Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']Alicja nie ma sprawy,następnym razem wstawię tylko życzenia do topiku Oscarka,i już nie będzie żadnego halo:diabloti:,mi osobiście życzenia nie przeszkadzają,nawet jak jest ich z 3 strony:eviltong:,ale masz rację,nie każdy obchodzi święta;)i trzeba to uszanować

pozdrawiamy cieplutko:)[/QUOTE]

Aga , to nie mój wymysł a REGULAMIN jaki stworzono dla portalu Dogomania
Pozdrawiamy również :)

Posted

[quote name='tatankas']Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku dla ciebie Alicjo i całej twojej rodzinki,no i oczywiście dla Ozziego :)

ps.Dopisuję,bo dostałam na maila,a ze śląska znam tylko was.Zaginęła sunia:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.458531654185818.98957.308531829185802&type=1

dzięki :)

tak wiem , że zaginęła :( , już odostępniałam na FB , Piekary Ślaskie to ode mnie daleko .Pozapraszałam ludzi ze Śląska
Kurcze tak króciutko nacieszyła się domkiem :(

Posted

Wesołych świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt! A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie jak najwięcej
Zwykłego, ludzkiego szczęścia.

Posted

Gioco napisał(a):
Napisać to napisałaś ale dlaczemu nie będzie? :-(

bo nie mam kiedy robić a i pogoda do bani , więc może kiedyś

ewelinabuck napisał(a):
Wesołych świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt! A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie jak najwięcej
Zwykłego, ludzkiego szczęścia.

:calus:

Dobra ide do kuchni .....

Posted

maciaszek napisał(a):
Wyszłaś już :eviltong:?

no ba ...nawet wróciłam od Rodziców :) . Tradycyjnie w I sze świeto mamy obiadek w domku rodzinnym , przyjeżdża siostra z Rodzinką i My .Oczywiście liczyłam że siostrzenica , Aga , weźmie aparat bo ZAWSZE ma ze sobą i nie zabrałam , bo i tak już miałam pełną torbę gratów , a Aga stwierdziła że nie bierze , bo Ciocia ZAWSZE ma :) ...no i nie ma świątecznych fotek :)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Jak tam po świętach, objedzeni i wypoczęci? Czy objedzeni i zmęczeni? :lol:

zmęczeni lenistwem :)
w sumie nie aż tak objedzeni , bo nikt dużych ilości nie pochłaniał , ale wystarczy z każdego specyjału okruszek i już masakra :lol:

Posted

Luzia napisał(a):
Puk puk? Co tu tak cichutko jak nigdy? :siara:

bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Aluś zły humor Cię dopadł? Co to w ogóle za pomysł zamykać galerię? Są osoby (np ja) które lubią pooglądać fotki Ozziego i nie tylko :)
n

nie :)
ale po co męczyc siebie i innych , przecież po 8 latach pies może się znudzić :)

Posted

Alicja napisał(a):
bo cicho i nudno , stary niemodny pies , beznadziejne foty , a i ja wiekowa i imponowac też już nie mam czym :) , więc chyba czas zamknąć ten burdelik , a przynajmniej dać se luz i już tu nie wchodzić ; zresztą i tak czasu mam jak na lekarstwo , po 9-10 godzin siedze w pracy , z wyjątkiem takich dni jak teraz kiedy mam urlopik , ale 2 stycznia powrót do pracy więc spoko , czasu na kompa bedzie mniej ;)

Nawet ludzi nie denerwuj :mad: Ja do specjalnie udzielających się nie należę, ale pośmiać się i poczytać zawsze tu lubiłam ;) Więc zgłaszam kategoryczny sprzeciw przeciwko "zamykaniu tego burdeliku" :loveu:

Posted

Ala jakieś bzdury gada :mad: jak się komuś znudził, to nie ma musu tu wchodzić, a jak ktoś wchodzi znaczy że ma ochotę i tyle ;) zaglądaj tak często jak chcesz i możesz, foty to samo i jest git ;)

Posted

Alicja napisał(a):

Ala, tobie się chyba coś pomyliło. Przecież teraz Sylwester a nie Prima Aprilis :smile:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Cos Ty za głupoty wypisujesz? Gdzie jest Alicja i co z nią zrobiłaś? :razz:

Luzia napisał(a):
Nawet ludzi nie denerwuj :mad: Ja do specjalnie udzielających się nie należę, ale pośmiać się i poczytać zawsze tu lubiłam ;) Więc zgłaszam kategoryczny sprzeciw przeciwko "zamykaniu tego burdeliku" :loveu:

agaciaaa napisał(a):
Ala jakieś bzdury gada :mad: jak się komuś znudził, to nie ma musu tu wchodzić, a jak ktoś wchodzi znaczy że ma ochotę i tyle ;) zaglądaj tak często jak chcesz i możesz, foty to samo i jest git ;)

Kaaasia napisał(a):
Ala, tobie się chyba coś pomyliło. Przecież teraz Sylwester a nie Prima Aprilis :smile:

ale ja nie mówie , ze rezygnuje z dogo , odwiedzać was przecieżchyba mogę

Katerinas napisał(a):
Alicja - pozdrawiam cieplutko w ostatni dzień 2012 roku. :)
Mam nadzieję, że u Was wszystko OK. Nadrobiłam kilka stron super fotek Ozziego :)

Fajnie ze wpadasz jeszcze czasami :)
Póki co oki , ale co będzie dalej czas pokaże

Matusz napisał(a):
Babciu, lepszego Roku 2013 !! :loveu: :calus:

Najlepszego Wnusiek :loveu:
wiecej czasu na pogaduchy ;)