Alicja Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Doginka']Przeżyłam karę:multi::evilbat:[/QUOTE] poznaj moje chamskie serce :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Alicja']no jeszcze ty mi powiedz że nie znasz fot Ozzulka z niemowlęctwa to się załamnę :( do ukarania :diabloti: [/QUOTE] To ja się w ogóle na jakąs chłostę kwalifikuje, bo ja ostatni 100 stron może przeleciałam :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='asiak_kasia']To ja się w ogóle na jakąs chłostę kwalifikuje, bo ja ostatni 100 stron może przeleciałam :evil_lol:[/QUOTE] przelatywanie to perwercha :evil_lol: na pierwszą marsz :lol: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Alicja']przelatywanie to perwercha :evil_lol: na pierwszą marsz :lol:[/QUOTE] nadrabiam, nadrabiam, bowski był prosiaczek na początku :loveu: Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='asiak_kasia']nadrabiam, nadrabiam, bowski był prosiaczek na początku :loveu:[/QUOTE] oj tam prosiaczek ....on był od urodzenia gruba świnia :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Alicja']oj tam prosiaczek ....on był od urodzenia gruba świnia :diabloti:[/QUOTE] :roflt: znaczy się bardzo mocno kochałas swojego pieseczka i mu miłości w postaci zarełka nie żałowałaś :diabloti: Idealny materiał do dogociotunię :loveu: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jaki brzydal :evil_lol: [quote name='Alicja'] wiesz Alu, że 3/4 fotek w waszej galerii wygląda tak? [quote name='Alicja'] No zdarzają się czasem jakies udane :-o [quote name='Alicja'] Ale na ogół jest własnie tak :diabloti: [quote name='Alicja'] Nadrobiłam częsciowo :cool3: Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 No bo weź po co pokazywać psa od strony paszczy :hmmmm: pies jaki jest każdy widzi ;) ...a od doopy strony życie jest ciekawsze :lol:a już plecówa to raj na ziemi :lol: [quote name='asiak_kasia']:roflt: znaczy się bardzo mocno kochałas swojego pieseczka i mu miłości w postaci zarełka nie żałowałaś :diabloti: Idealny materiał do dogociotunię :loveu:[/QUOTE] nie :grins: Ozzy był wręcz niejadkiem ...ale od urodzenia był grubej kości i taki jego urok :)...na dogociotunię się nie nadają , bo ja robiłabym sterylki aborcyjne , usypiałabym sparaliżowane i chore ..i wogóle taka chamka i faszystka jestem ,bo nawt usunęłabym upośledzony płód ..więc do dogocioteczki i ideału to mnie by nie dopuszczono :diabloti: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Alicja']No bo weź po co pokazywać psa od strony paszczy :hmmmm: pies jaki jest każdy widzi ;) ...a od doopy strony życie jest ciekawsze :lol:a już plecówa to raj na ziemi :lol: nie :grins: Ozzy był wręcz niejadkiem ...ale od urodzenia był grubej kości i taki jego urok :)...na dogociotunię się nie nadają , bo ja robiłabym sterylki aborcyjne , usypiałabym sparaliżowane i chore ..i wogóle taka chamka i faszystka jestem ,bo nawt usunęłabym upośledzony płód ..więc do dogocioteczki i ideału to mnie by nie dopuszczono :diabloti: :evil_lol: A to faktycznie faszystka, i wiedźma z Ciebie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Alicja']no jeszcze ty mi powiedz że nie znasz fot Ozzulka z niemowlęctwa to się załamnę :([/QUOTE] Aż sprawdziłam z ciekawości od kiedy tu u was goszczę... od 2007! :crazyeye: Ale galeria jest od 2005 więc Ozzulka szczyla widziałam tylko na pierwszych stronach. Pewnie i tą fotkę widziałam, ale zwyczajnie już nie pamiętam, stąd reakcja ;) Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='agaciaaa']Aż sprawdziłam z ciekawości od kiedy tu u was goszczę... od 2007! :crazyeye: Ale galeria jest od 2005 więc Ozzulka szczyla widziałam tylko na pierwszych stronach. Pewnie i tą fotkę widziałam, ale zwyczajnie już nie pamiętam, stąd reakcja ;)[/QUOTE] Wytrwała jesteś ;) ale kochany był no nie :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Alicja']Wytrwała jesteś ;) ale kochany był no nie :loveu:[/QUOTE] Aż jestem w szoku, że to już tyle czasu! Straaaasznie :loveu: Quote
Doginka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) [quote name='Alicja']...na dogociotunię się nie nadają , bo ja robiłabym sterylki aborcyjne , usypiałabym sparaliżowane i chore ..i wogóle taka chamka i faszystka jestem ,bo nawt usunęłabym upośledzony płód ..więc do dogocioteczki i ideału to mnie by nie dopuszczono :diabloti: :evil_lol: Ja tam bym głosowała na Ciebie;-) Mamy te same poglądy co do tych spraw:diabloti: A teraz wracam do pierwszych stron Ozzikowych;-) Dopiero teraz zauważyłam, że Ozzy ma zajebistą, śliczną maskę:loveu::crazyeye: http://img297.imageshack.us/img297/715/512zmam2617xg.jpg Edited March 8, 2013 by Doginka Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='agaciaaa']Aż jestem w szoku, że to już tyle czasu! Straaaasznie :loveu: czas zapierdziela jak wścieknięty ...niestety [quote name='Doginka']Ja tam bym głosowała na Ciebie;-) Mamy te same poglądy co do tych spraw:diabloti: A teraz wracam do pierwszych stron Ozzikowych;-) Dopiero teraz zauważyłam, że Ozzy ma zajebistą, śliczną maskę:loveu::crazyeye: http://img297.imageshack.us/img297/715/512zmam2617xg.jpg no ba ...to pewnie po mnie :diabloti::evil_lol: [quote name='Vectra']tu czyste zuo się kręci :placz: samo zUo :grins: Quote
Kaaasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jest zUo to jest wesoło :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/323/4fb329ecf5101744.jpg Większość moich zdjęć wygląda tak. Pocieszyłam się, że nie tylko ja mam takie celne oko ;) Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Kaaasia']Jest zUo to jest wesoło :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/323/4fb329ecf5101744.jpg Większość moich zdjęć wygląda tak. Pocieszyłam się, że nie tylko ja mam takie celne oko ;) taka fota to sama radość ;) Quote
Vectra Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 dobra dupa na focie nie jest zła - też mam dużo psich zadków :diabloti: Quote
Alicja Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Vectra']dobra dupa na focie nie jest zła - też mam dużo psich zadków :diabloti:[/QUOTE] tatko na to mówi schaboszczaki :grins: Quote
Obama Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 http://img316.imageshack.us/img316/1089/smoczu3475nj.jpg Jaki kosmita :) Dzizas,jak ten czas leci...i pomyśleć,że mój własny kundelloooo ma już niemal 4 lata,a dopiero co łypał jednym okiem bo drugie jeszcze przez matkę naturę nieuruchomione...:) ps. nie żebym go jakoś ostatnio oślepiła czy łoko wydłubała :) miałam na myśli wczesne stadium rozwoju :P Quote
FredziaFredzia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Obama napisał(a): ps. nie żebym go jakoś ostatnio oślepiła czy łoko wydłubała :) miałam na myśli wczesne stadium rozwoju :P Dopisek wygrał :lol: Quote
bira Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Vectra napisał(a):tu czyste zuo się kręci :placz: W rzeczy samej ;-) Quote
Alicja Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='Obama']http://img316.imageshack.us/img316/1089/smoczu3475nj.jpg Jaki kosmita :) Dzizas,jak ten czas leci...i pomyśleć,że mój własny kundelloooo ma już niemal 4 lata,a dopiero co łypał jednym okiem bo drugie jeszcze przez matkę naturę nieuruchomione...:) ps. nie żebym go jakoś ostatnio oślepiła czy łoko wydłubała :) miałam na myśli wczesne stadium rozwoju :P oj tam zaraz kosmita :diabloti: ...przybysz z Innej Planety ;) [quote name='FredziaFredzia']Dopisek wygrał :lol: :lol: [quote name='bira']W rzeczy samej ;-) zUo górą :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Vectra napisał(a): ja powróciłam do mojego ulubionego deseru , czyli kabanosy z pomidorem i dużo majonezu :loveu: ciekawe, ciekawe... Katerinas napisał(a): przez 39 lat nieznosiłam czerwonego barszczu; a jak byłam mała to nim plułam.. :lol: ilekroć mama próbowała mi go dać a teraz... mmmm ... całkiem, całkiem ten barszczyk ;) Tak, jak ja. Na buraczki patrzec nie moglam, a teraz to bym je jadła codziennie:) pzdr. Quote
Rinuś Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 i przez te zdjęcia będę miała depresję bo chce już wiosnę :placz: Quote
Recommended Posts