Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']no jeszcze ty mi powiedz że nie znasz fot Ozzulka z niemowlęctwa to się załamnę :(

do ukarania :diabloti:

[/QUOTE]

To ja się w ogóle na jakąs chłostę kwalifikuje, bo ja ostatni 100 stron może przeleciałam :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']To ja się w ogóle na jakąs chłostę kwalifikuje, bo ja ostatni 100 stron może przeleciałam :evil_lol:[/QUOTE]
przelatywanie to perwercha :evil_lol:

na pierwszą marsz :lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']nadrabiam, nadrabiam, bowski był prosiaczek na początku :loveu:[/QUOTE]

oj tam prosiaczek ....on był od urodzenia gruba świnia :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']oj tam prosiaczek ....on był od urodzenia gruba świnia :diabloti:[/QUOTE]

:roflt:

znaczy się bardzo mocno kochałas swojego pieseczka i mu miłości w postaci zarełka nie żałowałaś :diabloti: Idealny materiał do dogociotunię :loveu:

Posted

Jaki brzydal :evil_lol:
[quote name='Alicja']

wiesz Alu, że 3/4 fotek w waszej galerii wygląda tak?

[quote name='Alicja']

No zdarzają się czasem jakies udane :-o
[quote name='Alicja']

Ale na ogół jest własnie tak :diabloti:
[quote name='Alicja']

Nadrobiłam częsciowo :cool3:

Posted

No bo weź po co pokazywać psa od strony paszczy :hmmmm: pies jaki jest każdy widzi ;) ...a od doopy strony życie jest ciekawsze :lol:a już plecówa to raj na ziemi :lol:

[quote name='asiak_kasia']:roflt:

znaczy się bardzo mocno kochałas swojego pieseczka i mu miłości w postaci zarełka nie żałowałaś :diabloti: Idealny materiał do dogociotunię :loveu:[/QUOTE]

nie :grins:
Ozzy był wręcz niejadkiem ...ale od urodzenia był grubej kości i taki jego urok :)...na dogociotunię się nie nadają , bo ja robiłabym sterylki aborcyjne , usypiałabym sparaliżowane i chore ..i wogóle taka chamka i faszystka jestem ,bo nawt usunęłabym upośledzony płód ..więc do dogocioteczki i ideału to mnie by nie dopuszczono :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']No bo weź po co pokazywać psa od strony paszczy :hmmmm: pies jaki jest każdy widzi ;) ...a od doopy strony życie jest ciekawsze :lol:a już plecówa to raj na ziemi :lol:

nie :grins:
Ozzy był wręcz niejadkiem ...ale od urodzenia był grubej kości i taki jego urok :)...na dogociotunię się nie nadają , bo ja robiłabym sterylki aborcyjne , usypiałabym sparaliżowane i chore ..i wogóle taka chamka i faszystka jestem ,bo nawt usunęłabym upośledzony płód ..więc do dogocioteczki i ideału to mnie by nie dopuszczono :diabloti: :evil_lol:

A to faktycznie faszystka, i wiedźma z Ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']no jeszcze ty mi powiedz że nie znasz fot Ozzulka z niemowlęctwa to się załamnę :([/QUOTE]

Aż sprawdziłam z ciekawości od kiedy tu u was goszczę... od 2007! :crazyeye: Ale galeria jest od 2005 więc Ozzulka szczyla widziałam tylko na pierwszych stronach. Pewnie i tą fotkę widziałam, ale zwyczajnie już nie pamiętam, stąd reakcja ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Aż sprawdziłam z ciekawości od kiedy tu u was goszczę... od 2007! :crazyeye: Ale galeria jest od 2005 więc Ozzulka szczyla widziałam tylko na pierwszych stronach. Pewnie i tą fotkę widziałam, ale zwyczajnie już nie pamiętam, stąd reakcja ;)[/QUOTE]
Wytrwała jesteś ;)
ale kochany był no nie :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Alicja']...na dogociotunię się nie nadają , bo ja robiłabym sterylki aborcyjne , usypiałabym sparaliżowane i chore ..i wogóle taka chamka i faszystka jestem ,bo nawt usunęłabym upośledzony płód ..więc do dogocioteczki i ideału to mnie by nie dopuszczono :diabloti: :evil_lol:
Ja tam bym głosowała na Ciebie;-) Mamy te same poglądy co do tych spraw:diabloti:

A teraz wracam do pierwszych stron Ozzikowych;-)

Dopiero teraz zauważyłam, że Ozzy ma zajebistą, śliczną maskę:loveu::crazyeye:
http://img297.imageshack.us/img297/715/512zmam2617xg.jpg

Edited by Doginka
Posted

[quote name='agaciaaa']Aż jestem w szoku, że to już tyle czasu!
Straaaasznie :loveu:

czas zapierdziela jak wścieknięty ...niestety

[quote name='Doginka']Ja tam bym głosowała na Ciebie;-) Mamy te same poglądy co do tych spraw:diabloti:

A teraz wracam do pierwszych stron Ozzikowych;-)

Dopiero teraz zauważyłam, że Ozzy ma zajebistą, śliczną maskę:loveu::crazyeye:
http://img297.imageshack.us/img297/715/512zmam2617xg.jpg

no ba ...to pewnie po mnie :diabloti::evil_lol:

[quote name='Vectra']tu czyste zuo się kręci :placz:

samo zUo :grins:

Posted

[quote name='Obama']http://img316.imageshack.us/img316/1089/smoczu3475nj.jpg
Jaki kosmita :)
Dzizas,jak ten czas leci...i pomyśleć,że mój własny kundelloooo ma już niemal 4 lata,a dopiero co łypał jednym okiem bo drugie jeszcze przez matkę naturę nieuruchomione...:)

ps.
nie żebym go jakoś ostatnio oślepiła czy łoko wydłubała :) miałam na myśli wczesne stadium rozwoju :P

oj tam zaraz kosmita :diabloti: ...przybysz z Innej Planety ;)

[quote name='FredziaFredzia']Dopisek wygrał :lol:
:lol:

[quote name='bira']W rzeczy samej ;-)

zUo górą :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):

ja powróciłam do mojego ulubionego deseru , czyli kabanosy z pomidorem i dużo majonezu :loveu:

ciekawe, ciekawe...

Katerinas napisał(a):

przez 39 lat nieznosiłam czerwonego barszczu; a jak byłam mała to nim plułam.. :lol: ilekroć mama próbowała mi go dać
a teraz... mmmm ... całkiem, całkiem ten barszczyk ;)

Tak, jak ja. Na buraczki patrzec nie moglam, a teraz to bym je jadła codziennie:)

pzdr.