Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Iv_']poniedziałek....:roll: Czeeeeeee Alicea :multi::loveu: u mnie dziś słoneczko od samego rana :p witanko Iv :loveu::multi: u nas też słoneczko wyszło ale najważniejsze to ze znika snieg :multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='jbk']Cześć Alutka ;) Jak to jest, że najwięcej zdjęć psiakom udaje się zrobić od tyłu?? bardziej fotogeniczna część ciała :evil_lol: [quote name='evaxon']a guzik prawda:eviltong: mojej Tigrze najwiecej zdjec robie jak ma głowe w ziemi :cool1::roll::evil_lol: czesc Alcia:multi: bo Tigra to ewenement :evil_lol: [quote name='jbk']Tak czy tak twarzy nie widać ;) co racja to racja :evil_lol: Cześć dziewczyny :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='basia bonnie']Alutko:oops: ja tu tak nieśmiało z takim pytankiem.. czy Ty nie masz nic przeciwko cobym sobie poćwiczyła rysowanie Ozzulka z Twoich zdjęć? :oops::loveu: Basiu jak masz ochotę , to proszę . Po to foteczki są by w słusznej sprawie z nich korzystać ;) jak mogą się przydać do pomocy w rysowaniu to proszę ...a potem chetnie zobacze ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Matusz']hejos babi :loveu: ja już wrócony, po 6 zawitalim po 8 godzinnej podróży do Ostródy. Było warto, naprawdę, atmosfera niesamowita, długo by opowiadać... :loveu: m.in. pierwszy raz jechałem na kładzie :diabloti: straciłem też prawie głos... ale pomału wraca.. Wasz teatr to Teatr Navras z Rybnika działający przy fundacji elektrowni Rybnik - KLIK Brawo Wnusiek :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi: cieszkam zeposzło po waszej myśli no i to ze Was doceniono Zaraz zajrzę do moich ziomali ;) miałam rację , ze z elektrowni , to najprężniej działający obszar miasta Quote
Selket Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A ja właśnie się zarejestrowałam na sympozjum kardiologiczne:oops: Mam nadzieję, że są jeszcze miejsca. Za 30 zł mam cały dzień wykładów na mej uczelni, materiały i obiadek. A wykłady prowadzą polscy specjaliści w tej dziedzinie :grins: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Selket']Cześć:loveu: A w powietrzu wiosna:loveu: Słoneczko, ciepło i ptaki śpiewają:loveu: u nas też świergolą :loveu: [quote name='apple']Co tam w Ozzulkowie:loveu:? wiosna się do nas skrada :loveu: [quote name='jbk']Dobry wieczór Alu :) dobry wieczorek Dżołanko :loveu: [quote name='anitaaa i bartis']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/231082/00000034.JPG Ozulek :loveu::loveu: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/231082/00000026.JPG ale ma minę :evil_lol: przygotuj się na kolejne ...mam jeszcze sporo zimowych :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Alicja'] Brawo Wnusiek :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi: cieszkam zeposzło po waszej myśli no i to ze Was doceniono Zaraz zajrzę do moich ziomali ;) miałam rację , ze z elektrowni , to najprężniej działający obszar miasta no ja też się cieszkam :multi::multi::multi: i chętnie bym tam jeszcze został z tydzień z super ludźmi :loveu: jak widzisz, teatr Navras też doceniono;) Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='jbk']Ja też mam jeszcze zimowe ;) Dawaj Ozzulka ;)) to już chyba jutro :roll: [quote name='Matusz'] no ja też się cieszkam :multi::multi::multi: i chętnie bym tam jeszcze został z tydzień z super ludźmi :loveu: jak widzisz, teatr Navras też doceniono;) no i co ślązacy nie tacy źli ;) Cieszkam ze się dobrze bawiłeś :multi::multi: [quote name='Bullila.nl']Wieczor dobry;) czy mnie sie wydaje czy mialy byc fotaski??:cool3: :hmmmm: serio :roll:;) Quote
Bullila.nl Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Wieczor dobry;) czy mnie sie wydaje czy mialy byc fotaski??:cool3: Quote
Medorowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Znalazłam:cool2::loveu: http://images6.fotosik.pl/360/68c2d4eb5f09dfde.jpg Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Selket']A ja właśnie się zarejestrowałam na sympozjum kardiologiczne:oops: Mam nadzieję, że są jeszcze miejsca. Za 30 zł mam cały dzień wykładów na mej uczelni, materiały i obiadek. A wykłady prowadzą polscy specjaliści w tej dziedzinie :grins: eeee no to spoczko ...mam nadzieję że się załapiesz i dasz nam potem wskazówki w sprawach stricte sercowych ;) Quote
Matusz Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Alicja'] no i co ślązacy nie tacy źli ;) Cieszkam ze się dobrze bawiłeś :multi::multi: oni u nas w pokoju szukali tam czegoś, i ja coś tam po ślunsku zaciągnąłem, a jeden do mnie mówi" bo ja jestem ze ślunska" :diabloti: ja mówię, że wiem, że mam tam babcie :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Medorowa']Znalazłam:cool2::loveu: http://images6.fotosik.pl/360/68c2d4eb5f09dfde.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:leje z tej fotki a tattoo śliczne i już wygojone dawno :loveu::loveu::loveu: [quote name='Matusz'] oni u nas w pokoju szukali tam czegoś, i ja coś tam po ślunsku zaciągnąłem, a jeden do mnie mówi" bo ja jestem ze ślunska" :diabloti: ja mówię, że wiem, że mam tam babcie :evil_lol: :roflt: no to mi się wnuś udał :evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nocną porą wysyłamy całusy dla Ozzulca i pozdrowionka z wiosennego Belfastu :lol: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cześć Śpiochy........... :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzień dobry Alusia :) Deszczyk pada, szkoda, że taki słaby, bo by spłukał ten brud pośniegowy.... Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Przed ostatnimi wystawami kręciłam na lokówce ogonki u moich basków i mam to "w rękach", przed oczami i wogóle wszędzie. A przeglądając fotki Ozzulka - aż mnie ręce zaswędziały, aby i Ozzulkowi pokręcić trochę ogonek...:evil_lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000036.JPG próbowałam na papilotach :evil_lol: nie dało się :roll: A czym Murzynek jest przełozony? Jakiś dżemik...? Wygląda smakowicie:lol: http://img141.imageshack.us/img141/3859/dsc7343.jpg Pzdr. Asiaczku , Murzynek jest przelożony masą kakaową z początkowego przepisu produkcji ;) ...czyli na początku jak gotuję margarynę z cukrem i kakaukiem ...po ostudzeniu dodaję żółteczka i troszkę procentów ... to odlewam ok 1,5 szklanki tej masy do późniejszego przełożenia i polania , czasem zamiast przekladania masą smaruję konfiturą wiśniową lub z czarnej porzeczki ...tysz pyszne :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Przed ostatnimi wystawami kręciłam na lokówce ogonki u moich basków i mam to "w rękach", przed oczami i wogóle wszędzie. A przeglądając fotki Ozzulka - aż mnie ręce zaswędziały, aby i Ozzulkowi pokręcić trochę ogonek...:evil_lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000036.JPG A czym Murzynek jest przełozony? Jakiś dżemik...? Wygląda smakowicie:lol: http://img141.imageshack.us/img141/3859/dsc7343.jpg Pzdr. Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='kacha_wawa']Nocną porą wysyłamy całusy dla Ozzulca i pozdrowionka z wiosennego Belfastu :lol: :multi::multi::multi:witajcie i Ogromne Buziaczki dla Was specjalne dla Oliśka :loveu: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Śpiochy........... :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: cześć :loveu::loveu:wędrująca wczesnym rankiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']Dzień dobry Alusia :) Deszczyk pada, szkoda, że taki słaby, bo by spłukał ten brud pośniegowy.... Witanko :multi::multi::multi: u nas też kapie i chlapie po oknach .... nie lubię takiego macania :cool1: jak deszcz to porządny ...ulewa co zmyje ten syf pozimowy ....słoneczka brak :shake: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='evaxon']przyszłam se pomachac :hand: odmachnę Ci Quote
Medorowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:leje z tej fotki a tattoo śliczne i już wygojone dawno :loveu::loveu::loveu: Zajebiste - pokaż jak wygląda teraz:grins::grins: Quote
Recommended Posts