Alicja Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 sota36 napisał(a):Oj, ale trudno Was znalezc!!!! Jeszcze raz - wesolych Swiat, zdrowka i do-zo-ba-cze-nia po swietach w ...Rybnkiu!! P.S. Ala - ...ciasteczka......:x-mas::x-mas::x-mas::eating: pamiętam ;-) Quote
sota36 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Ala - jak wstawic te cholerne zdjecia???? Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Pomalutku kończymy przygotowani do świąt .Mamy już jedno ciasteczko:eating: stroik stoi samotnie na stoliku gałącha wisi na ścianie:) Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Położyli w pokoju taką gałązkę i poszli po pudełka .Samotna taka była , a jak się nią zainteresowałem to jeszcze mieli pretensje ,że robię bałagan:nonono2: a tak opiekowałem się pachnącym badylkiem Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Pomalutku kończymy przygotowani do świąt .Mamy już jedno ciasteczko:eating: Alicjo, oczywiscie przepis na ciasto razem ze zdjeciami znajdzie sie wkrótce w "jedzeniowej" galerii? :cool: Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [quote name='Teklunia']Alicjo, oczywiscie przepis na ciasto razem ze zdjeciami znajdzie sie wkrótce w "jedzeniowej" galerii? :cool:ciasteczko bardzo łatwe , ale bardzo lubiane przez moją rodzinkę .Jeśli się nadaje to mogę napisać , ale już chyba nie dziś , bo okropnie błądzę po tym nowym dogo , a dziś się nabiegałam po galerii z życzeniami i wcale nie mam pewności czy wszyscy takowe dostali od Nas:) Quote
asher Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']ciasteczko bardzo łatwe , ale bardzo lubiane przez moją rodzinkę .Jeśli się nadaje to mogę napisać , ale już chyba nie dziś , bo okropnie błądzę po tym nowym dogo No jak to??? To ty jeszcze nie odwiedzałas Galerii Smaków??? Błąd, okropny błąd!!! a dziś się nabiegałam po galerii z życzeniami i wcale nie mam pewności czy wszyscy takowe dostali od Nas:)Hahaha, najprościej jest wstawić życzenia w swojej galerii. Wtyedy ma sie pewnośc, że nikogo sie nie pominęło :lol: ;) Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 asher napisał(a):No jak to??? To ty jeszcze nie odwiedzałas Galerii Smaków??? Błąd, okropny błąd!!! Hahaha, najprościej jest wstawić życzenia w swojej galerii. Wtyedy ma sie pewnośc, że nikogo sie nie pominęło :lol: ;)no na smaczki nie doszłam:nonono2: W swojej galerii też wstawiłam , więc jakby co to myślę że nikt się nie obrazi ,że nie dotarłam do jego topiku :-D Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no na smaczki nie doszłam:nonono2: niech to bedzie Twoje noworoczne postanowienie - wejsc na smaczki :cool: ;) Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Teklunia napisał(a):niech to bedzie Twoje noworoczne postanowienie - wejsc na smaczki :cool: ;)obiecuję , że jak tylko będzie trochę luzu na kompie w swięta to wejdę :x-mas: Quote
Alicja Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Nareszcie się ze mną bawią :santagri: Quote
Alicja Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Serdecznie dziękujemy :santagri: Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
Alicja Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Uff już po wigilijnej kolacji .Teraz spokojnie sączę sobie przy komputerze miętową herbatkę .Dlaczego to wszystko takie smaczne :roll: . Quote
Alicja Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Marta , dzięki za prześlicznego Rudolfika :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Uff już po wigilijnej kolacji .Teraz spokojnie sączę sobie przy komputerze miętową herbatkę .Dlaczego to wszystko takie smaczne :roll: . Aluś ja to się z krzesła ruszyć nie mogę, a tu jeszcze z piesiem na spacerek :Help_2: Quote
Recommended Posts