Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Rozesłałam banerek z ogłoszeniem do moich znajomych z Ochoty i Bemowa;-)
Dzięki!

[quote name='fioneczka']czytałam o Wazim już przed wczoraj ... dałam znać przez gg wszystkim znajomym spedytorom z Wawki i okolic
mam nadzieję że się dzieciak znajdzie
Dzięki!

[quote name='Alicja']
rozsyłajcie po Warszawce ...ktoś musi go w końcu zauważyć

No właśnie. Dlaczego od minionego czwartku nikt go nie widział...? DLACZEGO...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']też tak sądzę ;) ... tymczasem szukam alternatywnych źródeł podratowania stanu stawów :) hehehe... też pomyślałam o Arthroflexie :lol:

[quote name='Alicja']:lol: z Ozzulcem dziennie po setce wypijemy ;) :lol: :lol:

Posted

[quote name='Gioco']Dokładnie :kciuki:

[FONT=Arial]Yes [/FONT]

[quote name='fioneczka']chętnie bym zięcia zobaczyła :diabloti:

tylko mi nie pisz żebym przyjechała :evil_lol:

[FONT=Arial]a nie dasz rady :hmmmm:[/FONT]

[quote name='Asiaczek']Dzięki!

Dzięki!

No właśnie. Dlaczego od minionego czwartku nikt go nie widział...? DLACZEGO...?

Pzdr.

[FONT=Arial]Asiu ,może faktycznie dał się komuś złapać i nie może wrócić [/FONT]

[quote name='Katerinas']hehehe... też pomyślałam o Arthroflexie :lol:

:lol:

[quote name='Asiaczek']A tak wogóle to dzień dobry, bo troche schamiałam ostatnio, wybacz...

Pzdr.

:calus:

[quote name='Doginka']Może się komuś spodobał:mad:

[FONT=Arial]tak myślę [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]raz jeszcze ....WARSZAWO obudź się ....POMOC potrzebna !!!!!!![/FONT]

[FONT=Arial]odwiedzający i podglądający :roll:.... macie znajomych w Warszawce ?? poproście o pomoc ...:modla:[/FONT]

Ja również trzymam kciuki z całych sił, by piesek się odnalazł..:kciuki:

Witaj Alu Ozzulkowa:loveu::loveu:

Posted

czesc ciotka :hand:

wlasnie wrocilam z konikow :grins: zaraz idem sobie zrobic pomidorki ze smietana i cebulka :loveu: a potem usiade i popatrze na brudne okna ktore musze umyc ale chyba dzisiaj to jeszcze nie ten dzien hihihi :eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
czesc ciotka :hand:

wlasnie wrocilam z konikow :grins: zaraz idem sobie zrobic pomidorki ze smietana i cebulka :loveu: a potem usiade i popatrze na brudne okna ktore musze umyc ale chyba dzisiaj to jeszcze nie ten dzien hihihi :eviltong::evil_lol::diabloti:

hihihi ja mam dobry sposób na nie mycie okienek,odkładasz na ostatnią chwilę,a jak jest przed samymi świętami to mówię do męża:"Kochanie umyjesz okienka,bo wstyd jak goście przyjdą,a ja już tyle roboty mam w kuchni,że nie wiem czy się wyrobię." Robię strasznie zmęczoną minę i mówię,że jak chce to ja umyję a on niech gotuje,czego w ogóle nie umie robić,no i okienka umyte przez mężusia,no bo przecież rodzinka brudnych okien nie może oglądać:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: