Kiłi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Halo!! W końcu się jakoś dokopałam :D Internet mam teraz powolny, że hej, siakieś zakłocenia czy cóś :P Umie to by się taka dietka Ozzulcowa przydała, to to moje to ciągle za chude, co się uda smalcem przytuczyć to znowu chudnie ;) Pozdrawiamy, jak ja dawno łOzullca nie widziałam, tera ide Klocka poszukać i innych :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Obama']jakieś kaloryczne to powietrze...:) [/QUOTE] To tłumaczy wygląd mojej Lenki :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Ozzulek musi się odchudzić :mad:....niestety , teraz będzie dostawał RC Hepatic( wyszły podniesione parametry wątrobowe ) , a potem wskakujemy na jakieś obesity ... jest za ciężki a upalne lato pomogło mu utyć:cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Alus - a myslalas, by podac Zentonil malemu? Jak w tamtym roku Gucio mial podwyzszone wyniki watrobowe - Zentonil zalatwil sprawe!A poza tym - czesc powakacyjnie:( Quote
Alicja Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='sota36']Alus - a myslalas, by podac Zentonil malemu? Jak w tamtym roku Gucio mial podwyzszone wyniki watrobowe - Zentonil zalatwil sprawe!A poza tym - czesc powakacyjnie:([/QUOTE] [COLOR=Navy][B]Joluś nie znam tego ... zadzwonie do Ciebie jutro [/B][/COLOR] [quote name='Kama & Diana']Kiedy zdjęcia?[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]czasu brak więc nie ma [/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 To - jak mowil nasz wet - "mercedes", i Gucio go zazywal i nasza zaprzyjaniona briardka, ktora ma rozwalona watrobe :poczytaj: [url]http://www.biowet.com.pl/produkty.php?go1=1331[/url] Niestety...cena tez jak za "mercedesa":( ALe "kochaj, placz, a potem płacz" - widzac obciazenia na rachunku:) Jednen z psow z Dogo tez go zazywal - i pomogl! Quote
Kiłi Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Spotek na wątrobe (ALT 550) dostawał esseliv, spadło mu do 100 ;) Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='sota36']To - jak mowil nasz wet - "mercedes", i Gucio go zazywal i nasza zaprzyjaniona briardka, ktora ma rozwalona watrobe :poczytaj: [url]http://www.biowet.com.pl/produkty.php?go1=1331[/url] Niestety...cena tez jak za "mercedesa":( ALe "kochaj, placz, a potem płacz" - widzac obciazenia na rachunku:) Jednen z psow z Dogo tez go zazywal - i pomogl![/QUOTE] [COLOR=Navy][B]cena okropna ( karma + lek to 1/3 wypłaty )....jak nic nie znajde tańszego mus kupić [/B][/COLOR] [quote name='Kiłi']Spotek na wątrobe (ALT 550) dostawał esseliv, spadło mu do 100 ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]czyli pomaga ...dziś zamówię , dzięki serdeczne za pomoc :calus:[/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Alus - przemysl Essentiale forte! tez dobry, zreszta Ci mowilam:) Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='sota36']Alus - przemysl Essentiale forte! tez dobry, zreszta Ci mowilam:)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]właśnie analizowałam skład i jest identyczny ;) w ciemno nie poszłabym na to ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [I][B]Doberek;-) a to sie Ozzulek normalnie przeżarł ....;-) a nie ma przypadkiem ten esseliv czegoś tam mniej niż esentiale?...bo ktosik mi cos wspominał ze wlasnie kupujac ten pierwszy jako tanszy sie przejechał na składzie ...[/B][/I] [I][B]aaaaaaaaaa teraz doczytałam żeś przejrzała skład :oops:[/B][/I] Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]Doberek;-) a to sie Ozzulek normalnie przeżarł ....;-) a nie ma przypadkiem ten esseliv czegoś tam mniej niż esentiale?...bo ktosik mi cos wspominał ze wlasnie kupujac ten pierwszy jako tanszy sie przejechał na składzie ...[/B][/I] [I][B]aaaaaaaaaa teraz doczytałam żeś przejrzała skład :oops:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] sprawdzałam ...w obu jest 300 mg tej choliny :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Tengusia']robie pyszne spagetti chcesz :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] scem :grins:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] scem :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] to oć duzo zostalo :grins: ... troszke ostre wyszlo ale to piwkiem albo winkiem mozna popic :grins: Quote
aga1215 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wyczytałam, że Ozzulek nie w formie :roll: co z tą jego wątrobą? Quote
Obama Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Ania!']To tłumaczy wygląd mojej Lenki :evil_lol:[/QUOTE] asz Obama żywi się chyba tym samym :p Quote
agaga21 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 alicja, ta strzelanina mam nadzieję, ze nie w waszej okolicy Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Alutka cala i zdrowa...spanikowalam i od razu dzwonilam do niej bo chwile wczesniej zwiala mi z gg...a ja to taki panikaz ze szok:oops: Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Tengusia']to oć duzo zostalo :grins: ... troszke ostre wyszlo ale to piwkiem albo winkiem mozna popic :grins:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]mam Tokaj :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='aga1215']Wyczytałam, że Ozzulek nie w formie :roll: co z tą jego wątrobą?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] ma podniesione parametry watrobowe , niewiele ale dobrze że teraz to wyszło ...bierzemy sie za chłopaka ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Obama']asz Obama żywi się chyba tym samym :p[/QUOTE] ;) [quote name='agaga21']alicja, ta strzelanina mam nadzieję, ze nie w waszej okolicy[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]a dokładnie że w mojej ..około 50 -100 m ode mnie na osiedlu domków szeregowych ....i na dodatek nasz znajomy :(.... właściciel takiego psiaczka Maxa mixa ONka z huskym , dawałam kiedyś tu foty jak z Ozzym Maxio przez płotek przegadują się [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Alutka cala i zdrowa...spanikowalam i od razu dzwonilam do niej bo chwile wczesniej zwiala mi z gg...a ja to taki panikaz ze szok:oops:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:glaszcze: Gosieńka spanikowana zadzwoniła do mnie :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No ja na zawal kiedys zejde przez to moje panikowanie...gorsza od babci pod tym wzgledem jestem:evil_lol: Quote
fioneczka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 jessso co się tu działo ... muszę się wrócić i poczytać gangstery u Was som :scared: ... a podobno strzelają się tylko w Zgorzelcu ... Caringtony i inne gady heh Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [COLOR=Navy][B]oj działo się działo ... [/B][/COLOR] [url]http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,boguszowice-gornik-strzelal-do-swoich-najblizszych,wia5-3266-11556.html[/url] [url]http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,strzelanina-w-boguszowicach,fot5-7-817.html[/url] [COLOR=Navy][B]a ja z czystym sumieniem mogę polecić , że jaksię coś psiakowi złego dzieje a nasz wet w rozjazdach ;) to nie idzie się w Rybniku do innych wetów tylko warto tutaj [url]http://www.wetgliwice.pl/kontakt.html[/url] polecam [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts