Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='PIKA']To kiedy moge wpaśc na pierozki? 8) Jeżeli wytrzymają do jutra i same nie wyjdą z miski, to choćby i jutro! :bigok: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):a ja dzis mialam goraczke kaszel kichanie i systko mnie bolalo a ltarz chce mi sie spac a nie moge bo TZ i kolega graja w hokeja :nonono2:no to się nie dziwie że jesteś chora jak masz w domu lodowisko :puppydog: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Jeżeli wytrzymają do jutra i same nie wyjdą z miski, to choćby i jutro! :bigok: najwyżej spotkasz je po drodze jak wyjdą z miski :jumpie: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']najwyżej spotkasz je po drodze jak wyjdą z miski :jumpie: Najpierw to je poczuję :-? Ale tak żeście mi nagadały o tych pierogach, że właśnie zjadłam jednego na zimno :eating: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 kurcze a ja jadłam kolację o 18 i jesteeeemmmmmmm głodna przez te wasze pierogi :puppydog: .Muszę cos zjesc :sadCyber: Quote
LAZY Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):kurcze a ja jadłam kolację o 18 i jesteeeemmmmmmm głodna przez te wasze pierogi :puppydog: .Muszę cos zjesc :sadCyber: Bądź twarda i nie jedz na noc!:lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 LAZY napisał(a):Bądź twarda i nie jedz na noc!:lol:ale mnie zasysa .Może jedną małą mandarynkę :puppydog: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze a ja jadłam kolację o 18 i jesteeeemmmmmmm głodna przez te wasze pierogi :puppydog: .Muszę cos zjesc :sadCyber: Alu, już nie płacz, specjalnie dla ciebie :-D :eating: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Alu, już nie płacz, specjalnie dla ciebie :-D :eating: :eating: o jesu teraz to mnie aż pociekła ślina po klawiaturze , ale pychotkowato wyglądają .A jakby je jeszcze na oleju podsmażyć , miodzioooooooo Quote
PIKA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Najpierw to je poczuję :-? zepsuły się? :o Quote
LAZY Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Alu, już nie płacz, specjalnie dla ciebie :-D :eating: Oj tym to Ty jej wcale Maga nie pomagasz:lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Zostaję wywalona od komputera :sadCyber: Ale jutro będę :ylsuper: Quote
Patka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A ja nic cały dzień nie jhadłam i czuję sie szczęśliwa :) a to dlatego ze cos mi wczoraj zaszkodziło ... Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='PIKA']zepsuły się? :o Chyba jeszcze nie, zobaczę jutro :lol: [quote name='LAZY']Oj tym to Ty jej wcale Maga nie pomagasz:lol: niee? :puppydog: Quote
Lucy* Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Nie wiem co się zepsuło.. :hmmmm: ale chyba nie pierogi :jumpie: Nie zdążyły co ?? :jumpie: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Lucy*']Nie wiem co się zepsuło.. :hmmmm: ale chyba nie pierogi :jumpie: Nie zdążyły co ?? :jumpie: ale one jeszcze SĄ 8) Quote
Lucy* Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']ale one jeszcze SĄ 8) No co Ty ?? ale zaproszenia nie mają :lol::lol::eating: Quote
PIKA Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Patka']A ja nic cały dzień nie jhadłam i czuję sie szczęśliwa :smile:a to dlatego ze cos mi wczoraj zaszkodziło :hmmmm: na pewno nic konkretnego, ale pewnie to wszystko na raz :lol: [quote name='Maga100'] [quote name='Lucy'] Nie wiem co się zepsuło.. :hmmmm:ale chyba nie pierogi :jumpie: Nie zdążyły co ?? :jumpie: ale one jeszcze SĄ :cool: i czekają aż się zepsują i wyjdą :roll: Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A u mnie pierogi się skończyły, a zrobiliśmy ok 250 na 4 osby już na drugi dzień po wigili ich nie było:lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ło matko 250 pierogów na 4 osoby to wychodzi 62 pierogi na osobę. Żołądeczek bez dna 8) 8) przyznać się hi hi :eating: :eating: :lol:. Ja tylko namiętnie jadłam Karpika :) Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Hihi jak przez cały rok nie robilismy pierogow, bo sie nie chcialo nam meczyc to ochota przyszla i tak jakos zeszlo8) Tak wiec wszystko jeszcze zostalo z wigilijnego stolu, ryby itp.a pierozki znikly8) A jeden talarz pies zjadl, bo wskoczyl na stol co moj brat na rozpaczal z tego powodu:lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 KaRa_TC napisał(a):Hihi jak przez cały rok nie robilismy pierogow, bo sie nie chcialo nam meczyc to ochota przyszla i tak jakos zeszlo8) Tak wiec wszystko jeszcze zostalo z wigilijnego stolu, ryby itp.a pierozki znikly8) A jeden talarz pies zjadl, bo wskoczyl na stol co moj brat na rozpaczal z tego powodu:lol: :lol: :lol: :talker: :talker: :talker: Dobre z tym psem; no to chyba pierogów macie dosyć na cały rok ;) Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 sylwiaskalska napisał(a)::talker: :talker: :talker: Dobre z tym psem; no to chyba pierogów macie dosyć na cały rok ;) Taaa do nastepnych swiat pierozkow nie zjem8) Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 KaRa , nawet jeden ci nie został :icon_roc: / my na Wigilię nie robimy pierogów tylko uszka do barszczyku , a ja tak kocham pierożki mniammmmmmmm/ Karpika mam jeszcze 1 kawałek , ale na szczęście 3 pstrągi mrożą się w szufladce 8) Maga , pierożki u Ciebie jeszcze leżą czy już idą 8) A ja dziś to chyba pizze zrobię :roll: Quote
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A ja dzisiaj też chyba zjem pizze bo od tego typowo Polskiego jedzenia zatęskniłam za fast foodem :usa he he. A miałam iść na diete po świętach 8) 8) Quote
Recommended Posts