Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Trzeba bylo Ozziemu wziasc z domu wlasny fotel:-D :biggrina:Ozzy zarekwirował kanapę 3 osobową :roflt: Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy zarekwirował kanapę 3 osobową :roflt: To tak jak u nas!:lol: Moja mama na wigilii zapytała się czy Bajan nie będzie miał nic przeciwko jeśli sobie na kanapie usiądzie!:roflt:, ale nie miał:lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 mmbbaj napisał(a):To tak jak u nas!:lol: Moja mama na wigilii zapytała się czy Bajan nie będzie miał nic przeciwko jeśli sobie na kanapie usiądzie!:roflt:, ale nie miał:lol:gościnny chłopak :great: Ozzy u mojej mamy zawsze rekwiruje największa kanapę a potem jeszcze przykleja się do tego kto usiądzie obok :-? Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ozzy przy swiątecznym stole wyglądał bosko u mnie podobmie było tylko trzy psy catowały przy wieczerzy:roflt: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 agabass napisał(a):Ozzy przy swiątecznym stole wyglądał bosko u mnie podobmie było tylko trzy psy catowały przy wieczerzy:roflt::great: to i stół chyba odpowiednio większy :roflt: Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 No dobrze, Alicjo, a co Ozzi znalazł po choinką? :-? Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='Maga100']No dobrze, Alicjo, a co Ozzi znalazł po choinką? :-?pisałam już że Ozzy pozbierał prezenciki już wcześniej jak chorował .Dostał pluszowego , niebieskiego psa a teraz miał smakołyki i gryzaczki z Puriny .Jeszcze dostanie inne jak będziemy u weta bo tam ma gryzaki które zamówił wet dla swojego psa i mamy do podziału / on ma bullka/ Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 zarekwirowana kanapa W domku już po gościnie Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Chipcio!!!:o:o:o:lol: Quote
LAZY Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Rewelacja!!! Lazy była strasznie zmeczona ta impreza, bo nie dosc, ze sie niezle bawilismy w karaoke przy rytmach lat 70 i 80tych to jeszcze przys tole brakło miejsca dla mojego psiaka. Dzisiaj po nocce u ciotki Lazy odpocczywa w domku. I widac, ze teraz jest juz spokojna. Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 My głównie z powodu Ozzyego pojechaliśmy na noc do domku , by rankiem znów podjechać :-? Quote
Tusia_is Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Ala i Ozzy...............Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie i najbliższych Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia spoznilismy sie .....:(:(:( ale musielismy wyjechac Pozdrawiamy ............ Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Marto i Amonku ...:x-mas: ....serdecznie dziękujemy za życzonka . Quote
Tusia_is Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Zdjecia super Ozzy jak zawsze ......................:):) Quote
DORRAG Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] jakie cudo:iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Ale z niego choooop i jaki przystojny... :iloveyou: Przeglądnełam Waszą galeryjkę, Alicjo, i jestem pod wrażeniem... :iloveyou: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Dzięki , że wpadłyscie do Nas ;-) i cieszę się ,że mój pieszczoch się podoba :jumpie: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] chcialam cos goopiego napisac ale nie napisze bo mnie jeszcze ta paszcza poszczujes ;) :jumpie: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='dbsst']chcialam cos goopiego napisac ale nie napisze bo mnie jeszcze ta paszcza poszczujes ;) :jumpie:nooo koniecznie , że poszczuje :lol: :lol: a co chciałas napisać ??? Quote
madzia20sosnowiec Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] W domku już po gościnie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeeeee :eek2: jaki śpiooooochh:haha: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 madzia18sosnowiec napisał(a):jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeeeee :eek2: jaki śpiooooochh:haha:spanie to jest TO CO Ozzulki lubią najbardziej ;-) Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alu, Ozzi jest tym wyjatkiem potwierdzającym regułę ;) ;) ;) Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Alu, Ozzi jest tym wyjatkiem potwierdzającym regułę ;) ;) ;)noooo , bezsprzecznie ;-) Quote
Recommended Posts