Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']A co kupilas???????????
foty widzialam pikneeeee zimowe i sloneczne;-) taka zima jest urocz byle nie przesadza z temperaturą wielce minusową ;-)

buziamyyy cieplutko!!!![/QUOTE]

2 piękne albumy w Księgarni Orbita kupione i załącznik pod postacią Balantainsa czy jak sie to pisze ;)
akurat to wiem , że będzie mu się podobać ( o albumach piszę nie o whiskaczu ;))

dzisiaj byliśmy w lesie ale było pioruńsko zimno , a na rozlewisku już lód taki że ludziska na łyzwach jeżdżą

Posted

[quote name='bira']jesus jak tu żyć przy takim mrozie...[/QUOTE]

masakra jest ...chyba się już odzwyczailiśmy przez lato .....
a dziś znajomej wysmyknął sie z obroży psiaczek który był u niej na DT ....pieprzone katole mialy dziś odpust w kosciele i oczywiście trzeba było strzelac petardami :diabloti: pies sie wystraszył , i uciekł .....jak on przeżyje tą noc :( ...Wczoraj wieczorem dopiero tu przyjechał :( ...obrożę miał bardzo mocno założoną a jednak uwolnił się ... Ona chodziła z dzieciakami , szukała , mój Kuba też poszedł szukać i nic ...kamień w ziemię , ja jutro po pracy dopiero o 15 mogę pomóc , dzisiaj nie dałam rady ...cholerka ale jestem zła na tych debili . Pamiętam jak mój Harley , kiedyś urwał nam smycz skórzaną jak walnęła petarda ale on uciekł do domu a Ruduś dom miał gdzieś pod Pruszkowem :(

Posted

Teraz sie dopiero zacznie walenie petardami:angryy:Myślę ,że już w przyszłym tygodniu będą kretyni wypróbowywać swoje zakupy....Ja tam zawsze zacieram łapki ,żeby im je up....liło przy samej dupie.:diabloti:

Posted

Nie znalazła się , Nina szukała wczoraj do 3 w nocy , ja skończyłam pracę o 15 , wzięłam Ozzyego i 2 godziny łaziliśmy po okolicy ... kamień w wode :(

Dobrze że jak gnoje strzelają to ja tylko powiem Ozzyemu ,,zabij dziada,, to faktycznie ten co petardą chciałby rzucić to sie 2 razy zastanowi zanim to zrobi , bo Ozzy se nie da ..Ozzyego brat z tej samej matki , jak facet strzelił przy nim z hukowego , zawiesił mu sie na ręce :)

Posted

[I][B]Biedna sunia....pies jak się przestraszy wystrzału to może naprawdę wiele km przebiec...wiem to, bo mojej siostry suka przed powieszeniem się na płocie uciekła jej kiedyś jak strzelali petardami...Mam nadzieję, że się znajdzie...[/B][/I]

Posted

Uuu ... biedny psiaczek :shake:
Moja też ucieka gdy usłyszy petardę :-( A najgorsze to , że psy nie wiedzą wtedy gdzie uciekają tylko biegną przed siebie .... Mam nadzieję , że się znajdzie ;)

Posted

[quote name='Alicja']Nie znalazła się , Nina szukała wczoraj do 3 w nocy , ja skończyłam pracę o 15 , wzięłam Ozzyego i 2 godziny łaziliśmy po okolicy ... kamień w wode :(

Dobrze że jak gnoje strzelają to ja tylko powiem Ozzyemu ,,zabij dziada,, to faktycznie ten co petardą chciałby rzucić to sie 2 razy zastanowi zanim to zrobi , bo Ozzy se nie da ..Ozzyego brat z tej samej matki , jak facet strzelił przy nim z hukowego , zawiesił mu sie na ręce :)[/QUOTE]

Czarek też kochał strzelających:diabloti:Wpadał w szał delikatnie mówiąc.

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Biedna sunia....pies jak się przestraszy wystrzału to może naprawdę wiele km przebiec...wiem to, bo mojej siostry suka przed powieszeniem się na płocie uciekła jej kiedyś jak strzelali petardami...Mam nadzieję, że się znajdzie...[/B][/I][/QUOTE]

Harley
[*] zerwał skórzaną porządną smycz jak strzeliło , ale na szczęście uciekł do domu ..on strasznie zawsze się bał :(

[quote name='Sonka95']Uuu ... biedny psiaczek :shake:
Moja też ucieka gdy usłyszy petardę :-( A najgorsze to , że psy nie wiedzą wtedy gdzie uciekają tylko biegną przed siebie .... Mam nadzieję , że się znajdzie ;)[/QUOTE]

raczej jestem pesymistką w tej materii ...psiak przyjechał z Pruszkowa , dopiero co odłowiony w sobotę , gdzie mieszał chyba z siostrą i bratem bo wszystkie 3 psiaki podobne i w jednym wieku ...psiaki unikające człowieka , złapane na Sedalin ... nikt nie mógł przewidziec ze nie zna huku petard , że wyciągnie głowę z ciasnej obroży ...
Pomogę szukać w miarę możliwości , z tym że od 6 do 16 siedzę w przedszkolu ...więc praktycznie szukanie po ciemku ...

[quote name='Aleks89']Czarek też kochał strzelających:diabloti:Wpadał w szał delikatnie mówiąc.[/QUOTE]

a ja to zołza jestem , bo Ozzulka podpuszczam :)
Nienawidze petard i innych debilnych zabawek gawiedzi :diabloti:

Posted

Alu składam spóźnione życzenia urodzinowe :)

Samych najlepszości i najradości :) no i tego wspomnianego zdrowia i dużej emerytury na stare lata ;)

pozachwycałam się też fotkami na ostatnich 3 stronach :)
ślę pozdrowienia! :)

Posted

Aleńko, spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_6.gif[/IMG]i masz spóźnionego torta[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/06.gif[/IMG]

Niestety ostatnio trochę mi czasu na wszystko brakuje:razz:

Foteczki zimowe, ale fajne;-):loveu:

Posted

To ja też wszystkiego naj życzę :new-bday::new-bday::new-bday:

To ma być śnieg tam u was,phiiiiiiiiii,jak by Ozzulek wpadł do nas do lasu to nie wiem,czy pupy mu by nie zakryło,ruda moja wbiega w sam środek śniegu to brzuch zatopiony :)

Nikita to się petard nie boi,na szczęście podbiega na 2 metry i bliżej nie podchodzi.Stara bokserka moja to próbowała łapać w mordę,zawsze sobie wyobrażałam,że kiedyś dorwie i jej w mordce wypali,więc w okolicach sylwestra zawsze chodziła na smyczy przy bloku,tylko głęboko w lesie ją spuszczałam ...

Posted

[quote name='tatankas']To ja też wszystkiego naj życzę :new-bday::new-bday::new-bday:

To ma być śnieg tam u was,phiiiiiiiiii,jak by Ozzulek wpadł do nas do lasu to nie wiem,czy pupy mu by nie zakryło,ruda moja wbiega w sam środek śniegu to brzuch zatopiony :)

Nikita to się petard nie boi,na szczęście podbiega na 2 metry i bliżej nie podchodzi.Stara bokserka moja to próbowała łapać w mordę,zawsze sobie wyobrażałam,że kiedyś dorwie i jej w mordce wypali,więc w okolicach sylwestra zawsze chodziła na smyczy przy bloku,tylko głęboko w lesie ją spuszczałam ...[/QUOTE]

dzięki :)
U nas teraz też więcej śniegu , dzisiaj praktycznie cały dzień pada , ale ja wracam wykończona z pracy i jak wychodzę z domu jest ciemno , a jak wracam też już się ściemnia więc foty żadne by były ...
ale Ozzulek chętnie by z Nikitą pobiegał :)

[quote name='Doginka']Aleńko, spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_6.gif[/IMG]i masz spóźnionego torta[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/06.gif[/IMG]

Niestety ostatnio trochę mi czasu na wszystko brakuje:razz:

Foteczki zimowe, ale fajne;-):loveu:[/QUOTE]

:calus:

[quote name='Izabela124.'][URL]http://images10.fotosik.pl/2998/d0e9e8382128f25e.jpg[/URL] ta kruszonka na górze jak zrobiona?
Szkoda psiaka, mam nadzieję, że się znajdzie[/QUOTE]
to ciasto kruche tarte na tarce ;)
psiaczek , chciałabym aby się znalazł ale to obcy teren i wszystko się może zdarzyc :(

[quote name='unikatowydiament']też nie znoszę petard,zawsze tylko z tego jakieś nieszczęście murowane:angryy:[/QUOTE]

dokładnie :(

[quote name='rufusowa']Alu składam spóźnione życzenia urodzinowe :)

Samych najlepszości i najradości :) no i tego wspomnianego zdrowia i dużej emerytury na stare lata ;)

pozachwycałam się też fotkami na ostatnich 3 stronach :)
ślę pozdrowienia! :)[/QUOTE]
Dzięki kochana :calus:
Ja się wybieram na prawie emeryturę na młode lata jeszcze :) ( przysługuje mi świadczenie kompensacyjne jak skończę 55 lat :))

Posted

[quote name='Alicja']
Ja się wybieram na prawie emeryturę na młode lata jeszcze :) ( przysługuje mi świadczenie kompensacyjne jak skończę 55 lat :))[/QUOTE]

jupi! :) będzie więcej fot! :)

Posted

[quote name='rufusowa']ooo to za rok okrągła rocznica? :)

JAk to nie będzie Ozzy`ego? A co to za dogomania będzie bez Ozzy`ego???[/QUOTE]

Ozzulec skończył 8 lat ... w sierpniu 9 urodzinki ....czas za szybko ucieka a psy za krótko żyją :(

Posted

[quote name='Alicja']Ozzulec skończył 8 lat ... w sierpniu 9 urodzinki ....czas za szybko ucieka a psy za krótko żyją :([/QUOTE]

Oj tak-za krótko stanowczo :(