Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bullila.nl']Sex:diabloti:
Kiedys bylam z takim polakiem swiezym na ziemi obcej na pogotowiu jako tlumacz i przy wypelnianiu formularza bardzo sie zbulwersowal ze co pogotowie obchodzi czy On ma sex czy nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]

Rozwaliło mnie to :grin::grin:

Posted

[quote name='Darianna']Dlaczego ja nie chodziłam do Twojego przedszkola? Dlaczego?!?!?!:wallbash::wallbash::wallbash:[/QUOTE]

Też żałuję :shake:

A tak poza tym to Qdłaczkowa się wita :grins: (choć nie wiem czy mile widziana :hmmmm: bo jak nie to :ban: )

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[url]http://images8.fotosik.pl/424/d1137eb4423e05e1.jpg[/url]

Posted

[COLOR=Navy][B]Oluś zarobił bana dzięki konfidentce , szkoda , bo Żonkilka wróci po 3 miesiącach a Olek miał recydywe i chyba już nie wróci ...dziwne te bany na dozywocie :roll:.... ale i ona zbanowana ...zaraz człowiekowi weselej i lzej na serduchu ... :)

Luzikowa ...ten text tam nie był do Ciebie .... nie znasz tej pieśni oto jest dzień który dał nam pan ?? zmieniłam na BAN boONA dostała przed momentem bana ;) ta osoba i dlatego ta emota tam była :roflt: a ty do siebie serio to wzięłaś ?? oj nie stresuj mnie dziewczyno ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Luzikowa ...ten text tam nie był do Ciebie .... nie znasz tej pieśni oto jest dzień który dał nam pan ?? zmieniłam na BAN boONA dostała przed momentem bana ;) ta osoba i dlatego ta emota tam była :roflt: a ty do siebie serio to wzięłaś ?? oj nie stresuj mnie dziewczyno ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

Wiem że nie do mnie ;) Aż taką tempotą to nie jestem :evil_lol: Chodziło mi bardziej o opcję "nie wchodź do mnie do galerii bo sobie nie życzę, tu mile widziani są tylko ludzie z klubu Ozzika :evilbat: "
Ale fakt faktem sprawiedliwości stała się zadość, szkoda że innych też to dosięgło. :shake:

Posted

[quote name='fioneczka']ale konkretnie za co tego bana zarobił ?[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]na Skypie ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Luzia&Funia']Wiem że nie do mnie ;) Aż taką tempotą to nie jestem :evil_lol: Chodziło mi bardziej o opcję "nie wchodź do mnie do galerii bo sobie nie życzę, tu mile widziani są tylko ludzie z klubu Ozzika :evilbat: "
Ale fakt faktem sprawiedliwości stała się zadość, szkoda że innych też to dosięgło. :shake:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
chciałaś powiedzieć że Ozzulka nie lubisz :diabloti:

spoko ...już się skończyła era słitaśnych komentów :roflt: konfident ujarzmiony ...wracamy do rzeczywistości ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Maga100']nie wiem o czym tu mowa, nie rozumiem, nie nadążam, masz Alicjo dużo nowych znajomków, ale ja STARA na strazy trwam :grins:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]
przewrót sierpniowy i cud nad Wisłą mieliśmy ...:roflt:

Chodź w me objęcia :calus:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='ewelinabuck']witamy sie jakze pozna pora i bardzo wczesnym porankiem:):):):):)[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]witaj , przed wschodem słonka tu byłaś ;) ...qrcze a dziś był zjawiskowy wschód słoneczka a ja byłam taka zaspana że nie wiedziałam gdzie wieczorkiem aparat połozyłam [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']Dziendobry Alutko :)[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Dzień doberek ;)...a gdzie milego dnia ;) ....

Szlag mnie nadal bierze jak sobie pomyślę ze taka flanela tyle narobiła złego ... no cóż ... oliwa sprawiedliwa ...kiedyś bilans się wyrówna ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
chciałaś powiedzieć że Ozzulka nie lubisz :diabloti:

spoko ...już się skończyła era słitaśnych komentów :roflt: konfident ujarzmiony ...wracamy do rzeczywistości ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

Ups no i wydało się :scared: :evil_lol: Ja nikogo nie lubię :diabloti::diabloti::diabloti: [SIZE=1](no to teraz mam przeje..... lipe :evil_lol:[/SIZE] ).

[SIZE=2]Skończyła się :crazyeye:[/SIZE], a to szkoda bo ja przyszłam zaprosić na nowe super fotki :evil_lol:

Posted

[quote name='Caachou_']Póki co sprawczyni nikomu nie zagraża, więc nie ma kto zaraportować postów Ali :diabloti:[/QUOTE]

W szeregach zawsze może się znaleźć jakiś zdrajca :evilbat:

Posted

[COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Z szeregu wystąp i wypad z blogasa ktokolwiek bawi się w konfidenta :diabloti: ;)....a generalnie winni się powinni sami wycofać ...a ja nijak winna zaistnialej sytuacji nie czuję ...nikomu PW nie wysyłałam ..a teraz jedno co żałuję że je kasowałam nie czytając a mogłam je wysłać do władz ...

nie mam fot z plaży :roll:ale jakieś inne się znajdą ;)[/FONT]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Z szeregu wystąp i wypad z blogasa ktokolwiek bawi się w konfidenta :diabloti: ;)....a generalnie winni się powinni sami wycofać ...a ja nijak winna zaistnialej sytuacji nie czuję ...nikomu PW nie wysyłałam ..a teraz jedno co żałuję że je kasowałam nie czytając a mogłam je wysłać do władz ...

nie mam fot z plaży :roll:ale jakieś inne się znajdą ;)[/FONT]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

No i tego się bałam :placz: No to musimy w takim razie iść :scared::evil_lol: