia']sróp sie sróp na Efem Minke !!!!!! i fotem pokasz;-) hihih[/QUOTE]

:roflt::roflt: a my se najpierw kupimy damskie pampersy

[quote name='Katerinas']to se bym musiała jeszcze trochę tłuszczu odessać :lol:
żeby być jak efa minge ;)[/QUOTE]

wiesz ona to chyba rurą z odkurzacza odsysała , bo coraz mniej jej jest :lol:

Posted

[quote name='Vectra']dobrze że jestem już najedzona , bo Wy tu tak o żarciu.

To ja Wam powiem jak wygląda płaca z mojej perspektywy.

Za urlop nikt mi nie zwraca , mało to muszę i tak zapłacić ZUS - pełną składkę :diabloti: Czynsze , podatki i takie tam.
Do 30 dni chorobowego , nie dostanę ani grosza z ZUSu , dopiero zasiłek należy się powyżej 30 dni.

Więc nie narzekajcie :eviltong:[/QUOTE]
Vectra, a nie orientujesz się, jak to wygląda z praca na 1/2 etatu?

[quote name='Alicja']kurna ani nie mów , bo wszystko poprzestawiałam w aparacie ...teraz nie wiem co jest co :lol: [B]chyba będę ustawienia fabryczne za jakiś czas wracać[/B] :lol:[/QUOTE]
Mnie czeka to samo;-)

Ta fota jest rewelacyjna:roflt::loveu:
[url]http://images10.fotosik.pl/3517/8ad51e1092e21b55.jpg[/url]

Posted

[quote name='Alicja']kurna ani nie mów , bo wszystko poprzestawiałam w aparacie ...teraz nie wiem co jest co :lol: chyba będę ustawienia fabryczne za jakiś czas wracać :lol:[/QUOTE]
A co, jest źle? Fotencje bardzo ładne :).

Posted

[quote name='Doginka']

Mnie czeka to samo;-)

[B]Ja bym już zrobiła ale mam stresa że bardziej popsuję , czekam na koleżankę Kuby , ma wpaść kiedyś a ona się zna na tym więc mam nadzieje ze zrobi to za mnie :lol:[/B]

Ta fota jest rewelacyjna:roflt::loveu:
[URL]http://images10.fotosik.pl/3517/8ad51e1092e21b55.jpg[/URL][/QUOTE]

oj tam , się czepiacie :)

[quote name='maciaszek']A co, jest źle? Fotencje bardzo ładne :).[/QUOTE]

ostrość tracę , i wogóle jakieś takie do bani ....mus by było jasny obiektyw ale kasiory nie ma ;) . Musze naprawić starego Canonka , takiego kieszonkowego

Posted

e no muszę sobie was klepnąć, bo ja nie mam w subskrypcjach to mi umywa wątek :diabloti:

a co do przepisu na rogaliki- robiłam z czekoladą i serem. Nie zdarzyłam zjeść ani 1. Odstawiłam do wystygnięcia, wróciłam do kuchni, a rogalików niet :-(

Posted

[quote name='asiak_kasia']e no muszę sobie was klepnąć, bo ja nie mam w subskrypcjach to mi umywa wątek :diabloti:

a co do przepisu na rogaliki- robiłam z czekoladą i serem. Nie zdarzyłam zjeść ani 1. Odstawiłam do wystygnięcia, wróciłam do kuchni, a rogalików niet :-([/QUOTE]

o dżisys ....wyparowaly :shock:

Posted

[quote name='Alicja']o dżisys ....wyparowaly :shock:[/QUOTE]

przy odrobinie pomocy mojego TZ i Brata :evil_lol: chociaz po niewinnych minkach piesków, domyslam się, że im skapło z pańskiego stołu co nie co, okruszków, oczywiście :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Wiecie co, ja z ciast tak naprawdę bitki wołowe najbardziej lubię:lol:;-)[/QUOTE]

wołowiny nie jadam , ale ze słodyczy to najlepsze są oscypki

Posted

[quote name='asiak_kasia']przy odrobinie pomocy mojego TZ i Brata :evil_lol: chociaz po niewinnych minkach piesków, domyslam się, że im skapło z pańskiego stołu co nie co, okruszków, oczywiście :diabloti:[/QUOTE]

żarłoki jednym słowem ;)

Posted

[quote name='Doginka']Wiecie co, ja z ciast tak naprawdę bitki wołowe najbardziej lubię:lol:;-)[/QUOTE]
ooo patrz , dawno nie jadłam , a lubie.
Cza kupić kawałek krówki :loveu: