Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Alutka :loveu:
przyszłam na kaff, bo mnie głowa boli, a Cia nie ma :niewiem:
będę musiała sama sobie zrobić :cool3:

Posted

[quote name='Basia&Safi']mojej przyszłej szwagierce :)Pan kazał sciagac meble z autka takie w kartonach na czesci porozkładane chyba z 20 paczek :diabloti: ojj jak sie moj dawid :diabloti::angryy: a koles nic :shake: no to dawid powoli chyba z godzine to sciagał :lol::evil_lol:

padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']W moim przypadku, na początku to nigdy nikt nie dzwonił i nie potwierdzał/umawiał godziny dostawy, mimo, iż "od zawsze" prosze o dostawę PO godz. 17.00. Dopiero ostatnio jest jakis nowy facio, który dzwoni i potwierdza.
Postęp, prawda?

Pzdr.

cywilizacja ;)

[quote name='Aga&Ganja']hej, hej, hej! :multi: no co tam? co się nie odzywasz? :mad:

o krzyczeć będzie :evil_lol:

[quote name='ice_t']a z drugiej strony czy ja wiem , żeby się potem Psinki niestrawności nie nabawiły :evil_lol::evil_lol:

no mógłby gostek byc niestrawny :evil_lol:

[quote name='Iv_']Cześć Alutka :loveu:
przyszłam na kaff, bo mnie głowa boli, a Cia nie ma :niewiem:
będę musiała sama sobie zrobić :cool3:
[quote name='Iv_']przy okazji zrobiłam i dla Ciebie......:evil_lol:

:multi::multi::loveu:miodzio
nie było mnie bom w pracy siedziała a teraz smaże placuszki ziemniaczane :loveu:

[quote name='SZPiLKA23']Kto ma wiosne:mad:

:razz::razz:na mnie ne patrz ...ja nie mam :shake:

Posted

Dzień dobry Alusia :))

Co do dostaw różnych - ja to mam szczęście, tak mnie pan dobrze zapamiętał, że jak mi przywiózł karmę do domu i nikogo nie zastał, to przyjechał do mnie do biura mi dać - pamiętał, gdzie pracuję! :) Oczywiście nie wzięłam, bo nie poniosę w rękach do domu piętnastu kilogramów, więc odesłałam go z powrotem do domu, gdzie w międzyczasie się młody pojawił ;) Pan nawet nie mrugnął okiem, jak następnym razem była taka sama sytuacja ;) Uśmiech na buzi i aż miło się współpracuje z takimi ludźmi :)

Posted

[quote name='Iv_']ja :shake:

u nas piździ jak w kieleckim na dworcu :cool1:

[quote name='an1a']Zawsze wiem gdzie przyjść, ewentualnie brutalnie się wprosić :evil_lol: Poproszę o placuszka :eating:

a proszę , proszę :p

[quote name='bonsai_88']Ja mam wiosnę, ja :multi::loveu:

skąd masz ??:razz:

[quote name='bonsai_88']A mi nie odpisała :placz:

placuszki smażyłam :razz:

[quote name='jbk']Dzień dobry Alusia :))

Co do dostaw różnych - ja to mam szczęście, tak mnie pan dobrze zapamiętał, że jak mi przywiózł karmę do domu i nikogo nie zastał, to przyjechał do mnie do biura mi dać - pamiętał, gdzie pracuję! :) Oczywiście nie wzięłam, bo nie poniosę w rękach do domu piętnastu kilogramów, więc odesłałam go z powrotem do domu, gdzie w międzyczasie się młody pojawił ;) Pan nawet nie mrugnął okiem, jak następnym razem była taka sama sytuacja ;) Uśmiech na buzi i aż miło się współpracuje z takimi ludźmi :)

no to miałaś szczęście :razz:...ja z tym żartownisiem z UPS załatwiłam tak że następnym razem zostawiał u koleżanki ...nie ma zmiłuj ...też na 4tym piętrze :evil_lol:

Posted

Cześć :multi:
Ja szczęśliwie nie mam problemów z zamówieniem, kurierzy przywożą a jak mnie nie ma to dzwonią. Każę im zostawić w ogródku, za takim murkiem. Ale to wyjątkowa sytuacja się raz zdarzyła ;) Natomiast karmę zamawiam w jednej hurtowni i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie wiem o ile jest taniej, ale obsługa cudna :loveu: Kiedyś pan napisał do mnie meila, że nie mają karmy i czy chcę inną o podbnym składzie, tylko droższą a oni dopłacą. BYłam na zajęciach więc nie wiedziałam, że jest meil. o 10 dzwonił pan, żeby się dowiedzieć o tą karmę. Na drugi dzień dostałam kurierem tą drugą karmę i puszkę jedzonka gratis :loveu:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']no bo jak to tak można nie odwiedzić, no! :mad:
no dobra, wybaczam! :cool3:

jak tam zdrówko? ;)

jeszcze żyję ;)

[quote name='agaciaaa']Bry wieczór :multi:

http://images6.fotosik.pl/442/83fb0e6c71c0b988.jpg suuuuper :mdleje:

I dzięcioł też superowy :loveu:

bry :multi::multi:

cieszkam że się podobają bo sama jestem z nich zadowolona ;)

[quote name='Basia&Safi']taaaa wszyscy maja wiosne :roll: tylko ja mam katar i obolała doopke :angryy:

nie martwiaj ... ja mam dalej bolawe pleca :cool1:...a z tą wiosną to chyba ściema ;)....ale ma podobno być od wtorku :razz::razz:
A poza tym coś zaczęło pylić , bo kicham i zapuchły mi węzły chłonne :diabloti:

[quote name='jonQuilla']dobry wieczór mamcia :multi::multi::loveu:

:loveu::loveu::loveu:córcia

[quote name='Selket']Cześć :multi:
Ja szczęśliwie nie mam problemów z zamówieniem, kurierzy przywożą a jak mnie nie ma to dzwonią. Każę im zostawić w ogródku, za takim murkiem. Ale to wyjątkowa sytuacja się raz zdarzyła ;) Natomiast karmę zamawiam w jednej hurtowni i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie wiem o ile jest taniej, ale obsługa cudna :loveu: Kiedyś pan napisał do mnie meila, że nie mają karmy i czy chcę inną o podbnym składzie, tylko droższą a oni dopłacą. BYłam na zajęciach więc nie wiedziałam, że jest meil. o 10 dzwonił pan, żeby się dowiedzieć o tą karmę. Na drugi dzień dostałam kurierem tą drugą karmę i puszkę jedzonka gratis :loveu:

szczęściara ;)...ja nie mam ogródka :placz:

Posted

[quote name='Alicja']

szczęściara ;)...ja nie mam ogródka :placz:

Selketowa udostępni Ci ogródek na przesyłki :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Aga&Ganja']co mam przez to zrozumieć? :roll:
no Ozzy mnie nie zagryzł , TZ nie zamordował , dzieci w pracy nie wykończyły ...dobrze jest :p

[quote name='ice_t']Doberek, rano o 7 miałam za oknem wiosnę, a teraz mam już jesień:mad:

o mnie o 7 byla jesień , teraz póki co wiosna ;) ...ale podobno od wtorku już wiosna :multi::multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']Dobranoc :hand:

bereczek :hand:

[quote name='Iv_']Selketowa udostępni Ci ogródek na przesyłki :evil_lol: :evil_lol: ;)

oooo jak miło :loveu::diabloti: