Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A ja dzisiaj też chyba zjem pizze bo od tego typowo Polskiego jedzenia zatęskniłam za fast foodem :usa he he.
A miałam iść na diete po świętach 8) 8)
no nie nie ma się co zadreczać po świętach 8) jeszcze przed nami Sylwester i Nowy Rok :roll:
A ja pizzę robię własnoręcznie i jest pychotka , lepsza niż z Pizza hut.

Posted

[quote name='Gabryjella']A ja wczoraj umierałam i cały dzień przeleżałam z psiurami i gorączka w łóżku:sadCyber: :flop:

a ja mam wolne do 20 lutego :B-fly:no to się fajnie doprawiłaś ,koniecznie się lecz, a o tym wolnym to już nie musiałaś pisać :puppydog:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no to się fajnie doprawiłaś ,koniecznie się lecz, a o tym wolnym to już nie musiałaś pisać :puppydog:

No dokładnie .. niektórzy już dziś ciężko pracują :puppydog:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ale to nie moja wina, ja nic złego nie zrobilam :nonono2: :sadCyber:

Ale ja się tylko wygłupiałam .. :jumpie: wiemy wiemy.. że nic złego - musiałaś raczej zrobić coś dobrego jeśli zaslużyłaś na tyle wolnego :thinkerg: :lol: :lol:
A jak już Twoje zdrówko ?? Lepiej ??

Posted

Witam poswiątecznie :)
Widzę ze pierożkami dziś zyjecie... a ja swoje właśnie zamroziłam :lol:
Stanowczo za dużo zarełka było bo mnóstwo mi zostało... pozamrażałam i mam niezły zapasik frykasów :lol:

pozdrawiam cieplusio i slę buziaki

Posted

Ufff , zrobiłam wykrój na ubranko dla Ozzulka ,żeby mi chłoptaś nie marznął .Jutro poszukiwanie pikowanego materiału albo rozbiórka niebieskiego ubranka treningowego i szycie , ale to już będzie robił Tzcik , bo ja kontra maszyna to straszne starcie:baddevil:

Posted

Tusia_is napisał(a):
Tylko sie pochwalcie jak juz uszyjecie ............Pozdrawiamy ...:):):):):calus:
napewno się pochwalimy , jakby nie wyszło .Jest zimno i jednak Ozzy ze swoim skromnym zarostem nie może sobie pozwolić na długie eskapady tylko krótkie spacerki , więc odzież ochronna niezbędna:great:

Posted

LAZY napisał(a):
No to czekam na rezultaty walki z maszyna do szycia...:mdrmed:
nie śmichaj , wykrój z papieru jest , próba na prześcieradle wyszła pozytywnie , wiec jutro tylko walka TZta z maszyną / ciekawe czy uda mi się kupić materiał czy będę musiała pruć ubranko/.A za uszycie TZ liczy na 4pak piffelka

Posted

Debe... ale jak nikt już nie daje rady jeść to sie pierożki zamraża.... będą na obiadek w przyszłym tygodniu :lol:

Alicja - no proszę jakiego masz zdolnego TZta... czekam niecierpliwie na demonstrację efektów.. Ozzik modelowo bedzie pozował - już sie naumiał po tych ostatnich sesjach ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Debe... ale jak nikt już nie daje rady jeść to sie pierożki zamraża.... będą na obiadek w przyszłym tygodniu :lol:

w moim slowniczku nie ma pojecia brak miejsca na pierozki ;) :painting: :mdrmed:

Posted

Gosiek napisał(a):

Alicja - no proszę jakiego masz zdolnego TZta... czekam niecierpliwie na demonstrację efektów.. Ozzik modelowo bedzie pozował - już sie naumiał po tych ostatnich sesjach ;)
Koniecznie wlicz do obiadku Dbsst:great:
Gosiu , Ozzy jak mnie widzi z metrem to zwiewa :shocked!:

Posted

Koniecznie wlicz do obiadku Dbsst:great:

o tak o tak o tak :multi: :multi: :multi: doooobry pomysl wrecz ŚWIETNY FANTASTYCZNY i GENIALNY jestes GENIUSZEM ALU :multi:

Posted

E no jutro szycie , ale wzór wyszedł ok.A ja piekłam jeszcze dziś ciasteczka :great: .

:-o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie mow zdradzaj sie wstawiaj foty :D :painting:

Posted

dbsst napisał(a):
:-o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie mow zdradzaj sie wstawiaj foty :D :painting:
śmieszne , malutkie tylko troche nie fotogieniczne :painting: .Może kilka ładniejszych jurto wybiorę i ufocę , ale przepisik napiszę bo łatwiutki .A dałam już przepis na pizzę i ciemne ciastko / z fotką /