Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']wiesz ...jak ktoś chce to dziure w całym znajdzie u każdego ..Żonkilkę zbanowali .... doniesiono na nią ...

Żonkilka :mdleje: świat się wali chyba :roll::roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']A mnie do sądu chce podać :D

:glaszcze:

[quote name='Iv_']Żonkilka :mdleje: świat się wali chyba :roll::roll:

ano :roll:

[quote name='Darianna']Alicjo, toż ona nie ma czasu... praca, zwierzęta... wiecznie pisze, że zarobiona jest...gdzie tu czas na PwP ?

:splat: zapomniałam

[quote name='Ania!']:calus: Będziemy Cię wspierać :evil_lol:

zapakujemy Ci ciasto, afrykański sos z Łowicza i pilnik do paczki ;)

Posted

[quote name='Alicja']wiesz ...jak ktoś chce to dziure w całym znajdzie u każdego ..Żonkilkę zbanowali .... doniesiono na nią ...

Ktos ma chyba zabuzenia emocjonalne...bo nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc ;/

Posted

najciekawsze jest to ,że pisze jaka jest zapracowana a już po 6rano można ją spotkać na dogo i co chwile pojawiają się jej posty...więc kiedy pracuje?Między 1 a 2postem?

Posted

[quote name='furciaczek']Ktos ma chyba zabuzenia emocjonalne...bo nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc ;/

też bym na to stawiała ....

[quote name='Ania!']I oczywiście będziemy wysyłały wiadomości ;)

tak :multi:

[quote name='Tengusia']oto jak prawdziwy amstaff morduje swoja ofiare :diabloti:
http://images8.fotosik.pl/423/e7f663827808bb7f.jpg

uwielbiam orzeszki takie prosto z drzewka szkoda ze od wielu lat nie mialam okazji ich sprobowac :grins:
http://images8.fotosik.pl/423/4e70d8baf7e4c5e8.jpg

wyczytalam gdzies ze mialy tu byc jakies foteczki wieczorem, wieczor sie zaczyna a fotek nie ma jak to tak :hmmmm:

przecie jeszcze jasno :grins:

[quote name='olekg89']najciekawsze jest to ,że pisze jaka jest zapracowana a już po 6rano można ją spotkać na dogo i co chwile pojawiają się jej posty...więc kiedy pracuje?Między 1 a 2postem?

poniekąd słusznie kombinujesz ;)

staram się stosować ładne słowa :)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ooooooooooooooooooooo kogóż moje piękne zaspane oczka widzą :grins:

:modla: :modla: tylko błagam nie raportuj do moderatorów .....dziś wstawię foty :roflt:tylko proszę o słitaśne komenty :diabloti:....zero krytyki :mad::mad:
[/FONT]

Oto ja we własnej osobie :lol: rzadko ostatnio na blogaski zaglądałam, ale teraz się ciekawie zrobiło to i zaglądam tu i tam :D

Oooo ruda rzeczka :multi: Ozzy uśmiechnięty, chyba zadowolony ze spacerku :loveu: foteczki miodzio ale u Ciebie to norma :loveu: i nawet regulaminowa ilość w poście :loveu: (policzyłam, a co- regulamin jest po co, żeby się do niego stosować, czy jakoś tak:cool3:).

Posted

[quote name='agaciaaa']Oto ja we własnej osobie :lol: rzadko ostatnio na blogaski zaglądałam, ale teraz się ciekawie zrobiło to i zaglądam tu i tam :D

[FONT=Arial]wbiłaś się w dobry moment ;)[/FONT]

Oooo ruda rzeczka :multi: Ozzy uśmiechnięty, chyba zadowolony ze spacerku :loveu: foteczki miodzio ale u Ciebie to norma :loveu: i nawet regulaminowa ilość w poście :loveu: (policzyłam, a co- regulamin jest po co, żeby się do niego stosować, czy jakoś tak:cool3:).

[FONT=Arial]tak jest :) ja się stosuję ;)[/FONT]

[quote name='Iv_']Mój słodki pakerek :loveu::loveu::loveu:

http://images8.fotosik.pl/424/4174a7d27579997d.jpg

Ozulek bardzo wtapia się kolorystycznie w tło ;):razz:

Ala, super foty :happy1:

[FONT=Arial]no Ivusiu ...na taki koment czekałam ;)[/FONT]

[quote name='Darianna']Woda dobrana kolorem do Ozzulca :D A pływa czasem ten chłopak?

[FONT=Arial]pływa jak woda głębsza .... tam tylko klatą po piachu a doopą w górze :diabloti::evil_lol:[/FONT]