Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']pamiętasz jak się uczyliśmy robić banerki ? potem ramki do fot , potem była mania ozdabiania zdjęć.Było fajnie , było śmiesznie , razem ....
fajnie się wspomina te czasy , ile człowiek się naumiał ;)

a ile człowiek "kawy" wypił :evil_lol:[/QUOTE]

cholerka a ja zapomniałam jak się ramki robi :shock: ..a jak wstawiałam dla Magi mini mini foty :roflt: kiedy jeszcze nie miałam aparatu ... powrót z pracy był ekspresowy bo praca przerywała konwersację :lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ja ostatnio znalazłam taki folder z fotami po przeróbkach :evil_lol: jakiś rok 2006 był ;)[/QUOTE]

:lol: jest taka opcja ze to ten rok ;)

ja znalazłam ostatnio foty szczyla Franciszka jak jadł z moich ust:lol:

Posted

hehe... ale wspomnienia ;)
2006 rok - Ja treptałam wówczas za małym Michałem, który uczył się chodzić. A za Michałem treptała Gaja, Dora a potem mrucząca Saba.... To był rok. :)

Posted

a już myślałam że tylko ja mam taką niechęć do dogo...wchodzę jak mi się chce, czytam co mi się chce i ile się chce a komentować zazwyczaj się nie chce :roll:
biegać za psem z aparatem już dawno mi się odechciało, wolę skupiać się na zabawach z nią będąc na spacerze i tak myślę jest lepiej

Posted

[quote name='jonQuilla']a już myślałam że tylko ja mam taką niechęć do dogo...wchodzę jak mi się chce, czytam co mi się chce i ile się chce a komentować zazwyczaj się nie chce :roll:
biegać za psem z aparatem już dawno mi się odechciało, wolę skupiać się na zabawach z nią będąc na spacerze i tak myślę jest lepiej[/QUOTE]

czyli wszyscy mamy podobne objawy :) ... jakaś choroba społeczna czy jak
u nas jedynie fajne jest to ze robiących foty jest "dużo" ... więc my możemy się bawić a fotki się robią
problem polega na tym że wstawiać ich tu jakoś mi się nie chce, choć wczoraj wstawiłam jako dowód na to że psa nie zjadłam, nie uciekł mi i ma się całkiem git ;)

Posted

[quote name='Alicja']:lol: jest taka opcja ze to ten rok ;)

ja znalazłam ostatnio foty szczyla Franciszka jak jadł z moich ust:lol:[/QUOTE]
Franciszek jadł Ci z dzióbka w maju 2007 :diabloti:

Mamuśka Ty to piecz tort i szykuj szampana. Z Twojego profilu wynika , że urzędujesz tu na dogo 10 lat. Taka ładna rocznica :BIG::drink1:

Posted

[quote name='Katerinas']hehe... ale wspomnienia ;)
2006 rok - Ja treptałam wówczas za małym Michałem, który uczył się chodzić. A za Michałem treptała Gaja, Dora a potem mrucząca Saba.... To był rok. :)[/QUOTE]

szmat czasu ;)
a jakie piękne wspomnienia

[quote name='jonQuilla']a już myślałam że tylko ja mam taką niechęć do dogo...wchodzę jak mi się chce, czytam co mi się chce i ile się chce a komentować zazwyczaj się nie chce :roll:
biegać za psem z aparatem już dawno mi się odechciało, wolę skupiać się na zabawach z nią będąc na spacerze i tak myślę jest lepiej[/QUOTE]

co do aparatu 100% racji
co do dogo 100% racji :)

[quote name='fioneczka']czyli wszyscy mamy podobne objawy :) ... jakaś choroba społeczna czy jak
u nas jedynie fajne jest to ze robiących foty jest "dużo" ... więc my możemy się bawić a fotki się robią
problem polega na tym że wstawiać ich tu jakoś mi się nie chce, choć wczoraj wstawiłam jako dowód na to że psa nie zjadłam, nie uciekł mi i ma się całkiem git ;)[/QUOTE]

zapał uleciał w eter

[quote name='Vectra']Franciszek jadł Ci z dzióbka w maju 2007 :diabloti:

[B]No wiem ze w Maju 2007 :)[/B]

Mamuśka Ty to piecz tort i szykuj szampana. Z Twojego profilu wynika , że urzędujesz tu na dogo 10 lat. Taka ładna rocznica :BIG::drink1:[/QUOTE]

no własnie tu jest lekkie przekłamanie bo ja jestem od 2004 na dogo , pamiętasz jak ci opowiadałam jak mi Ala Tuffikowa pomagał sie logować i sie zalogowałam tak jak Hanna z imienia i nazwiska , więc napisałam do admina i poprosiłam o skrót na Alicja ...no i dostało mi się po Alicji od samojedów konto ( potem co rusz ktoś pytał na PW co się stało z moimi samojedami :lol:)

no ale wg zapisku to 10 lat :lol: :knajpa:

[quote name='Kaaasia']10 lat :knajpa:
Ale ja zacofana jestem bo dopiero troszkę ponad 2 lata temu dowiedziałam się że takie cuś istnieje :mdleje:[/QUOTE]
:drinking:

[quote name='jonQuilla']10 lat? :o ło matko! ale oczywiście na imprezę się piszę! nie byłabym sobą gdybym pogardziła ;):evil_lol:[/QUOTE]

ale ty też chyba dość długo jesteś :hmmmm:
szmat czasu ...prehistoria ;)

[quote name='Katerinas']hehe... racja Alicja. :) 10 latek Ci na Dogo stuka.
Ja w sierpniu zrobię tort ;)

kurcze... rzeczywiście. Kopę lat. :shock:[/QUOTE]

no to pod ten torcik :knajpa:

Posted

[quote name='Katerinas']No kochana ... ja już Coronką uczciłam Twoje 10-cio lecie :chlup: ;)[/QUOTE]

ale w sumie fajnie jak przez tyle lat poznaje się ludzi , psiaki ( nawet w realnym świecie );)

:drinking: :knajpa:

Posted

[quote name='Katerinas']noo... :)

Choć w realu, te osoby które poznałam, to niestety poszły sobie na inne forum.
Lub przestały pisać... :( A szkoda.

Dobra koniec smętów. Idę po chrupki. ;)
,[/QUOTE]

no własnie większość odeszło tam ...
ale realnie mam kontakt najbliższy z Clockwork , z Vectrą , Asiaczek ( z Warszawiankami ;) ostatnie 2 lata to raz w roku się widziałyśmy ;)) z dbsst kontakt smsowy i ostatnio widziałyśmy się chyba latem 2011
a tutaj z bliżej zamieszkałych ...też właściwie bez kontaktu

Ja robię makówki :) . Wigilijne musiałam zjeść sama , TZ nie jada , a Kuba miał jelitówkę z żołądkówką :roll: a potem jakąś normalną grypę i nie mógł nic jeść więc teraz postanowił sobie to odbić :lol:

Posted

[quote name='Vectra']no i wydało się , że Ozzy to żaden astman , tylko trymowany samojed :diabloti:[/QUOTE]

no i teraz już syćkie wiedzą :diabloti:

Wypiłam wczoraj grzane piwo , poszłam spac po 22 ...i wstałam 8.27 ...masakra , a Ozzy spi dalej :)

Posted

[quote name='Vectra']a ja nie śpię od 5:30 i nie że pieski , tylko mój mózg mi spać nie daje do południa :shake:[/QUOTE]

ty masz inny układ dnia ;)
byłam już tak zmęczona że teraz przez 2 dni nie chcę widzieć i słyszeć żadnych bahorów , sąsiadów powybijam jak sie będą darli ...Ogólnie czułam ze znów się próbuje jakieś grypopodobne do mnie dostać no i krtań nawalała ...grzane piwo z soczkiem malinowym zapewniło mi spokojny sen i saunę :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']no i teraz już syćkie wiedzą :diabloti:

Wypiłam wczoraj grzane piwo , poszłam spac po 22 ...i wstałam 8.27 ...masakra , a Ozzy spi dalej :)[/QUOTE]

no o której ja dziś wstałam to nie wspomnę bo siara
kładąc się spać ok 1:00 myślałam że do ósmej pokimam ... nie wyszło bo moje kolanko stwierdziło że nauczy mnie tańczyć od ok 3 do 5.30 około ... ale jak już zasnęłam to :)

Posted

[quote name='Alicja']
ale ty też chyba dość długo jesteś :hmmmm:
szmat czasu ...prehistoria ;)
[/QUOTE]

no w tym roku stuknie 6 lat :)
w ogóle nie mam świadomości że to już tyle tutaj siedzę i dopiero jak się konkretniej zastanowię to sobie uświadamiam ile w tym czasie się wydarzyło :evil_lol: z głupiej 18latki wyrosłam na głupią 24latkę :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']no o której ja dziś wstałam to nie wspomnę bo siara
kładąc się spać ok 1:00 myślałam że do ósmej pokimam ... nie wyszło bo moje kolanko stwierdziło że nauczy mnie tańczyć od ok 3 do 5.30 około ... ale jak już zasnęłam to :)[/QUOTE]

phi , pewnie o 10 :) to przecie i tak wcześnie ;)

Na dworze wiosna ... znajomą spotkalam i mówi że odzie zima a ja urna sie oglądam i pytam gdzie :lol: ona poważnie na to ze gdzieśją już na mapie meteorolodzy widzieli :lol: ...

Poproszę o jakiś jadłospis na cały tydzień , bo ja cały czas na 6.30 do 15 a moi panowie na 13 -13.30 .... a wolałabym , zeby za bardzo po lodówce sami nie buszowali :diabloti: