dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 a cos takiego jak khdjkheouidyr8ugduWGAKYSDT5IAHIWkkjk;di ale teraz tego nie napisze bo sie bojam ;) Quote
Patka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 MÓj cudny wielkopaszczasty Ozzy śliczna paszcza Alu pogratulować :) Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 no dawno mnie tu niebylo a wiec wysciskuje ozzika i zapraszam do naszej galerii bo sa nowe zdjecia chapsika z kiteczka:x-mas: :jumpie: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 biegam po galeriach , bo jak nikogo nie było to były nudy a teraz pomalutku wracaja ;-) Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Ala a jak tam obrzarstow wiecie co ja sie tak nawkaumuczalam ze sie ruszac nie moglam :( Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):Ala a jak tam obrzarstow wiecie co ja sie tak nawkaumuczalam ze sie ruszac nie moglam :(a ja byłam grzeczna , tylko na zakończenie wigili chlipnęłam Whiski i jakoś chyba nie dopasowało się z rybką i potem sączyłam herbatkę miętową :lookarou: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 dajcie spokoj ja chyba z 10 kg przytylam ehhh szkoda slow na ludzka goopote ;) Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):dajcie spokoj ja chyba z 10 kg przytylam ehhh szkoda slow na ludzka goopote ;)e tam to nie głupota to apetyt ;-) Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):e tam to nie głupota to apetyt ;-) heheheh i odrazu lepiej mi sie na sercu zrobilo ide sobie zrobic PIEROGI Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):heheheh i odrazu lepiej mi sie na sercu zrobilo ide sobie zrobic PIEROGImniam a ja już po kolacji :sadCyber: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):mniam a ja już po kolacji :sadCyber: pyyyyyyyyyyyyyyszne byly :D teraz piffko i .............i jutro do pracy :( :nonono2: :sadCyber: Quote
PIKA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] O Ozzy ma piękkkkny zoładeczek :lol: [quote name='dbsst']Ala a jak tam obrzarstow wiecie co ja sie tak nawkaumuczalam ze sie ruszac nie moglam :( Matko debeściak cos Ty piła? :o Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):nic nie pilam tylko wkaumuczalam ;)i to najpyśniejsze pierogi ;-) A ja do pracy dopiero 2 stycznia :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):i to najpyśniejsze pierogi ;-) A ja do pracy dopiero 2 stycznia :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: qrcze jak Ci fajnie bez kitu ja mam takiego dola ze musze isc ze szok a na domiar zlego TZ na urlopie siedzi teraz wrrrr temu to dobrze ;) Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):qrcze jak Ci fajnie bez kitu ja mam takiego dola ze musze isc ze szok a na domiar zlego TZ na urlopie siedzi teraz wrrrr temu to dobrze ;)my wszyscy siedzimy w domku do Nowego Roku więc będzie tłok :sg168: ale fajnie bo tak to się rozmijamy Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):my wszyscy siedzimy w domku do Nowego Roku więc będzie tłok :sg168: ale fajnie bo tak to się rozmijamy extrancko Wam zazdrosze :D Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):extrancko Wam zazdrosze :Dno wcale się nie dziwię :sg168: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no wcale się nie dziwię :sg168: ja juz kombinuje coby jutro do pracy nie isc :cool1: ale szef mnie ZABIJE :chainsaw: jak nie przyjde i co ja mam biedna robic :bigcry: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):ja juz kombinuje coby jutro do pracy nie isc :cool1: ale szef mnie ZABIJE :chainsaw: jak nie przyjde i co ja mam biedna robic :bigcry:no co ty jak nie pójdziesz to niby jak ma cię zabić jak cię nie będzie :grins: :hmmmm: Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 ja tez do 2 stycznia siedze w domku i oczywisnie na DGM:jumpie: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 ewelinabuck napisał(a):ja tez do 2 stycznia siedze w domku i oczywisnie na DGM:jumpie:to będzie tłok na Dogo ;-) :lol: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no co ty jak nie pójdziesz to niby jak ma cię zabić jak cię nie będzie :grins: :hmmmm: znajdzie mnie namierzy i ukatrupi ;) choooooooolercia to ja bede miala nadrabiania wracajac do domu DO SZKOLY DO PRACY BIEGIEM MARSZ :robot: Quote
Weron_ciau Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Obojętnie do jakiej galerii wejdę to gadulą i gadulą, a zdjęcia to co? :> Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):znajdzie mnie namierzy i ukatrupi ;) choooooooolercia to ja bede miala nadrabiania wracajac do domu DO SZKOLY DO PRACY BIEGIEM MARSZ :robot:no to już idź ale wróć szybciorkiem :lookarou: Quote
Recommended Posts