Alicja Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='halbina']sorki za off; Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To maleńkie ciałko od wczoraj ma w sobie wiele bólu i cierpienia.... Ma zaledwie 7 miesięcy ...chciałoby się powiedzieć całe życie przed sobą... ALE NIE.... TO OD NAS ZALEŻY ILE CZASU SPĘDZI JESZCZE NA TYM ZIEMSKIM PADOLE... Ma mocno połamaną miednicę i wielką wolę życia Schronisko to nie miejsce dla niej... Jest taka osamotniona...leży grzecznie w koszyczku i stara się podnieść...Podnosi się i upada,ale WALCZY... TAK BARDZO CHCE,BY KTOŚ ZAWALCZYŁ ZA NIĄ...O JEJ ŻYCIE, O JEJ ZDROWIE, O JEJ PRZYSZŁOŚĆ... Najprawdopodobniej wet schroniskowy nie czuje się na siłach podjąć się skomplikowanej operacji,ale nie wyklucza też,że inny wet dałby radę,stąd ten wątek... Pilnie potrzebna wizyta u dobrego specjalisty i DT Nie można jej trzymać w takim stanie,bo cierpi... Są 2 wyjścia,które łączą w sobie pomoc dla niej- GODNA EUTANAZJA lub WIZYTA U WETA,OPERACJA,DT Więcej informacji na stronie http://www.dogomania.pl/threads/190767-7-miesięcy-POŁAMANA-MIEDNICA-eutanazja-lub-pomoc-(-ONA-CHCE-ŻYĆ-(-(-(-(-(-( Kto pomoże finansowo? trzeba ją zdiagnozować natychmiast!!! :( :( :( [quote name='Obama']Jakie cudo,szkoda,że jestem spłukana po wczorajszym wecie. :( [FONT=Arial] no bidulka .... szkoda ze kasiora nie rośnie na drzewach [/FONT] [quote name='e.v.a']dobry dzień:) :p [quote name='bonita']Heloł sis:loveu: Przyszłam się zameldować:diabloti: [FONT=Arial] noooo nareszcie ;)[/FONT] [quote name='Basia&Safi']Alu to juz jutro jedziemy ;P [FONT=Arial] już jestem spakowana ;)[/FONT] Quote
Obama Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] no bidulka .... szkoda ze kasiora nie rośnie na drzewach [/FONT] Nie obraziłabym się jakby rosła choć w trawie..nie musi być na drzewach :p Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Obama']Nie obraziłabym się jakby rosła choć w trawie..nie musi być na drzewach :p oj ja też nie ;) [quote name='Bullila.nl']Dzien doberek:multi: :multi: [quote name='zuzolandia']witankoo a kaj to jedziesz??? a Basia jedzie do Grzybowa do andzi69 ...chciałam się przybrać z nią :grins: Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Alicja napisał(a): ...chciałam się przybrać z nią :grins: O, to miłego wypoczynku i pięknej pogody ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Kurde , pozbyłam się komplexów :multi: http://img836.imageshack.us/img836/2549/sl550167.jpg Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='wejherstaff']O, to miłego wypoczynku i pięknej pogody ;) ale Ona sama jedzie ...znaczy z TZtem i Eldo ....moja walizka sie nie zmieściła :diabloti: :evil_lol: Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja']ale Ona sama jedzie ...znaczy z TZtem i Eldo ....moja walizka sie nie zmieściła :diabloti: :evil_lol: o masz, a myslałam że razem jedziecie...:roll: Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='wejherstaff']o masz, a myslałam że razem jedziecie...:roll: ja już byłam ...teraz ich kolej ;) Quote
olekg89 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja']ale Ona sama jedzie ...znaczy z TZtem i Eldo ....moja walizka sie nie zmieściła :diabloti: :evil_lol: A ja myślałem ,że Basia&Safi ma jeszcze buldożkę? Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja']ja już byłam ...teraz ich kolej ;) no właśnie zdjęcia widziałam z wypadu nad morze, ale myslałam że znowu się szykujecie, widac coś mi się pokręciło ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='olekg89']A ja myślałem ,że Basia&Safi ma jeszcze buldożkę? Safinka została u rodziców [quote name='wejherstaff']no właśnie zdjęcia widziałam z wypadu nad morze, ale myslałam że znowu się szykujecie, widac coś mi się pokręciło ;) oj ja to bym mogła nad morzem mieszkać , dla mnie ten klimat to bajka ;) Quote
chita Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'] oj ja to bym mogła nad morzem mieszkać , dla mnie ten klimat to bajka ;) z tego co widze po fotkach:loveu: to Ozzy tez by nie mial nic przeciwko:cool3: Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='chita']z tego co widze po fotkach:loveu: to Ozzy tez by nie mial nic przeciwko:cool3: nooo myślę , ze nie ;) Quote
olekg89 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Oj ja tez bym chętnie zamieszkał nad morzem.Ala musimy kupić sobie jakiś teren postawić domki i trzepać kasiure. Quote
Matusz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial] synu :mad:[/FONT] babciuu, przecież wiesz, że to z miłości ! :loveu: Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='olekg89']Oj ja tez bym chętnie zamieszkał nad morzem.Ala musimy kupić sobie jakiś teren postawić domki i trzepać kasiure. no to jak nic cza sponsora poszukac ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Matusz'] babciuu, przecież wiesz, że to z miłości ! :loveu: no oczywiście że ja też Wnusiu :grins::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia]nad morze Wam się chce? :stupid: dziwaki! ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nad morze Wam się chce? :stupid: dziwaki! ;)[/FONT] :obrazic: .................................................................. :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja']no oczywiście że ja też Wnusiu :grins::loveu: Nie wolno bić,a Tym bardziej wnuków :diabloti::eviltong: Quote
agbar Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ja bym tez tak na doczepke nad to morze chciala..... Dzien dobry wieczor:grins: Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nad morze Wam się chce? :stupid: dziwaki! ;)[/FONT] fakt :turn-l: Quote
Basia&Safi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 tak nad morzeeee ja juz siedze na torbach spokowana :):):):):) jutro bede juz u anidz ;P Quote
Recommended Posts