Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [FONT=Arial]Z szeregu wystąp i wypad z blogasa ktokolwiek bawi się w konfidenta :diabloti: ;)....a generalnie winni się powinni sami wycofać ...a ja nijak winna zaistnialej sytuacji nie czuję ...nikomu PW nie wysyłałam ..a teraz jedno co żałuję że je kasowałam nie czytając a mogłam je wysłać do władz ... nie mam fot z plaży :roll:ale jakieś inne się znajdą ;)[/FONT] Quote
Luzia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Z szeregu wystąp i wypad z blogasa ktokolwiek bawi się w konfidenta :diabloti: ;)....a generalnie winni się powinni sami wycofać ...a ja nijak winna zaistnialej sytuacji nie czuję ...nikomu PW nie wysyłałam ..a teraz jedno co żałuję że je kasowałam nie czytając a mogłam je wysłać do władz ... nie mam fot z plaży :roll:ale jakieś inne się znajdą ;)[/FONT] No i tego się bałam :placz: No to musimy w takim razie iść :scared::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ala, pokazuj te fotki...musze sobie humora poprawic ;) Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Luzia&Funia']No i tego się bałam :placz: No to musimy w takim razie iść :scared::evil_lol: ty się nie narazaj , bo Ci drugie takie cudo jak Pamir skołuję i przywiozę :diabloti::evil_lol: [quote name='furciaczek']Ala, pokazuj te fotki...musze sobie humora poprawic ;) poczeka ;) [quote name='aga1215']Witaj Aluś tak tu hmmm dziwnie? :multi: :hmmmm: że niby , ze nie ma słitaśnych komciów i zaproszeń do komentowania zdjęć z plaży ?? czy tak ogólnie od dogo się odzwyczaiłaś ?? Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [FONT=Arial]fotki mam :p , wprawdzie nie miałam ich dawać , bo to nieudane , ale główny komentator tymczasowo is dead więc spokojnie wrzucę ....ważne , że są aha ...plaży nie ma ...ale jest woda :multi:[/FONT] Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ojjj faktycznie niudane technicznie to fotki:diabloti: Ale milo sie oglada:loveu: ;) Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Ojjj faktycznie niudane technicznie to fotki:diabloti: Ale milo sie oglada:loveu: ;) [FONT=Arial]bo ja mam taki tani obiektyw ...taki co nie starcza na lata :roll: :roflt:[/FONT] Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Hahahaha nie no trzeba przyznac ze rozrywki to nam dostarczono na dluzszy czas:evil_lol: Quote
Luzia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja']ty się nie narazaj , bo Ci drugie takie cudo jak Pamir skołuję i przywiozę :diabloti::evil_lol: Tylko nie to :shocked!: Błagam :modla: Już będę grzeczna, obiecuję :grins: EDIT. A'propo fotek, to Ozziego Ci ktoś podmienił :razz: Śliczna okolica :loveu: Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Hahahaha nie no trzeba przyznac ze rozrywki to nam dostarczono na dluzszy czas:evil_lol: bezsprzecznie ;) [quote name='Luzia&Funia']Tylko nie to :shocked!: Błagam :modla: mam na Ciebie haka ;) Już będę grzeczna, obiecuję :grins: EDIT. A'propo fotek, to Ozziego Ci ktoś podmienił :razz: Śliczna okolica :loveu: a to moja droga Klocuś od Magdy Clockwork i jej córcia ;) Quote
Luzia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja']a to moja droga Klocuś od Magdy Clockwork i jej córcia ;) A no masz haka i to wielkiego :evil_lol: idę się pociąć :shake: A to Klokowego psiska to ja jeszcze nie widziałam :oops: Ale ma brzydką kolczatkę a feee :mad: :diabloti::diabloti: A córcia fajna i jak sobie zajada :loveu: chrupeczka może :razz: Quote
fioneczka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 przylazłam z plaży i widziałam wodę :cool3: fajne miejsce ... tylko mało bezpieczne bo jakiegoś wielkiego czarnego słodziaka na drodze widziałam :crazyeye: i krasnala :loveu: śpiącego w wózku ... buty zgubił :evil_lol: jak babkę kocham nic nie paliłam :roll: Quote
fioneczka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 i chciałam jeszcze powiedzieć ze u Ciebie jak u mojego TZ helikoptery parkują w powietrzu :evil_lol: http://global.images8.fotosik.pl/426/5c35b05c163713e4.jpg nie mogłam edytować poprzedniego postu wrrrrr Quote
Izabela124. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 http://images8.fotosik.pl/426/bb53bea20bf31937.jpg takiej to dobrze hi hi Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Luzia&Funia']A no masz haka i to wielkiego :evil_lol: idę się pociąć :shake: A to Klokowego psiska to ja jeszcze nie widziałam :oops: Ale ma brzydką kolczatkę a feee :mad: :diabloti::diabloti: A córcia fajna i jak sobie zajada :loveu: chrupeczka może :razz: i córcia i piesio fajniuchne ;) [quote name='Matusz']urosło się już dziecku Klockowej :loveu: noooo , za miesiąc robią z Kubą impre ;) KUba 21 , a Grosia 1 ;) [quote name='fioneczka']przylazłam z plaży i widziałam wodę :cool3: fajne miejsce ... tylko mało bezpieczne bo jakiegoś wielkiego czarnego słodziaka na drodze widziałam :crazyeye: i krasnala :loveu: śpiącego w wózku ... buty zgubił :evil_lol: jak babkę kocham nic nie paliłam :roll: wiem :splat: byłaś u mnie w przedszkolu ...ja tam tego wszystkiego uczę :bigcool: [quote name='fioneczka']i chciałam jeszcze powiedzieć ze u Ciebie jak u mojego TZ helikoptery parkują w powietrzu :evil_lol: http://global.images8.fotosik.pl/426/5c35b05c163713e4.jpg nie mogłam edytować poprzedniego postu wrrrrr :roflt: [quote name='Izabela124.']http://images8.fotosik.pl/426/bb53bea20bf31937.jpg takiej to dobrze hi hi [FONT=Arial]już niedługo ;) niech sie tylko chodzić nauczy ;) [/FONT] Quote
fioneczka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja']wiem :splat: byłaś u mnie w przedszkolu ...ja tam tego wszystkiego uczę :bigcool: ciekawa jestem czego uczono w przedszkolu u Młodszego :roll: dziś zrobiłam z nim interes życia ... brakło mi płynu do płukania wiec mówię do sklepu idź ... on mi na to że jak stawiam 2 l pepsi to idzie :roll: ... no cóż, uległam, płyn potrzebny a mi się dreptać nie chce wrócił ... mam płyn :multi: mówię dawaj szklaneczkę dla mamusi a on mi na to ze mam płyn a on ma pepsi :roll: no cóż ... wypchaj się wydro jedna ... matka z pragnienia umiera ... popamiętasz :diabloti: poszłam buty swoje prać a tu Młodszy przychodzi i pyta czy mu buty pucnę ... i mówi że mi za to szklaneczę pepsi postawi ... dobrze że zdążył drzwi od łazienki zamknąć bo by mokrym adidasem wyłapał co za pokolenie ;):mad: Quote
Luzia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='fioneczka']ciekawa jestem czego uczono w przedszkolu u Młodszego :roll: dziś zrobiłam z nim interes życia ... brakło mi płynu do płukania wiec mówię do sklepu idź ... on mi na to że jak stawiam 2 l pepsi to idzie :roll: ... no cóż, uległam, płyn potrzebny a mi się dreptać nie chce wrócił ... mam płyn :multi: mówię dawaj szklaneczkę dla mamusi a on mi na to ze mam płyn a on ma pepsi :roll: no cóż ... wypchaj się wydro jedna ... matka z pragnienia umiera ... popamiętasz :diabloti: poszłam buty swoje prać a tu Młodszy przychodzi i pyta czy mu buty pucnę ... i mówi że mi za to szklaneczę pepsi postawi ... dobrze że zdążył drzwi od łazienki zamknąć bo by mokrym adidasem wyłapał co za pokolenie ;):mad: Daleko zajdzie w życiu, nie ma co :roflt: Quote
Iv_ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 fioneczka napisał(a):ciekawa jestem czego uczono w przedszkolu u Młodszego :roll: dziś zrobiłam z nim interes życia ... brakło mi płynu do płukania wiec mówię do sklepu idź ... on mi na to że jak stawiam 2 l pepsi to idzie :roll: ... no cóż, uległam, płyn potrzebny a mi się dreptać nie chce wrócił ... mam płyn :multi: mówię dawaj szklaneczkę dla mamusi a on mi na to ze mam płyn a on ma pepsi :roll: no cóż ... wypchaj się wydro jedna ... matka z pragnienia umiera ... popamiętasz :diabloti: poszłam buty swoje prać a tu Młodszy przychodzi i pyta czy mu buty pucnę ... i mówi że mi za to szklaneczę pepsi postawi ... dobrze że zdążył drzwi od łazienki zamknąć bo by mokrym adidasem wyłapał co za pokolenie ;):mad: Fionka, rozwaliłaś mnie :roflt::roflt::roflt::roflt: Kreatywny młodzian, daleko zajdzie :evil_lol: chociaż w brudnych butach :cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Dobranoc Alu:loveu: :calus: [quote name='Luzia&Funia']To ile mała ma?? 19 września będzie miała roczek ;) [quote name='fioneczka']ciekawa jestem czego uczono w przedszkolu u Młodszego :roll: dziś zrobiłam z nim interes życia ... brakło mi płynu do płukania wiec mówię do sklepu idź ... on mi na to że jak stawiam 2 l pepsi to idzie :roll: ... no cóż, uległam, płyn potrzebny a mi się dreptać nie chce wrócił ... mam płyn :multi: mówię dawaj szklaneczkę dla mamusi a on mi na to ze mam płyn a on ma pepsi :roll: no cóż ... wypchaj się wydro jedna ... matka z pragnienia umiera ... popamiętasz :diabloti: poszłam buty swoje prać a tu Młodszy przychodzi i pyta czy mu buty pucnę ... i mówi że mi za to szklaneczę pepsi postawi ... dobrze że zdążył drzwi od łazienki zamknąć bo by mokrym adidasem wyłapał co za pokolenie ;):mad: na bank Fioneczka jarała coś pokryjomu ;) [quote name='Luzia&Funia']Daleko zajdzie w życiu, nie ma co :roflt: zajedzie ;) [quote name='Iv_']Fionka, rozwaliłaś mnie :roflt::roflt::roflt::roflt: Kreatywny młodzian, daleko zajdzie :evil_lol: chociaż w brudnych butach :cool3: :roflt: Quote
Recommended Posts