asher Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='Marta Chmielewska'] Marta, to świąteczna pocztówka stulecia :ylsuper: :cunao: :klacz: Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Uff już po wigilijnej kolacji .Teraz spokojnie sączę sobie przy komputerze miętową herbatkę .Dlaczego to wszystko takie smaczne :roll: . Ja też jestem PO, ale bynajmniej nie sączę miętowej herbatki :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ja tez juz dawno po kolacji wigilijnej, lecz ja wcale sie nie obrzarlam tam bo przygotowujac to "najadlam" sie zapachow i mi sie odechcialo przez to jeszcz :mad: :roflt: Ale kazde potrawy sprobowalam:great: Quote
Koma Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 A ja nie każdej :roll: nie ruszyłam karpia... jak się napatrzyłam na nie na rynku poupychane w basenikach to jakoś chęc mi przeszła. Ale poza tym wszystko :fadein: 11 dań :eating: Quote
sota36 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Rudolfik sliczny!!! A jakie zalotne spojrzenie!!! Ala - do kompa marsz - wstawiaj zdjecia - koniec objadania sie i spania!!!! Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='sota36']Rudolfik sliczny!!! A jakie zalotne spojrzenie!!! Ala - do kompa marsz - wstawiaj zdjecia - koniec objadania sie i spania!!!!Oj wyspałam się :ylsuper: ......wstałam o 9.23 . Fotki mam jeszcze w aparacie , ale może coś zaraz znajdę niewstawianego. Co do Wigilii to nie objadałam się ale próbując chociaż po kawałeczku wszystkiego to i tak jest przegięcie:-? .Dziś na śniadanko była kawusia , ciasteczko i moczka ...mniammmmmmmm. A pogoda za oknem okropna :mad: .Rano jak byłam to padał deszcz i ślisko , teraz niby nie pada ale jest paskudnie ponuro . Quote
ewelinabuck Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 a u mas dzisiaj sloneczko i mrozno !! ja wstalam o 11.00:ylsuper: Quote
sota36 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 A ja walsnie ide z Gutkiem na spacer - olal pogode, potem bedzie najwyzej mycie podwozia i podlog. Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Wróciliśmy z proszonego obiadku i teraz na filmek ,, Prosiaczek i Przyjaciele .'':ylsuper: Quote
Marta Chmielewska Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Alicjo jak możesz pozwolić żeby Ozi pożarł Maleństwo, potfory jesteście! Wuzzle i Hefalumpy z was!!! :motz::chainsaw: To straszne! Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Alicjo jak możesz pozwolić żeby Ozi pożarł Maleństwo, potfory jesteście! Wuzzle i Hefalumpy z was!!! :motz::chainsaw: To straszne!Martusiu ,Ozzy kocha Maleństwo , on ma je już jakieś 4 miesiące i jest w stanie nienaruszonym :ylsuper: więc nie bój żaby ......Ozzulek nie niszczy zabawek :great: Quote
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!! Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas: Stu choinek w lesie prezentów ile Mikołaj uniesie sexu na sniegu i mniej życia w biegu. Wódki tyle co Wisły w Krakowie i Sylwestra w przydrożnym rowie :baddevil:!!!! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Ozziemu i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Ozzy przy światecznym stole:great: Quote
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 To były krokiety , kotlety czy jeszcze co lepszego :sabber::sabber::sabber: Mogę zrobić sztuczkę jakąś coby się zamienić na miejsce z Ozzim :baddevil: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Lucy* napisał(a):To były krokiety , kotlety czy jeszcze co lepszego :sabber::sabber::sabber: Mogę zrobić sztuczkę jakąś coby się zamienić na miejsce z Ozzim :baddevil:hmmm nie wiem bo były i ryby i kotlety i inna zwierzyna :great: , a jeśli idzie o zamianę to nie wiem czy Ozzy tak chętnie by zrezygnował z miejsca przy stole :-? Quote
Camara Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy przy światecznym stole:great: Alicja !!! a gdzie talerzyk dla Ozziego???? Quote
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hmmm nie wiem bo były i ryby i kotlety i inna zwierzyna :great: , a jeśli idzie o zamianę to nie wiem czy Ozzy tak chętnie by zrezygnował z miejsca przy stole :-? No też nie wiem ... :-? ale bym się pchała ile bym siły miała :ices_bla: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Camara napisał(a):Alicja !!! a gdzie talerzyk dla Ozziego????miseczka po psiemu była na podłodze ale Ozzy wolał mieć mordzie na stole :great: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Lucy* napisał(a):No też nie wiem ... :-? ale bym się pchała ile bym siły miała :ices_bla:oj nie wiem czy dałabyś radę :roflt: Quote
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 cicho.. :roflt:pomarzyć dobra rzecz :roflt::roflt: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 U babci fotele są za małe dla Ozzulca :-? Quote
Agga Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ozzy biedaku jak ty sie na foteliku zmieścisz? Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='Agga']Ozzy biedaku jak ty sie na foteliku zmieścisz?no chyba zlezę :mad: Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no chyba zlezę :mad: Bidulek!:puppydog: u babci fotele dla anorektyków!:nonono2: Quote
KaRa_ Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Trzeba bylo Ozziemu wziasc z domu wlasny fotel:-D :biggrina: Quote
Recommended Posts