Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bullila.nl']no prosze jak pieknie:evil_lol:

Witaski nocne;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaski :multi::multi::multi:co ty tak po nocy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']ALu nie śpij.... szkoda dnia :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czesc czołem :loveu:

za oknem słońce, gołębie gruchają, przyroda budzi się do życia na samochodach szron ... znowu qr... trzeba bedzie skrobac:angryy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie śpię nie śpie ...pije kaff [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG]

taaaaaaa ten szron ...najpiękniejszy :loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Przyroda to się obudziła trzy godziny temu ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: kto jej kazał ...przecie wolna sobota :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']gadasz głupoty :eviltong:[/quote]

:hmmmm:

[quote name='jbk']Sama widziałam! :obrazic:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka poka :multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i rozwiń temat :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć Niunia:loveu: U mnie słonko przez okienko zagląda, a ja zaglądam do książki nt budowy ścian układu pokarmowego :mdleje: :mdleje:
A dzisiaj widziałam żółtego kwiatuszka na łące:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Alutka :multi::loveu:
Melduję, że u mnie pochmurno tak jakoś :roll: i słonka brak :roll:
ale może później pogoda się zdecyduje na coś ładniejszego ;)
mam w planach dziś sprzątanie - niestety :roll:, ale za to jutro jakiś spacer w poszukiwaniu oznak wiosny :cool1: :razz:[/quote]

Cześć Iv:multi::multi::multi:
U nas po pochmurnym poranku , słoneczny i całkiem przyjemny dzioneczek :loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zaraz jedziemy do Ozzulkowej Babci ;) a przy okazji do Plazy na koncert zespołu Carrantuohill ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Cześć Niunia:loveu: U mnie słonko przez okienko zagląda, a ja zaglądam do książki nt budowy ścian układu pokarmowego :mdleje: :mdleje:
A dzisiaj widziałam żółtego kwiatuszka na łące:loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ło ja ciem ....... to pewnie podbiałek był jak taki żółciutki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]:multi: CZeść cioteczko z odległej doliny ślunskiej:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Mała ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']witam wraz z pieknym sloneczkiem za oknem :loveu: oby tylko zostalo juz na stale i ciepelko ze soba przynioslo :modla:[/quote]

:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu: u mnie tez słoneczko i ciepełko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anetta']Witam wiosennie :loveu:

Czy Czwartka nazwali tak bo przybył do domu w czwartek? :lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Witaj :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a wiesz , ze nigdy nie pytałam :lol::lol::lol:

U nas też dziś czuć już było wiosenke :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]U nas też dziś czuć już było wiosenke :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a u nas jakby jesien :roll: a ja dalej nie trace wiary w nadejscie wiosny :loveu: dzis juz nawet zaczelismy planowac z TZtem co by sie do Pragi na motorku wybrac na wycieczke weekendowa :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']a u nas jakby jesien :roll: a ja dalej nie trace wiary w nadejscie wiosny :loveu: dzis juz nawet zaczelismy planowac z TZtem co by sie do Pragi na motorku wybrac na wycieczke weekendowa :grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no prosze jakie plany ;)... [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaciaaa']Witamy się słonecznie :multi: I trochę słonka do Was posyłamy ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyjmę słoneczko z otwartymi ramionami :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']wczoraj była wiosna:loveu: a dziś znowu jakieś beleco :shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dokładnie :cool1: taka bardziej szaruga jesienna niż przedwiośnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Czesc Alutka:loveu::multi:
zaczynam z Maxina kurs psa towarzyszacego i jej kolega z klasy bedzie 2u letni astman:multi::loveu:. Jest sliczny, czekoladowy, umiesniony i napalony:loveu:. Mysle ze moje biala dziewica sie zakocha:p

Posted

[quote name='lolka75']Czesc Alutka:loveu::multi:
zaczynam z Maxina kurs psa towarzyszacego i jej kolega z klasy bedzie 2u letni astman:multi::loveu:. Jest sliczny, czekoladowy, umiesniony i napalony:loveu:. Mysle ze moje biala dziewica sie zakocha:p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no proszę , szkolicie się :multi::multi: supcio . Mam nadzieję ze qmpel nie da plamy i poderwie Maxinkę ;) Ozzy dziś przystwiał się do rotki , bo się jej cieczka zaczyna a ona tak go koffa że pewnie by pozwoliła na wszystko :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']U na było dzisiaj wiosennie ale nie cieszymy sie bo od jutra znowu ma wrocic zima...:-/[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: u nas też zapowiadają nawet śnieg :angryy:...teraz wróciłam ze spacerku to pada bardzo zimny deszcz:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']ja juz nie chce zimy :placz::placz::placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: to jest nas wiecej którzy nie chcą :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::loveu:cześć Córcia :multi:[/B][/COLOR][/FONT]