Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Twoje fotki mają cudne kolory i fajnego modela:loveu:
[FONT=Arial]
tylko kurde ostrość mi coś szwankuje ....:mad:
[/FONT]

[quote name='Iv_']:mdleje: jak ja uwielbiam takie foty http://images8.fotosik.pl/546/e3b1699c1ffe3671.jpg

mój pakerek :loveu::loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/546/450a6edd45b9746a.jpg

[FONT=Arial]Pakero dziękuje za uwielbienie ;) :loveu:[/FONT]

[quote name='Iv_']Alu :oops: niektóre zdjęcia na bazarku powstawiałaś za duże (nieregulaminowe) ;)

[FONT=Arial]Ivciu które :hmmmm: wszystkie chyba są w dopuszczalnej granicy 640X640 [/FONT]

[quote name='Asiaczek']No to bierz się za przerabianie nastepnych fotek. Ale żeby Ozzik na nich byl szczuplejszy...

Pzr.

[FONT=Arial]Asiu to na razie tylko w PhotoShopie
Skończyliśmy 18 kg Acana L&F , spacerów więcej niż latem ....nie widze efektów
kupiłam RC Obesity , dawka 250g ...+ woda ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']a ja w tym tygodniu kupiłam specjalnie Rzeczypospolita, bo tam jest kurs obróbki zdjęc z PS:)
ale jeszcze nawet nie oglądnęłam tej CD...

Pzdr.

o kurcze ... a w który dzień była Rzepa z programem ?? Moze w saloniku będą jeszcze mieli to poślę mamę aby mi kupiła .

Posted

Ala, niby ogólny regulamin mówi o 640x640, ale na bazarosach zawsze były wstawiane 640x480, ale ja się nie znam :niewiem: :oops:

Posted

[quote name='Iv_']Ala, niby ogólny regulamin mówi o 640x640, ale na bazarosach zawsze były wstawiane 640x480, ale ja się nie znam :niewiem: :oops:

spoczko ;) 640 x 640 to regulaminowa wielkość

Posted

[quote name='Alicja']o kurcze ... a w który dzień była Rzepa z programem ?? Moze w saloniku będą jeszcze mieli to poślę mamę aby mi kupiła .
Widziałam w kiosku sam program do kupienia.Zawsze mozesz spróbować w Katowicach na stoiskach ze starymi gazetami.A jak nie, to ja Ci moge kupić

Posted

[quote name='Obama']Widziałam w kiosku sam program do kupienia.Zawsze mozesz spróbować w Katowicach na stoiskach ze starymi gazetami.A jak nie, to ja Ci moge kupić

do Katosów to mi sie nie chce popylać po płytke ;)
Rano będę wiedziała czy są w saloniku a jak nie to będe cię po 10 jutro molestować o zakup ;)

Posted

[quote name='Alicja']o kurcze ... a w który dzień była Rzepa z programem ?? Moze w saloniku będą jeszcze mieli to poślę mamę aby mi kupiła .
Wydaje mi się, że we wtorek... Nie pamiętam dokładnie, bo Rzepę przeczytałam i wyrzuciłam...

[quote name='Alicja']do Katosów to mi sie nie chce popylać po płytke ;)
Rano będę wiedziała czy są w saloniku a jak nie to będe cię po 10 jutro molestować o zakup ;)

A jak nie - to podaj adres - wyślę. Skopiujesz sobie i odeślesz...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wydaje mi się, że we wtorek... Nie pamiętam dokładnie, bo Rzepę przeczytałam i wyrzuciłam...

A jak nie - to podaj adres - wyślę. Skopiujesz sobie i odeślesz...

pzdr.

damy radę ;) póki co nagrywarka się zemściła i nie działa w laptopie .....technika mnie nie lubi :diabloti:
jak nie będzie już to się zgłoszę ;)

[quote name='Asiaczek']Alicjo - tym razem ja prosze o pomoc. Wklejam link do bazarku, do którego przyłozyłam kilka fantów:)

Zapraszam:
http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11

Pzdr.

za chwilkę zajrzę ;)

[quote name='fioneczka']http://global.images8.fotosik.pl/546/046a0417be08f9b2.jpg mój pakerek :loveu:
ależ on ma klatę :crazyeye::crazyeye:

to po mnie ;)

Posted

[quote name='Alicja']spamuj kochana , ja już też skopiowałam link do wątku o tym Hoteliku i idę rozsyłać , myślę , ze szybciutko znajdą się pensjonariusze :)

Powiem Ci, że to jak dla mnie zadziwiające Stowarzyszenie, takie mikroskopijne w sumie, ale jak prężnie działające i z jakimi pozytywnymi wynikami. Jestem pod ich ciągłym wrażeniem, jak można świetnie wszystko organizować i ciągle rozwijać swoją działalność np: teraz tym hotelikiem. Oby więcej takich było, gdzie dobro zwierząt jest ważniejsze jak kasa, ambicje i w ogóle chciejstwo ;)

Posted

[quote name='Iv_']Powiem Ci, że to jak dla mnie zadziwiające Stowarzyszenie, takie mikroskopijne w sumie, ale jak prężnie działające i z jakimi pozytywnymi wynikami. Jestem pod ich ciągłym wrażeniem, jak można świetnie wszystko organizować i ciągle rozwijać swoją działalność np: teraz tym hotelikiem. Oby więcej takich było, gdzie dobro zwierząt jest ważniejsze jak kasa, ambicje i w ogóle chciejstwo ;)

licze że im się uda i nic się nie zmieni a pójdzie tylko do przodu :cool2:

Posted

[quote name='ice_t']doberek, zajrzalam w wolnej chwili - podziwiałam jak zwykle Alu Twoje fotki :) jak dla mnie rewelacja

dzięki Izuniu :)

[quote name='deer_1987']sporo sie przytylo sie Ozziemu...:roll:

jak i wielu innym psom i sukom na dogo :) tylko że ja o tym wiem i staram się go odchudzić ;) , pisałam przecież że 5 kg narzucił po kastracji , a właściwie od czerwca do września :roll:

[quote name='zuzolandia']http://global.images8.fotosik.pl/546/450a6edd45b9746a.jpg

Alee maaa długasny ozorek ;-) hihiihi nic ino do galarety albo do sosu chrzanowego ...;-)

buziam wieczorowoo!!!!!!!!!!!

no i zgłodniałam ;)

Witaj :hand:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: nikogo tu dziś nie było - niemożliwe :shake: ;)

Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu:

[FONT=Arial]:calus: Ivciu ..jak to nikogo ....TY JESTEŚ :)

pewnie sie wystraszyli że znów wstawię linka na bazarek ;)[/FONT]