Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):

ja jak idę na 6 rano to wracam o 12-13 więc po 6-7 godzinach , więc dnia jeszcze kawałek zostaje , ale wstawanie to porażka

a ja jeszcze tylko do czwartku i mam urlopa :multi::multi::multi:

humorek spoko :)
Podobno Ozzy zdrowieje więc staram się cieszyć , ale zawsze boję sie cieszyć za bardzo ....
Mama w domu , wprawdzie wyników nie mamy wszystkich ale najważniejsze że jest ...

cieszkam ze pojawilo sie swiatelko w tunelu ... :calus:

Posted

maciaszek napisał(a):
Ozzy zdrowieje, mama w domu - będzie dobrze! :)

też tak myślę :)

Tengusia napisał(a):
cieszkam ze pojawilo sie swiatelko w tunelu ... :calus:

jak to szło :hmmmm: światło , nosisz je w sobie ;) ...myślę że pozytywne myślenie pomoże :)

Ozzy nadal ma Encorton , ale systematycznie zmniejszamy dawki , nadal jeszcze antybiotyk , przez miesiąc jeszcze wit.E , enarenal i polocard przez 2 miesiące no i ranigast , obowiązkowo kubraczek ( mus uszyć jakiś dresik , bo mamy tylko kubraczek zimowy ) masażyk kręgoslupa mamy robić ...starzeje się nam synuś , teraz waży ok 38, 500-700 kg i mamy pilnowac wagi .

Posted

Alicja napisał(a):
psierdoła

:hmmmm::obrazic:

[quote name='Tengusia']jak tam humorek dzis ? ja dzis z samego rana pojechalam do stajni, posmigalismy troche po lesie, poskakalismy troszke przez przeszkody i teraz ja sie bycze w domciu a Faza odsypia hihi :grins: sluza jej te wizyty w stajni szkoda ze Bolusia tak zabierac nie moge :roll:

:lol::lol:Ale fajnie, stajnia, konie, pośmigaliśmy po lesie.....subcio:lol: Ja nawet na kucyku nigdy nie śmigałam:grins:

Posted

sabinka40 napisał(a):
[quote name='Alicja']psierdoła

:hmmmm::obrazic:

:lol::lol:Ale fajnie, stajnia, konie, pośmigaliśmy po lesie.....subcio:lol: Ja nawet na kucyku nigdy nie śmigałam:grins:

Iza na kucyku :roflt:

Posted

Alicja napisał(a):
bo to ściemniacz jest ;) on tylko tak udaje że zatroskany :)

[FONT=Comic Sans MS]Nic a nic w to nie wierzę :stop:[/FONT]

Alicja napisał(a):
no chciał :) przecież kolorystycznie dało by się wtopić w tłum :lol:a pańcio nie pozwolił

[FONT=Comic Sans MS]Nie jestem pewna, czy dobrze :confused: Może byłaby dziczyzna na kolację :siara:[/FONT]

Posted

Tengusia napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt:

:grins:

Asiaczek napisał(a):
Cały dzień mnie nie było w domu (no, prawie cały...) więc witam się i spadam spać:)
dobranocka!

pzdr.

:calus:

Doginka napisał(a):
Oooooo, jakże się cieszę, że takie fajne wieści czytam o zdrowieniu Ozzulka:multi: Trochę mnie nie było, ale lubię takie wspaniałe powroty:lol:

ja też się cieszę ale mimo to cały czas jeszcze :kciuki:

sabinka40 napisał(a):

:roflt::roflt::roflt::roflt: marzenia się spełniają....dzięki Aluś:evil_lol:

musowo ;)

teqquila napisał(a):
Witanko z rana :) u nas dziś słonecznie :)

:hand:

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Nic a nic w to nie wierzę :stop:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Nie jestem pewna, czy dobrze :confused: Może byłaby dziczyzna na kolację :siara:[/FONT]

Ozzy się nie zna na mięsku ale ciiiii

Iv_ napisał(a):
Cześć Ala :loveu: z Ozulkiem :loveu:

Ivcia :bigcool: :loveu:

Posted

fioneczka napisał(a):
Alu mam nadzieję że mnie nie pogonisz ... ze spamem przylazłam

[FONT=Lucida Console]Zapraszam serdecznie na bardzo zmysłowy i pachnący bazarek [/FONT]z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na Donkę i Gandzię

PACHNĄCY BAZAREK

No i polazłam tam :roll: :cool3:

Posted

fioneczka napisał(a):
Alu mam nadzieję że mnie nie pogonisz ... ze spamem przylazłam

[FONT=Lucida Console]Zapraszam serdecznie na bardzo zmysłowy i pachnący bazarek [/FONT]z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na Donkę i Gandzię

PACHNĄCY BAZAREK

Tak pachnie że musze iść poniuchać:eviltong:

Posted

to ja tez sie wepchne z offem - ciotka bo ty bardziej oblatana jestes nie znasz kogos kto by mi uszyl kaftanik dla Fazulca (mam grube koszule flanelowe po tacie) ... ewentualnie czy C nie mial by checi na to :grins: ... bo my mamy kubraczek ale on gruby i cieply a ja bym chciala jakies takie flanelowe wdzianko zeby do stajni bylo ;)

Posted

Beruś :)

Przecie Fazulec ma ubranko po Ozzulku :hmmmm: albo to Boluś dostał??

Z Ozzulkowego ubranka zrób formę i dasz radę ;) , wątpię by C. się podjął , bo nasza maszyna dostaje p******** :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
Beruś :)

Przecie Fazulec ma ubranko po Ozzulku :hmmmm: albo to Boluś dostał??

Z Ozzulkowego ubranka zrób formę i dasz radę ;) , wątpię by C. się podjął , bo nasza maszyna dostaje p******** :diabloti:

Od Ozzulka dostal Bolus ;) ... dac rade pewnie dam tyle ze ja maszyny nie mam a recznie to wiesz jak mi to wyjdzie :diabloti:

Posted

Ozzy nadal ma Encorton , ale systematycznie zmniejszamy dawki , nadal jeszcze antybiotyk , przez miesiąc jeszcze wit.E , enarenal i polocard przez 2 miesiące no i ranigast , obowiązkowo kubraczek ( mus uszyć jakiś dresik , bo mamy tylko kubraczek zimowy ) masażyk kręgoslupa mamy robić ...starzeje się nam synuś , teraz waży ok 38, 500-700 kg i mamy pilnowac wagi .
o kurka wchodzę a tu takie wieści dobrze że już lepiej tfu tfu uściskaj Ozzego i nie martw się będzie dobrze :)
a chciałam fotki obejrzeć przystojniaka :)