Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']wyśpię się , w przyszłym tygodniu .... bo tam gdzie jadę , moje telefony nie mają zasięgu ...

kurna , co za moda , dzwonić do kogoś bladym świtem o 11 i zrywać człowieka z pięknego snu ... rozumiem telefon o 23 .. ale o 11 , przecież to nieprzyzwoite jest[/QUOTE]

a to wiązankę jak na koncercie życzeń było posłac :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]jesoooooooooo o 4 45 to ja niejednokrotnie ide spac :diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]dobra to będziesz mnie budzić ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]żartowałaś chyba ....toż w przedszkolu TYLKO się pije kawe i patrzy jak dzieci się bawia ;) [/B][/COLOR][/QUOTE]
No widzisz, a ty jeszcze narzekasz :D.
Ja nie mogę się doczekać jutra, jak panie w przedszkolu będą mogły patrzeć na Smoka i słuchać jego poranny anielskich śpiewów za mamusią - 4 dni w domu z chorym potworkiem i muszę odpocząć. Zwłaszcza, że młody jakąś przesadnie chory nie był [trochę kaszlał, ale nie chciałam żeby poszedł do przedszkola zarażać] i wielkim głosem domagał się PRZEDSZKOLA. Za to miło mi się zrobiło jak 1 dnia pani dyrektor do mnie dzwoniła czemu Smoczka nie ma [czy może nie wymiękłam przy porannych rykach :D] i dziękowała za nieprzyprowadzanie nawet lekko podziębionego potworka..

Posted

[quote name='bonsai_88']No widzisz, a ty jeszcze narzekasz :D.
Ja nie mogę się doczekać jutra, jak panie w przedszkolu będą mogły patrzeć na Smoka i słuchać jego poranny anielskich śpiewów za mamusią - 4 dni w domu z chorym potworkiem i muszę odpocząć. Zwłaszcza, że młody jakąś przesadnie chory nie był [trochę kaszlał, ale nie chciałam żeby poszedł do przedszkola zarażać] i wielkim głosem domagał się PRZEDSZKOLA. Za to miło mi się zrobiło jak 1 dnia pani dyrektor do mnie dzwoniła czemu Smoczka nie ma [czy może nie wymiękłam przy porannych rykach :D] i dziękowała za nieprzyprowadzanie nawet lekko podziębionego potworka..[/QUOTE]

:)

:cool2: i widzisz ..spoko mama jesteś , bo lepiej przetrzymać szkraba ten dzień dwa jak się podziębił niz fundować mu pobyt w przedszkolu z infekcja ... i tu są nawet 2 aspekty tej sprawy :
1. zarażanie innych
2. malec źle sie czujacy gorzej znosi rozłąkę

Mały jutro Cię zaskoczy i płakał nie będzie ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']A cos mu zrobiła, że kopytka ma w górze...?
[url]http://images8.fotosik.pl/448/c9b3ef916c6189f0.jpg[/url]

pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]odwróciłam fotkę ;) a tak poza tym to on szedł po framudze drzwi i wypuszczał z odwłoka ten materiał na pajęczynkę i tym się przyklejał do framugi , czasem właśnie dupsko mu przeważyło i zwisał brzusiem w górze więc korzystałam i fociłam ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ty zamawiaj ...ja mam popsutą zamawiarkę pogody :diabloti:

[/B][COLOR=Red]jak ja zamowie to bedzie deszcz murowany :roflt: wiec moze lepiej nie :eviltong:[/COLOR][B]

Musze sprawdzić pociagi do Katosów , chyba że mnie Cezarek na Drabasa do Żor zawiezie :hmmmm:
A o której wystawa :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

musialabys byc w katowicach naj pozniej o 9:30 tak co bysmy daly rade na 10:00 dojechac ale najlepiej by bylo zebys byla tak na 9:00 wtedy na 100% zdazymy dokulac sie na wystawe na 10:00 :grins:

Posted

[quote name='Asiaczek']Bardzo podoba mi się sesja z pajakiem, chociaż nie przepadam za pajakami...
Ale moja Babcia mówiła, że pająki to tylko u dobrych ludzi mieszkają...;)

pzdr.[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
szczęśliwy ten dom , gdzie myszy i pająki sa ;) [/B][/COLOR]

[quote name='rufusowa']łaaa pajonki

to ja uciekam :nerwy:[/QUOTE]

:)

[quote name='Tengusia']musialabys byc w katowicach naj pozniej o 9:30 tak co bysmy daly rade na 10:00 dojechac ale najlepiej by bylo zebys byla tak na 9:00 wtedy na 100% zdazymy dokulac sie na wystawe na 10:00 :grins:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]mam cuga 8.32 to była bym ok. 9.30-40 w Katosach , Drabasa jeszcze nie sprawdzałam [/B][/COLOR]

[quote name='zuzolandia'][I][B]Witankoo wieczorne..

leze w wyrku patrze na filma i jem kanapki hihihihi [/B][/I][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]smasznego :grins:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']a martwe myszy też się liczą? :roll:[/QUOTE]

myśle , ze liczą się myszy jako sztuka inwentarza , nikt nie napisał czy żywe czy martwe :roll: :roflt:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]A jest cos takiego jak jadalna plastelina????[/B][/I][/QUOTE]

:hmmmm: ja nic takowego nie posiadam ...ale znajac głupie pomysły wytwórców :roll: to pewnie jest

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
szczęśliwy ten dom , gdzie myszy i pająki sa ;) [/B][/COLOR]
[/QUOTE]
Powinnaś napisac:
Szczęśliwy ten dom, gdzie myszy i pająki SOM...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]A jest cos takiego jak jadalna plastelina????[/B][/I][/QUOTE]

[quote name='Alicja']:hmmmm: ja nic takowego nie posiadam ...ale znajac głupie pomysły wytwórców :roll: to pewnie jest[/QUOTE]
A ja bym dodała, że znając inwencję naszych dzieci - to tak, TAKA PLASTELINA ISTNIEJE;)

pzdr.

Posted

[quote name='malawaszka']a martwe myszy też się liczą? :roll:[/QUOTE]
dobra mysz , to martwa mysz :diabloti:

ja już rozpoczęłam sezon , polowań na gryzonie :evilbat:

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja bym dodała, że znając inwencję naszych dzieci - to tak, TAKA PLASTELINA ISTNIEJE;)

pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]a ja tak całkiem serio serio napiszę , że jestem przeciwna takim dziwacznym wymysłom producentów jak jadalne plasteliny , smakowe i pachnące pisaki itp rzeczy które w rzeczywistości nie powinny być jadalne ...dziecko powinno być od maleńtasa uczone co wolno a co nie pakować w paszczę , ileż nieszczęśliwych wypadków dało by się uniknąć [/B][/COLOR]

[quote name='teqquila']Siemanko Alu :) tom ja wpadam na chwilecke :)[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
a wiesz że czekam na fotaski nadmorskie ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Gioco']Dobry wieczór :-)[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Dobry wieczorek ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Vectra']dobra mysz , to martwa mysz :diabloti:

ja już rozpoczęłam sezon , polowań na gryzonie :evilbat:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Może kupię Ci flecik ;)i wyprowadzisz myszki z domu ;)

Kurcze ....nie mam fot ...nie mam co wstawiać :hmmmm:[/B][/COLOR]

Posted

brrry wieczór :p

łoooo pającki :loveu: cudowne...

miałam kiedyś ptasznika :grins: fajna samiczka była i taka psitulaśna broszka była :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']brrry wieczór :p

łoooo pającki :loveu: cudowne...

miałam kiedyś ptasznika :grins: fajna samiczka była i taka psitulaśna broszka była :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
nooo nareszcie ktoś pokochał potworka ;)

Wpadnijcie na bazarek , fajne zabaweczki dla psiaków ...a dochód na boxie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192454-Kto-podo%C5%82a-To%C5%BC-to-Hilton-dooko%C5%82a!-Smycze-zabawki-i-obcinaki-dla-Homera-do-15.09/page2#post15344988[/url][/B][/COLOR]