Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Oj, ale trudno Was znalezc!!!! Jeszcze raz - wesolych Swiat, zdrowka i do-zo-ba-cze-nia po swietach w ...Rybnkiu!!
P.S. Ala - ...ciasteczka......:x-mas::x-mas::x-mas:
:eating: pamiętam ;-)

Posted

Położyli w pokoju taką gałązkę i poszli po pudełka .Samotna taka była , a jak się nią zainteresowałem to jeszcze mieli pretensje ,że robię bałagan:nonono2:

a tak opiekowałem się pachnącym badylkiem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pomalutku kończymy przygotowani do świąt .Mamy już jedno ciasteczko:eating:

Alicjo, oczywiscie przepis na ciasto razem ze zdjeciami znajdzie sie wkrótce w "jedzeniowej" galerii? :cool:

Posted

[quote name='Teklunia']Alicjo, oczywiscie przepis na ciasto razem ze zdjeciami znajdzie sie wkrótce w "jedzeniowej" galerii? :cool:ciasteczko bardzo łatwe , ale bardzo lubiane przez moją rodzinkę .Jeśli się nadaje to mogę napisać , ale już chyba nie dziś , bo okropnie błądzę po tym nowym dogo , a dziś się nabiegałam po galerii z życzeniami i wcale nie mam pewności czy wszyscy takowe dostali od Nas:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ciasteczko bardzo łatwe , ale bardzo lubiane przez moją rodzinkę .Jeśli się nadaje to mogę napisać , ale już chyba nie dziś , bo okropnie błądzę po tym nowym dogo
No jak to??? To ty jeszcze nie odwiedzałas Galerii Smaków??? Błąd, okropny błąd!!!

a dziś się nabiegałam po galerii z życzeniami i wcale nie mam pewności czy wszyscy takowe dostali od Nas:)
Hahaha, najprościej jest wstawić życzenia w swojej galerii. Wtyedy ma sie pewnośc, że nikogo sie nie pominęło :lol: ;)

Posted

asher napisał(a):
No jak to??? To ty jeszcze nie odwiedzałas Galerii Smaków??? Błąd, okropny błąd!!!

Hahaha, najprościej jest wstawić życzenia w swojej galerii. Wtyedy ma sie pewnośc, że nikogo sie nie pominęło :lol: ;)
no na smaczki nie doszłam:nonono2:
W swojej galerii też wstawiłam , więc jakby co to myślę że nikt się nie obrazi ,że nie dotarłam do jego topiku :-D

Posted

Teklunia napisał(a):
niech to bedzie Twoje noworoczne postanowienie - wejsc na smaczki :cool: ;)
obiecuję , że jak tylko będzie trochę luzu na kompie w swięta to wejdę :x-mas:

Posted

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Uff już po wigilijnej kolacji .Teraz spokojnie sączę sobie przy komputerze miętową herbatkę .Dlaczego to wszystko takie smaczne :roll: .

Aluś ja to się z krzesła ruszyć nie mogę, a tu jeszcze z piesiem na spacerek :Help_2: