maciaszek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ozzy zdrowieje, mama w domu - będzie dobrze! :) Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Alicja napisał(a): ja jak idę na 6 rano to wracam o 12-13 więc po 6-7 godzinach , więc dnia jeszcze kawałek zostaje , ale wstawanie to porażka a ja jeszcze tylko do czwartku i mam urlopa :multi::multi::multi: humorek spoko :) Podobno Ozzy zdrowieje więc staram się cieszyć , ale zawsze boję sie cieszyć za bardzo .... Mama w domu , wprawdzie wyników nie mamy wszystkich ale najważniejsze że jest ... cieszkam ze pojawilo sie swiatelko w tunelu ... :calus: Quote
Alicja Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 maciaszek napisał(a):Ozzy zdrowieje, mama w domu - będzie dobrze! :) też tak myślę :) Tengusia napisał(a):cieszkam ze pojawilo sie swiatelko w tunelu ... :calus: jak to szło :hmmmm: światło , nosisz je w sobie ;) ...myślę że pozytywne myślenie pomoże :) Ozzy nadal ma Encorton , ale systematycznie zmniejszamy dawki , nadal jeszcze antybiotyk , przez miesiąc jeszcze wit.E , enarenal i polocard przez 2 miesiące no i ranigast , obowiązkowo kubraczek ( mus uszyć jakiś dresik , bo mamy tylko kubraczek zimowy ) masażyk kręgoslupa mamy robić ...starzeje się nam synuś , teraz waży ok 38, 500-700 kg i mamy pilnowac wagi . Quote
sabinka40 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Alicja napisał(a):psierdoła :hmmmm::obrazic: [quote name='Tengusia']jak tam humorek dzis ? ja dzis z samego rana pojechalam do stajni, posmigalismy troche po lesie, poskakalismy troszke przez przeszkody i teraz ja sie bycze w domciu a Faza odsypia hihi :grins: sluza jej te wizyty w stajni szkoda ze Bolusia tak zabierac nie moge :roll: :lol::lol:Ale fajnie, stajnia, konie, pośmigaliśmy po lesie.....subcio:lol: Ja nawet na kucyku nigdy nie śmigałam:grins: Quote
Alicja Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 sabinka40 napisał(a):[quote name='Alicja']psierdoła :hmmmm::obrazic: :lol::lol:Ale fajnie, stajnia, konie, pośmigaliśmy po lesie.....subcio:lol: Ja nawet na kucyku nigdy nie śmigałam:grins: Iza na kucyku :roflt: Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Alicja napisał(a): Iza na kucyku :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cały dzień mnie nie było w domu (no, prawie cały...) więc witam się i spadam spać:) dobranocka! pzdr. Quote
Doginka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Oooooo, jakże się cieszę, że takie fajne wieści czytam o zdrowieniu Ozzulka:multi: Trochę mnie nie było, ale lubię takie wspaniałe powroty:lol: Quote
sabinka40 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Alicja napisał(a):[quote name='sabinka40'] Iza na kucyku :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: marzenia się spełniają....dzięki Aluś:evil_lol: Quote
teqquila Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Witanko z rana :) u nas dziś słonecznie :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Alicja napisał(a):bo to ściemniacz jest ;) on tylko tak udaje że zatroskany :) [FONT=Comic Sans MS]Nic a nic w to nie wierzę :stop:[/FONT] Alicja napisał(a):no chciał :) przecież kolorystycznie dało by się wtopić w tłum :lol:a pańcio nie pozwolił [FONT=Comic Sans MS]Nie jestem pewna, czy dobrze :confused: Może byłaby dziczyzna na kolację :siara:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Tengusia napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :grins: Asiaczek napisał(a):Cały dzień mnie nie było w domu (no, prawie cały...) więc witam się i spadam spać:) dobranocka! pzdr. :calus: Doginka napisał(a):Oooooo, jakże się cieszę, że takie fajne wieści czytam o zdrowieniu Ozzulka:multi: Trochę mnie nie było, ale lubię takie wspaniałe powroty:lol: ja też się cieszę ale mimo to cały czas jeszcze :kciuki: sabinka40 napisał(a): :roflt::roflt::roflt::roflt: marzenia się spełniają....dzięki Aluś:evil_lol: musowo ;) teqquila napisał(a):Witanko z rana :) u nas dziś słonecznie :) :hand: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Nic a nic w to nie wierzę :stop:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie jestem pewna, czy dobrze :confused: Może byłaby dziczyzna na kolację :siara:[/FONT] Ozzy się nie zna na mięsku ale ciiiii Iv_ napisał(a):Cześć Ala :loveu: z Ozulkiem :loveu: Ivcia :bigcool: :loveu: Quote
fioneczka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Alu mam nadzieję że mnie nie pogonisz ... ze spamem przylazłam [FONT=Lucida Console]Zapraszam serdecznie na bardzo zmysłowy i pachnący bazarek [/FONT]z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na Donkę i Gandzię PACHNĄCY BAZAREK Quote
Iv_ Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 fioneczka napisał(a):Alu mam nadzieję że mnie nie pogonisz ... ze spamem przylazłam [FONT=Lucida Console]Zapraszam serdecznie na bardzo zmysłowy i pachnący bazarek [/FONT]z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na Donkę i Gandzię PACHNĄCY BAZAREK No i polazłam tam :roll: :cool3: Quote
sabinka40 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 fioneczka napisał(a):Alu mam nadzieję że mnie nie pogonisz ... ze spamem przylazłam [FONT=Lucida Console]Zapraszam serdecznie na bardzo zmysłowy i pachnący bazarek [/FONT]z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na Donkę i Gandzię PACHNĄCY BAZAREK Tak pachnie że musze iść poniuchać:eviltong: Quote
Tengusia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 to ja tez sie wepchne z offem - ciotka bo ty bardziej oblatana jestes nie znasz kogos kto by mi uszyl kaftanik dla Fazulca (mam grube koszule flanelowe po tacie) ... ewentualnie czy C nie mial by checi na to :grins: ... bo my mamy kubraczek ale on gruby i cieply a ja bym chciala jakies takie flanelowe wdzianko zeby do stajni bylo ;) Quote
Alicja Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Beruś :) Przecie Fazulec ma ubranko po Ozzulku :hmmmm: albo to Boluś dostał?? Z Ozzulkowego ubranka zrób formę i dasz radę ;) , wątpię by C. się podjął , bo nasza maszyna dostaje p******** :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Alicja napisał(a):Beruś :) Przecie Fazulec ma ubranko po Ozzulku :hmmmm: albo to Boluś dostał?? Z Ozzulkowego ubranka zrób formę i dasz radę ;) , wątpię by C. się podjął , bo nasza maszyna dostaje p******** :diabloti: Od Ozzulka dostal Bolus ;) ... dac rade pewnie dam tyle ze ja maszyny nie mam a recznie to wiesz jak mi to wyjdzie :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 :crazyeye::crazyeye: to pan C szyje? :-o:crazyeye: Quote
fioneczka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Iv_ napisał(a)::crazyeye::crazyeye: to pan C szyje? :-o:crazyeye: ha i to jeszcze jak ... Ozzulkowemu ubranko trzasnął że hej Quote
Alicja Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 no .....u nas TYLKO na maszynie szyje pan C. :) Quote
sabinka40 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Alicja napisał(a):no .....u nas TYLKO na maszynie szyje pan C. :) Pan C. szyje? No, no:hmmmm: to bym podjechała i podrzuciła pare projektów:evil_lol: Quote
Patka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ozzy nadal ma Encorton , ale systematycznie zmniejszamy dawki , nadal jeszcze antybiotyk , przez miesiąc jeszcze wit.E , enarenal i polocard przez 2 miesiące no i ranigast , obowiązkowo kubraczek ( mus uszyć jakiś dresik , bo mamy tylko kubraczek zimowy ) masażyk kręgoslupa mamy robić ...starzeje się nam synuś , teraz waży ok 38, 500-700 kg i mamy pilnowac wagi . o kurka wchodzę a tu takie wieści dobrze że już lepiej tfu tfu uściskaj Ozzego i nie martw się będzie dobrze :) a chciałam fotki obejrzeć przystojniaka :) Quote
Recommended Posts