Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja rozumiec, ale jednak baiłe Święta, to Prawdziwe Święta;)

pzdr.

no niby tak , ale co to za święta sobota-niedziela-poniedziałek ..a we wtorek znów do pracy .

sabinka40 napisał(a):
:hmmmm: klikałam i klikałam i nic, coś tam jest o gwiazdkach że mogę przyznać i jak to zrobić mam:niewiem:

może się zagłosowało

aśka-od-dagona napisał(a):
A gdzie Wy tak ładnie macie?

u Nas na Ślasku :)

Tengusia napisał(a):
przyszlam sie przywitac :hand:

:hand:

sabinka40 napisał(a):
Ja tez się witam:hand:

:hand:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
A mówią, ze ten Śląsk to brzydki i smierdący tylko... a tu proszę- przepieknie!^^

wszędzie można znaleźć perełeczki :)i urokliwe zakątki , a okolice Rybnika naprawdę posiadają dużo takich miejsc

Posted

[FONT=Arial]Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym![/FONT]

Posted

Ha, ja to każdego dnia mam swoistego rodzaju święto...
Świętuję tak moją emeryturę:) I cieszę sie, jak kto głupi, że mogę robić to, co lubie! Ale zasłużyłam na taką superową emeryturę.

pzdr.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Alu jak Ozzulec wraca do formy?

Grażynko , mam nadzieję , że wróci do formy calkowicie , aczkolwiek łepek nadal troszkę przekrzywiony ma , ale myslę , ze tak jak u ludzi z porażeniem coś zawsze zostaje nie tak , tak i u psiaków być może. Niedowład w nodze się cofnął więc tutaj jest OKi :) . Poza tym pogoda mu odpowiada , oprócz wiatru ;) , na spacerki zgodnia z zaleceniem pani dr chodzi w płaszczyku . Biega z psiakami , ostatnio spotkał starego kumpla , 12 letniego Itona sznaucera , obaj popylali w kurteczkach :lol:

Asiaczek napisał(a):
Ha, ja to każdego dnia mam swoistego rodzaju święto...
Świętuję tak moją emeryturę:) I cieszę sie, jak kto głupi, że mogę robić to, co lubie! Ale zasłużyłam na taką superową emeryturę.

pzdr.

nie masz pojęcia Asiu jak Ci zazdroszczę ...mi wg kalkulatora emerytalnego w internecie wyszło że będę pracować do 63 lat i 8 miesięcy ...czyli zostało mi bagatelka prawie 16 lat pracy jeszcze .... czyli mialabym wtedy przepracowane 43 lata ....przecież to jest masakra ....wtedy to ja będę wrakiem człowieka

Posted

Alicja napisał(a):
[B]

nie masz pojęcia Asiu jak Ci zazdroszczę ...mi wg kalkulatora emerytalnego w internecie wyszło że będę pracować do 63 lat i 8 miesięcy ...czyli zostało mi bagatelka prawie 16 lat pracy jeszcze .... czyli mialabym wtedy przepracowane 43 lata ....przecież to jest masakra ....wtedy to ja będę wrakiem człowieka

:mdleje: :mdleje:

Posted

Vectra napisał(a):
:mdleje: :mdleje:

tatankas napisał(a):
Boziu,to mi raptem jeszcze 30 lat zostało pracy,zmieńcie może temat,bo doła łapię :(

Dla Ozulka całuski wysyłam :)

[FONT=Arial]
ja już mam doła .....:-(

Ozzy za buziaki dziękuje
[/FONT] [FONT=Arial]:loveu:[/FONT]

Posted

ja to wiem że pracować będę do emerytury :evil_lol::evil_lol:

ale wiesz Alunia kobiety w tak zaawansowanym wieku jak my :diabloti::diabloti: powinny być już na emeryturce a młodzież :diabloti: powinna na nas pracować :evil_lol:

ukochaj Ozzulkowego :loveu:
Twoja synowa "ma" nową czapkę :evil_lol: ... lepiej w niej wygląda niż ja
ciekawe co by ludzie powiedzieli gdyby w niej na spacer poszła :roflt:

Posted

fioneczka napisał(a):
ja to wiem że pracować będę do emerytury :evil_lol::evil_lol:

ale wiesz Alunia kobiety w tak zaawansowanym wieku jak my :diabloti::diabloti: powinny być już na emeryturce a młodzież :diabloti: powinna na nas pracować :evil_lol:

o to to ....a młodzież się opierdziela ;)
ukochaj Ozzulkowego :loveu:
Twoja synowa "ma" nową czapkę :evil_lol: ... lepiej w niej wygląda niż ja
ciekawe co by ludzie powiedzieli gdyby w niej na spacer poszła :roflt:

poka czape ..poka

unikatowydiament napisał(a):
witamy się sobotnio:)

i mizianki Ozzulkowi zasyłamy

witamy :hand:

Posted

anetta napisał(a):
Ala, czy ja dobrze widzę że Twoi znajomi zajęli z tą fotą I miejsce??! :multi:

tak :multi: to nagroda publiczności , podobno jeszcze mają fachowcy oceniać i też przyznawać nagrody ale ta jest bardzo ważna :cool2:

Posted

Wiaj Aluś:lol:, uwielbiam Twoje fotki, Ozzulek wygląda super:loveu:, a jak sie czuje?
Kiedy sie spotkamy? A i musimy sie dogadać kiedy Ci pasuje jechać do Lolusia w odwiedzinki:lol: