Darianna Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 aż przegapiłam... ciekawe na jak długo :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Bullila.nl']Sex:diabloti: Kiedys bylam z takim polakiem swiezym na ziemi obcej na pogotowiu jako tlumacz i przy wypelnianiu formularza bardzo sie zbulwersowal ze co pogotowie obchodzi czy On ma sex czy nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] Rozwaliło mnie to :grin::grin: Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='agaga21']olek ma bana[/QUOTE] Pewnie za ten Faszyzujący baner :p Quote
fioneczka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='agaga21']olek ma bana[/QUOTE] no cóż konfident działa :roll: Quote
Luzia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Darianna']Dlaczego ja nie chodziłam do Twojego przedszkola? Dlaczego?!?!?!:wallbash::wallbash::wallbash:[/QUOTE] Też żałuję :shake: A tak poza tym to Qdłaczkowa się wita :grins: (choć nie wiem czy mile widziana :hmmmm: bo jak nie to :ban: ) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://images8.fotosik.pl/424/d1137eb4423e05e1.jpg[/url] Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [COLOR=Navy][B]Oluś zarobił bana dzięki konfidentce , szkoda , bo Żonkilka wróci po 3 miesiącach a Olek miał recydywe i chyba już nie wróci ...dziwne te bany na dozywocie :roll:.... ale i ona zbanowana ...zaraz człowiekowi weselej i lzej na serduchu ... :) Luzikowa ...ten text tam nie był do Ciebie .... nie znasz tej pieśni oto jest dzień który dał nam pan ?? zmieniłam na BAN boONA dostała przed momentem bana ;) ta osoba i dlatego ta emota tam była :roflt: a ty do siebie serio to wzięłaś ?? oj nie stresuj mnie dziewczyno ;)[/B][/COLOR] Quote
fioneczka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ale konkretnie za co tego bana zarobił ? Quote
Luzia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Luzikowa ...ten text tam nie był do Ciebie .... nie znasz tej pieśni oto jest dzień który dał nam pan ?? zmieniłam na BAN boONA dostała przed momentem bana ;) ta osoba i dlatego ta emota tam była :roflt: a ty do siebie serio to wzięłaś ?? oj nie stresuj mnie dziewczyno ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Wiem że nie do mnie ;) Aż taką tempotą to nie jestem :evil_lol: Chodziło mi bardziej o opcję "nie wchodź do mnie do galerii bo sobie nie życzę, tu mile widziani są tylko ludzie z klubu Ozzika :evilbat: " Ale fakt faktem sprawiedliwości stała się zadość, szkoda że innych też to dosięgło. :shake: Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='fioneczka']ale konkretnie za co tego bana zarobił ?[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]na Skypie ;)[/B][/COLOR] [quote name='Luzia&Funia']Wiem że nie do mnie ;) Aż taką tempotą to nie jestem :evil_lol: Chodziło mi bardziej o opcję "nie wchodź do mnie do galerii bo sobie nie życzę, tu mile widziani są tylko ludzie z klubu Ozzika :evilbat: " Ale fakt faktem sprawiedliwości stała się zadość, szkoda że innych też to dosięgło. :shake:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] chciałaś powiedzieć że Ozzulka nie lubisz :diabloti: spoko ...już się skończyła era słitaśnych komentów :roflt: konfident ujarzmiony ...wracamy do rzeczywistości ;)[/B][/COLOR] Quote
Maga100 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nie wiem o czym tu mowa, nie rozumiem, nie nadążam, masz Alicjo dużo nowych znajomków, ale ja STARA na strazy trwam :grins: Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='Maga100']nie wiem o czym tu mowa, nie rozumiem, nie nadążam, masz Alicjo dużo nowych znajomków, ale ja STARA na strazy trwam :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] przewrót sierpniowy i cud nad Wisłą mieliśmy ...:roflt: Chodź w me objęcia :calus:[/B][/COLOR] Quote
ewelinabuck Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 witamy sie jakze pozna pora i bardzo wczesnym porankiem:):):):):) Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='ewelinabuck']witamy sie jakze pozna pora i bardzo wczesnym porankiem:):):):):)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]witaj , przed wschodem słonka tu byłaś ;) ...qrcze a dziś był zjawiskowy wschód słoneczka a ja byłam taka zaspana że nie wiedziałam gdzie wieczorkiem aparat połozyłam [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Dziendobry Alutko :)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]Dzień doberek ;)...a gdzie milego dnia ;) .... Szlag mnie nadal bierze jak sobie pomyślę ze taka flanela tyle narobiła złego ... no cóż ... oliwa sprawiedliwa ...kiedyś bilans się wyrówna ;)[/B][/COLOR] Quote
Luzia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] chciałaś powiedzieć że Ozzulka nie lubisz :diabloti: spoko ...już się skończyła era słitaśnych komentów :roflt: konfident ujarzmiony ...wracamy do rzeczywistości ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Ups no i wydało się :scared: :evil_lol: Ja nikogo nie lubię :diabloti::diabloti::diabloti: [SIZE=1](no to teraz mam przeje..... lipe :evil_lol:[/SIZE] ). [SIZE=2]Skończyła się :crazyeye:[/SIZE], a to szkoda bo ja przyszłam zaprosić na nowe super fotki :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja też zapraszam na fotki, które będą co prawda za tydzień ale słitaśne komcie można już wpisywać :multi::multi: No i miłego dnia życzę ;) A coś czuję, że dzisiaj jeszcze się pośmiejemy :evil_lol: Quote
Obama Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ala,juz tyle nie piszczcie o TYCH wydarzeniach ,bo sama zarobisz bana.:) Quote
MM. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Póki co sprawczyni nikomu nie zagraża, więc nie ma kto zaraportować postów Ali :diabloti: Quote
Luzia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Caachou_']Póki co sprawczyni nikomu nie zagraża, więc nie ma kto zaraportować postów Ali :diabloti:[/QUOTE] W szeregach zawsze może się znaleźć jakiś zdrajca :evilbat: Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Z szeregu wystąp i wypad z blogasa ktokolwiek bawi się w konfidenta :diabloti: ;)....a generalnie winni się powinni sami wycofać ...a ja nijak winna zaistnialej sytuacji nie czuję ...nikomu PW nie wysyłałam ..a teraz jedno co żałuję że je kasowałam nie czytając a mogłam je wysłać do władz ... nie mam fot z plaży :roll:ale jakieś inne się znajdą ;)[/FONT] [/B][/COLOR] Quote
Luzia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Z szeregu wystąp i wypad z blogasa ktokolwiek bawi się w konfidenta :diabloti: ;)....a generalnie winni się powinni sami wycofać ...a ja nijak winna zaistnialej sytuacji nie czuję ...nikomu PW nie wysyłałam ..a teraz jedno co żałuję że je kasowałam nie czytając a mogłam je wysłać do władz ... nie mam fot z plaży :roll:ale jakieś inne się znajdą ;)[/FONT] [/B][/COLOR][/QUOTE] No i tego się bałam :placz: No to musimy w takim razie iść :scared::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ala, pokazuj te fotki...musze sobie humora poprawic ;) Quote
aga1215 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Witaj Aluś [IMG]http://www.mysmilie.de/smilies/lieb/4/83.gif[/IMG] tak tu hmmm dziwnie? Quote
Recommended Posts