rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ło matko! to ja chyba ostatnia! :placz: dla Ozzulka dużo szczęśliwych chwil w żółtej rzece i na bezludziu :) ciepłej kołderki, dużo miłości od swojej rodziny i oczywiście caaaałej masy piłek :loveu: sto lat! :multi: Quote
MM. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 100, 100000 lat! :drinking::beerchug: Ozzulku, niech Twoja kochana pani ma Cię wiecznie w opiece! :diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [FONT=Arial]Kochanym Cioteczkom : * Fioneczce :loveu: * Bullila.nl :loveu: * Izabela 124 :loveu: * Agaga21 :loveu: * Darianna :loveu: * Malawaszka :loveu: * Chita :loveu: * Tengusia :loveu: * Aga1215 :loveu: * Rufusowa :loveu: * Vectra :loveu: * Caachou_ :loveu: * Obama :loveu: Ozzy bardzo dziękuje za życzonka i przesyła ogromnego lizańca :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ojej, a ja taka spóźniona :oops: Ale się w czasie zmieściłam :evil_lol: STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM :loveu::loveu::loveu::loveu: i dużo zdróweczka, Ozzulku ;) Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='agnieszka32']Ojej, a ja taka spóźniona :oops: Ale się w czasie zmieściłam :evil_lol: STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM :loveu::loveu::loveu::loveu: i dużo zdróweczka, Ozzulku ;) Cioteczka Aga będzie indywidualnie liźnięta ;) :loveu: Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Alicja'] Cioteczka Aga będzie indywidualnie liźnięta ;) :loveu: Ostatni będą pierwszymi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Alicja'] Cioteczka Aga będzie indywidualnie liźnięta ;) :loveu: eeeeeeeeeeeeeee , bo zaraportuje Twój post , to jest dyskryminacja pierwszych :diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [FONT=Arial]APEL do WSZYSTKICH [/FONT] [FONT=Arial]Vectra znalazła psiaka w typie HUSKY , Alaskan ....szukajcie proszę ogłoszeń czy komuś nie zaginął psiak w okolicach Warszawy ...Zielonki ( nie Zielonka) Ewa ulokuje go na noc w klatce na podwórku ale rano coś z nim musi zrobić ...szukamy właściciela bądź domu . Prosze przetrzepcie ogłoszenia w necie .[/FONT] Quote
MM. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Vectra, poradzę Ci TU, bądź na jakimś bardziej popularnym portalu wlepić ogłoszenie ;) Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Caachou_']Vectra, poradzę Ci TU, bądź na jakimś bardziej popularnym portalu wlepić ogłoszenie ;) ja muszę tego psa jutro gdzieś oddać :( Quote
MM. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Vectra napisał(a):ja muszę tego psa jutro gdzieś oddać :( W ostateczności hotel dla psów? Quote
clockwork Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ozzulku... ciocia była wczoraj off line i off phone :evil_lol::evil_lol: i ........ miała tak zalatany dzień że ulala.... za kare możesz mnie zaślimtać na śmierć- PRAWIE :loveu::loveu: STO LAAAT STOO LAAAT !!! zdrówka i długiego życia przedewszystkim :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [FONT=Arial]Dziękujemy Cioteczko Klocusiowa :loveu: Ozzulek wykorzysta to co napisałaś i przy najbliższej okazji zaślimta na maxa ;) A ty na następne urodziny ....a zreszta po drodze jest Mikołaj ...dostaniesz łańcuch do komórki :diabloti:[/FONT] Quote
AlKil Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Ozzulca! :tort::BIG: Quote
clockwork Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dziękujemy Cioteczko Klocusiowa :loveu: Ozzulek wykorzysta to co napisałaś i przy najbliższej okazji zaślimta na maxa ;) A ty na następne urodziny ....a zreszta po drodze jest Mikołaj ...dostaniesz łańcuch do komórki :diabloti:[/FONT] KTOS mądry wymyślił smycze, ja wymyśle i opatentuje telefony wszczepione pod skóre.. tak na zawsze :evil_lol: dla takich sklerotyków jak ja i twój monsz :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='AlKil']Wszystkiego najlepszego dla Ozzulca! :tort::BIG: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_2043.jpg Ewuńko , dziękujemy :calus: [quote name='clockwork']KTOS mądry wymyślił smycze, ja wymyśle i opatentuje telefony wszczepione pod skóre.. tak na zawsze :evil_lol: dla takich sklerotyków jak ja i twój monsz :diabloti::diabloti: tak ...tak ..otóż to ...dla takich 2 sklerotyków jak WY :diabloti: Quote
Obama Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://natolinskiewzgorza.pl/UserFiles/Images/tort%20kosc.jpg szeleństwo taki tort! Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Obama']http://natolinskiewzgorza.pl/UserFiles/Images/tort%20kosc.jpg szeleństwo taki tort! ślinka cieknie ;) Quote
aga1215 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Zdrową żywność przeniosłam - Ozzi chyba lubi Quote
Obama Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Alicja']ślinka cieknie ;) szczególnie,że od wczoraj ni nie jadłam,jestem w pracy bez szansy wyjścia :p Miałam zjeść śniadanie na wyjeździe,ale tyle się nastałam w korkach,że potrzeby żołądka zostały zepchnięte na dalszy plan...:) Quote
ATLANTYDA Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 :tort::tort: Ozulku sto lat i smacznego :eviltong:. Quote
Recommended Posts