Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Artykulik o rybnickim schronisku :loveu:... to tam gdzie nie wstydzą się powiedzieć że wszystko jest potrzebne , że wszystko się przyda psiakom , nie tak jak w Jebiu gdzie tylko chcą kasę . Rybnik potrzebuje wszystkiego i wszystko weźmie , to tam mozna zawieźć koce , wykładziny , miski ... tam podziękują a nie marudzą , tym ludzim można zaufać , bo oni naprawde w miare możliwości walczą o zwierzaczki . SCHRONISKO RYBNIK Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Iv_']Witaj Alu :loveu: pozdrowienia ze słonecznego i śniegowego miejsca :cool3: :razz: u nas wiatr , śnieg i zimno .....witaj :loveu: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 APEL Naszej Joasi jbk Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat. słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...i koniecznie przed skontaktować się z Asią na PW Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Iv_']u mnie dzisiaj wygląda tak.......:p http://i43.tinypic.com/123s5xd.jpg jakbyś napisała że to z grudnia to bym się ucieszyła...a tak to robię buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Iv_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Alicja']jakbyś napisała że to z grudnia to bym się ucieszyła...a tak to robię buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :shake: niestety w grudniu to nie miałam śniegu na święta :mad: a teraz jak już kfiatuszki pokazywały się to napadało po pachy :roll: świeci teraz słoneczko, to może się rozpuści ten śnieg :cool3: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Iv_']:shake: niestety w grudniu to nie miałam śniegu na święta :mad: a teraz jak już kfiatuszki pokazywały się to napadało po pachy :roll: świeci teraz słoneczko, to może się rozpuści ten śnieg :cool3: u nas śnieg zniknął :multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Alicja']u nas śnieg zniknął :multi::multi::multi: tia snieg zniknal, kurier UPS tez chyba zniknal i od srody nie potrafi mi dowiezc karmy :angryy::angryy::angryy: dzieki czemu jesli jutro jej nie dowiezie to moje bestie albo przejda na scisla diete albo pancia pojdzie do sklepu i kupi dodatkowy worek karmy :mad: Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 my tez ostatnio 3 dni czekalismy na jedzonko :/ ale dotarło :) zadzwonilismy do kuriera ;P Quote
Tengusia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Alicja'] a sprawdzałaś gdzie kurier , bo na stronce powinno być gdzie sie zakopal ....no chyba ze to bałwan i stopniał :diabloti::diabloti: w srode nie dojechal z powody zlych warunkow atmosferycznych :angryy: no ja glupia nie zauwazylam ze katowice tak zasypalo ze autem przejechac sie nie dalo :stupid: dzisiaj natomiast byl ale mnie nie bylo i to tez jest bardzo ciekawe bo w domu bylam przed czwarta a on podobno byl 15:47 i nawet jesli o tej godzinie mnie rzeczywiscie w domu nie bylo (moglam byc wtedy z psami na siusiu obok domu, ciezko by bylo zadzwonic do mnie na komorke ze jest i czeka qwa mac:angryy: ) to byl moj syn ktory twierdzi ze nikt nie pukal i nikt nie dzwonil na domofon - no ale to dziecko wiec pewnie klamie zeby wkopac biednego pana kuriera :angryy: no to jutro zadzwonie sobie do kierownika i urzadze kolejna juz awanture :angryy: Quote
Tengusia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']my tez ostatnio 3 dni czekalismy na jedzonko :/ ale dotarło :) zadzwonilismy do kuriera ;P ja tam dzwonie srednio co dwa miesiace czyli za kazdym razem kiedy zamawiam karme bo ci idioci nigdy nie potrafia dotrzec na czas :angryy: no przepraszam w ciagu tych dwoch lat zdarzylo sie moze 3 -4 razy ze przyjechali na czas albo skontaktowali sie ze mna telefonicznie jak mnie w domu nie bylo :roll: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Tengusia']tia snieg zniknal, kurier UPS tez chyba zniknal i od srody nie potrafi mi dowiezc karmy :angryy::angryy::angryy: dzieki czemu jesli jutro jej nie dowiezie to moje bestie albo przejda na scisla diete albo pancia pojdzie do sklepu i kupi dodatkowy worek karmy :mad: a sprawdzałaś gdzie kurier , bo na stronce powinno być gdzie sie zakopal ....no chyba ze to bałwan i stopniał :diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Udału Ci się zdjęcia :loveu: te bagienka rewelka :cool3: Quote
ice_t Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tengusia napisał(a):tia snieg zniknal, kurier UPS tez chyba zniknal i od srody nie potrafi mi dowiezc karmy :angryy::angryy::angryy: dzieki czemu jesli jutro jej nie dowiezie to moje bestie albo przejda na scisla diete albo pancia pojdzie do sklepu i kupi dodatkowy worek karmy :mad: To może kuriera UPS - u na świeże przerobić??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście jak w końcu dotrze Quote
Tengusia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Alicja']Cioteczka ja jednemu zrobiłam karczemną awanturę , nawtykałam , bo od czego mają nr fonów na zleceniach ... i kase na dzwonienie ....no ta , ale lepiej se do znajomków czy rodzinki podzwonić :mad:.... a jednemu ale to z siodemki [ bo ja z nimi mam na pieńku ] to po chamsku powiedziałam :pze jakoś sie spocił wchodząc z karmą na 4 pietro bo se jęzor rozdarł ze czekać musial :diabloti: to ja sie kiedys z jednym klocilam bo on stwierdzil ze mi karmy nie wniesie bo ma problemy z plecami, na co ja ze do 30kg maja obowiazek wniesc przesylke a ten pacan probowal mnie przekonac ze karma wazy wiecej bo przeciez folia jeszcze i rachunek jest :angryy: ... karme wniosl ale byl strasnie nieszczesliwy z tego powodu IDIOTA JEDEN :angryy: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Cioteczka ja jednemu zrobiłam karczemną awanturę , nawtykałam , bo od czego mają nr fonów na zleceniach ... i kase na dzwonienie ....no ta , ale lepiej se do znajomków czy rodzinki podzwonić :mad:.... a jednemu ale to z siodemki [ bo ja z nimi mam na pieńku ] to po chamsku powiedziałam :pze jakoś sie spocił wchodząc z karmą na 4 pietro bo se jęzor rozdarł ze czekać musial :diabloti: Quote
Tengusia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ice_t napisał(a):To może kuriera UPS - u na świeże przerobić??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście jak w końcu dotrze i jakas odmiana by byla od tych monotonnych chrupek :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 mojej przyszłej szwagierce :)Pan kazał sciagac meble z autka takie w kartonach na czesci porozkładane chyba z 20 paczek :diabloti: ojj jak sie moj dawid :diabloti::angryy: a koles nic :shake: no to dawid powoli chyba z godzine to sciagał :lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='anetta']Udału Ci się zdjęcia :loveu: te bagienka rewelka :cool3: oj na moczadła to ja się dopiero szykuję ;) jak tylko będzie pogoda :p Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='ice_t']To może kuriera UPS - u na świeże przerobić??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście jak w końcu dotrze psiaki pobarfuja :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Tengusia']to ja sie kiedys z jednym klocilam bo on stwierdzil ze mi karmy nie wniesie bo ma problemy z plecami, na co ja ze do 30kg maja obowiazek wniesc przesylke a ten pacan probowal mnie przekonac ze karma wazy wiecej bo przeciez folia jeszcze i rachunek jest :angryy: ... karme wniosl ale byl strasnie nieszczesliwy z tego powodu IDIOTA JEDEN :angryy: taaaa mi jeden zadzwonił a jak mu powiedziałam ze jestem w pracy to powiedział że mi do pracy karme przywiezie jełop jeden :angryy:...powinni takich niepełnoszprytnych kasować zaraz :mad: Quote
bonsai_88 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Tengusia']to ja sie kiedys z jednym klocilam bo on stwierdzil ze mi karmy nie wniesie bo ma problemy z plecami, na co ja ze do 30kg maja obowiazek wniesc przesylke a ten pacan probowal mnie przekonac ze karma wazy wiecej bo przeciez folia jeszcze i rachunek jest :angryy: ... karme wniosl ale byl strasnie nieszczesliwy z tego powodu IDIOTA JEDEN :angryy: No nie no, padłam :evil_lol:.... czegoś takiego jeszcze nigdy w życiu nie słyszałam :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 W moim przypadku, na początku to nigdy nikt nie dzwonił i nie potwierdzał/umawiał godziny dostawy, mimo, iż "od zawsze" prosze o dostawę PO godz. 17.00. Dopiero ostatnio jest jakis nowy facio, który dzwoni i potwierdza. Postęp, prawda? Pzdr. Quote
Aga&Ganja Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 hej, hej, hej! :multi: no co tam? co się nie odzywasz? :mad: Quote
ice_t Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Tengusia napisał(a):i jakas odmiana by byla od tych monotonnych chrupek :diabloti: a z drugiej strony czy ja wiem , żeby się potem Psinki niestrawności nie nabawiły :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts