Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ło matko! to ja chyba ostatnia! :placz:

dla Ozzulka dużo szczęśliwych chwil w żółtej rzece i na bezludziu :) ciepłej kołderki, dużo miłości od swojej rodziny i oczywiście caaaałej masy piłek :loveu:

sto lat! :multi:

Posted

[FONT=Arial]Kochanym Cioteczkom :
* Fioneczce :loveu:
* Bullila.nl :loveu:
* Izabela 124 :loveu:
* Agaga21 :loveu:
* Darianna :loveu:
* Malawaszka :loveu:
* Chita :loveu:
* Tengusia :loveu:
* Aga1215 :loveu:
* Rufusowa :loveu:
* Vectra :loveu:
* Caachou_ :loveu:
* Obama :loveu:

Ozzy bardzo dziękuje za życzonka i przesyła ogromnego lizańca :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32']Ojej, a ja taka spóźniona :oops:

Ale się w czasie zmieściłam :evil_lol:

STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM :loveu::loveu::loveu::loveu:
i dużo zdróweczka, Ozzulku ;)

Cioteczka Aga będzie indywidualnie liźnięta ;) :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
Cioteczka Aga będzie indywidualnie liźnięta ;) :loveu:

eeeeeeeeeeeeeee , bo zaraportuje Twój post , to jest dyskryminacja pierwszych :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]APEL do WSZYSTKICH [/FONT]

[FONT=Arial]Vectra znalazła psiaka w typie HUSKY , Alaskan ....szukajcie proszę ogłoszeń czy komuś nie zaginął psiak w okolicach Warszawy ...Zielonki ( nie Zielonka)

Ewa ulokuje go na noc w klatce na podwórku ale rano coś z nim musi zrobić ...szukamy właściciela bądź domu .

Prosze przetrzepcie ogłoszenia w necie .
[/FONT]

Posted

Ozzulku... ciocia była wczoraj off line i off phone :evil_lol::evil_lol: i ........ miała tak zalatany dzień że ulala.... za kare możesz mnie zaślimtać na śmierć- PRAWIE :loveu::loveu:

STO LAAAT STOO LAAAT !!! zdrówka i długiego życia przedewszystkim :loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]Dziękujemy Cioteczko Klocusiowa :loveu:

Ozzulek wykorzysta to co napisałaś i przy najbliższej okazji zaślimta na maxa ;)

A ty na następne urodziny ....a zreszta po drodze jest Mikołaj ...dostaniesz łańcuch do komórki :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dziękujemy Cioteczko Klocusiowa :loveu:

Ozzulek wykorzysta to co napisałaś i przy najbliższej okazji zaślimta na maxa ;)

A ty na następne urodziny ....a zreszta po drodze jest Mikołaj ...dostaniesz łańcuch do komórki :diabloti:
[/FONT]

KTOS mądry wymyślił smycze, ja wymyśle i opatentuje telefony wszczepione pod skóre.. tak na zawsze :evil_lol: dla takich sklerotyków jak ja i twój monsz :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Wszystkiego najlepszego dla Ozzulca!

:tort::BIG:

http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_2043.jpg

Ewuńko , dziękujemy :calus:

[quote name='clockwork']KTOS mądry wymyślił smycze, ja wymyśle i opatentuje telefony wszczepione pod skóre.. tak na zawsze :evil_lol: dla takich sklerotyków jak ja i twój monsz :diabloti::diabloti:

tak ...tak ..otóż to ...dla takich 2 sklerotyków jak WY :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']ślinka cieknie ;)
szczególnie,że od wczoraj ni nie jadłam,jestem w pracy bez szansy wyjścia :p
Miałam zjeść śniadanie na wyjeździe,ale tyle się nastałam w korkach,że potrzeby żołądka zostały zepchnięte na dalszy plan...:)