Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Vectra napisał(a):wypchaj się mięsem :evil_lol: może być mielone :hmmmm: Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Alicja napisał(a):może być mielone :hmmmm: skoro taki akt barbarzyństwa cię kręci na mięsie - to oczywiście :loveu: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Vectra napisał(a):skoro taki akt barbarzyństwa cię kręci na mięsie - to oczywiście :loveu: pomielim , w akcie solidarności :roflt: Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Alicja napisał(a):pomielim , w akcie solidarności :roflt: artystycznie i z dziecinną wyobraźnią :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Vectra napisał(a):artystycznie i z dziecinną wyobraźnią :diabloti: :roflt::roflt: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Vectra napisał(a):W tym roku zima będzie u nas dwa razy , od stycznia do lipca i od sierpnia do grudnia :diabloti: dobrze godosz cza Ci naloć :diabloti::diabloti: Aluchna prziwieza flaszka ino Vectra tysz musi sie z nij napic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co by juz bardzi niy snokfiała :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 zuzolandia napisał(a):dobrze godosz cza Ci naloć :diabloti::diabloti: Aluchna prziwieza flaszka ino Vectra tysz musi sie z nij napic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co by juz bardzi niy snokfiała :diabloti: qrde to mus Vectre ściagnąć na Śląsk :) Quote
Matusz Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ja jak zwykle nie w temacie ale witam serdecznie i słonecznie :D:cool1: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Matusz napisał(a):ja jak zwykle nie w temacie ale witam serdecznie i słonecznie :D:cool1: a słonko to gdzie ty Wnusiek widzisz ??? Quote
Matusz Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Alicja napisał(a):a słonko to gdzie ty Wnusiek widzisz ??? w wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Matusz napisał(a):w wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co ty jarasz :lol::lol: Quote
Matusz Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Alicja napisał(a):co ty jarasz :lol::lol: Nic, po prostu już z szału, że nie ma słońca a tym bardziej wiosny tak wypisuje o!:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Matusz napisał(a):Nic, po prostu już z szału, że nie ma słońca a tym bardziej wiosny tak wypisuje o!:cool3::cool3: a to mój ty ...ja mam podobnie ...totalny odjazd ...deprecha i te sprawy ..... Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 już chyba każdy ma dosyć ... nawet zwierzaki. chociaż dziś ubiłam w domu tarantule .... dosłownie tarantule , bo na pajączka było nieco za duże :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Vectra napisał(a):już chyba każdy ma dosyć ... nawet zwierzaki. chociaż dziś ubiłam w domu tarantule .... dosłownie tarantule , bo na pajączka było nieco za duże :evil_lol: było na patelnie wrzucić :) Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Alicja napisał(a):było na patelnie wrzucić :) Małgorzaty to się z kapcia :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Vectra napisał(a):Małgorzaty to się z kapcia :diabloti: jak Małgorzata to ,, krzesłem ją , krzesłem ;),, Quote
Obama Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ach,postanowiłam nie narzekać na zimę i w sumie,wiele branż mocno skorzysta z faktu,że zima się przedłuża. No i takie zimy może spowodują,że w PL przyjmie się na większą skalę skandynawskie budownictwo.Tak bardzo bowiem podobają mi się ich domy ....wielkie okna( co przecież jest rezultatem warunków atmosferycznych), zamiast naszych szarych i burych klockowatych domów albo paskudnych nowobogackich willi:lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Obama napisał(a):Ach,postanowiłam nie narzekać na zimę i w sumie,wiele branż mocno skorzysta z faktu,że zima się przedłuża. No i takie zimy może spowodują,że w PL przyjmie się na większą skalę skandynawskie budownictwo.Tak bardzo bowiem podobają mi się ich domy ....wielkie okna( co przecież jest rezultatem warunków atmosferycznych), zamiast naszych szarych i burych klockowatych domów albo paskudnych nowobogackich willi:lol: ja mam w dupie ich wielkie okna jak u mamy mam mycie takowych .... to tyle na temat okien :lol: Qrdwa ZIMNO ...w tej chwili -8 :shock: Quote
Vectra Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Alicja napisał(a):ja mam w dupie ich wielkie okna jak u mamy mam mycie takowych .... to tyle na temat okien :lol: moja mama też jest zachwycona wielkimi oknami - najbardziej pieje ze szczęścia jak je myje :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Vectra napisał(a):moja mama też jest zachwycona wielkimi oknami - najbardziej pieje ze szczęścia jak je myje :evil_lol: otóż to ...takie okna to sobie można w górach zafundować , gdzie myjesz raz do roku , po zimie ...no i przede wszystkim żeby jeszcze było na co przez nie patrzeć ;) Quote
Vectra Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dwa to , wielkość okien nie wynika z mody i wygody , a z zasobności kieszeni :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Vectra napisał(a):dwa to , wielkość okien nie wynika z mody i wygody , a z zasobności kieszeni :diabloti: no w budownictwie jednorodzinnym to tak , ale tak jak u mojej mamy nie dało się mniejszych bo architekt miasta się nie zgodził , musiałby cały pion zrobić mniejsze Quote
zuzolandia Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Alicja napisał(a):otóż to ...takie okna to sobie można w górach zafundować , gdzie myjesz raz do roku , po zimie ...no i przede wszystkim żeby jeszcze było na co przez nie patrzeć ;) no patrzzz to ja mieszkam PRAWIE w górach bo myje 2 razy w roku :diabloti::diabloti::diabloti: ale z czystego lenistwa hihihihi poza tym i tak wiekszosć roku mam opuszczone żaluzyje bo widok uroczego blokowiska jakoś nie nalezy do przyjemnych :evil_lol: Quote
Recommended Posts