basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [B][COLOR=Purple]sprawdziłam.... pokazało mi się takie cuś:[/COLOR][/B] [B]Statystyki transferu[/B] [B]Miesięczny limit transferu [/B] 1 GB [B] - Wykorzystany transfer w tym miesiącu [/B] 0.059 GB [B](5.91 %)[/B] [B] - Dostępny transfer w tym miesiącu [/B] 0.941 GB [B](94.09 %)[/B] [B]Przewidywany transfer i opłaty za bieżący miesiąc (estymacja)[/B] [B]Przewidywany transfer w tym miesiącu: [/B] 0.151 GB (15 %) [B]Nie musisz wnosić żadnych opłat.[/B] [B][COLOR=Purple]znaczy, że dobrze, tak? ale to dopiero początek m-ca :roll: doopa! nie korzystam z tego już [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [COLOR=Purple][B]goopie posty skaczą... co za świat :roll: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Basiu , musisz wejść w Panel administracyjny górny prawy róg i z prawej str kliknąć [U]Wiadomość systemowa [/U] a z lewej na pasku[/B][/COLOR][/FONT] [URL="http://www.fotosik.pl/payment/manage/"][IMG]http://s.fotosik.pl/webimg/panel_menu/transfer.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.fotosik.pl/module.profile_transfers_htm.php"]Transfery[/URL][COLOR=#ff6001] [B]BETA[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Purple][B]dzięki Aluś :) jak to tak działa, to ja walę tego fotosika :angryy: se będę z czego innego korzystać kij im w plecy! :mad: no i Cię buziam oczywiście :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] ja czytam wybiórczo ostatnio :diabloti: gdzie jedziecie ? Katowice? :p[/B][/COLOR][/quote]Każda wymówka dobra :diabloti: :eviltong: O to, to pytaj emdziolka ;) Witaj Aluś :multi: Haha ta rozmowa z babcią dobra jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja wrzucam fotki na photobucket.com , bo z fotosika już dawno zrezygnowałam na PB chciaż po 50 fotek na raz można wrzucac Aluś czas na fotki:lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='lolka75'][URL]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/219575/00000005.JPG[/URL] Alicjo R. przepiekna fotencja:loveu::loveu::loveu: wsie takie nastrojowe:loveu: a fotosika tez pogonilam jak zobaczylam jak mi kopie jakosc. Nie dosc ze ze mnie doopa a nie fotograf to jeszcze durny fotosik mi ujmowal:angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]akurat na PRO nie kompresuje fot i jakość jest Oki ...ale co z tego jak warunki jakie teraz Fotosik daje są do doopy :angryy: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]dzięki Aluś :) jak to tak działa, to ja walę tego fotosika :angryy: se będę z czego innego korzystać kij im w plecy! :mad: no i Cię buziam oczywiście :loveu: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] buziak Baś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Każda wymówka dobra :diabloti: :eviltong: O to, to pytaj emdziolka ;) Witaj Aluś :multi: Haha ta rozmowa z babcią dobra jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja wrzucam fotki na photobucket.com , bo z fotosika już dawno zrezygnowałam na PB chciaż po 50 fotek na raz można wrzucac Aluś czas na fotki:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] fot niet i na razie nie będzie bo nie ma kiedy focić ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witamy siem ;) No to co kobietki polecacie ? - to PB ? a to wogole po polskiemu jest bo jakos mi sie niekojarzy zeby to po naszemu bylo ;> Pozdrowki :buzi: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='rwpb']Witamy dzisiaj :loveu: Jak zdrówko?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witanko :multi::multi: Zdrówko ...no mam nadzieję , że dobrze ...że Mnie ta wszechobecna gadzina grypa nie dopadnie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga K']Witamy siem ;) No to co kobietki polecacie ? - to PB ? a to wogole po polskiemu jest bo jakos mi sie niekojarzy zeby to po naszemu bylo ;> Pozdrowki :buzi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]PB to Photobucket ... ja mam jeszcze na fotoalbum.eu[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [B][FONT=Arial][COLOR=Red]Znalazłam u Sainta na NK fajny wierszyk ....[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][B][COLOR=Navy] [/COLOR][/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=Navy]"Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamię ci się głos- Czarny niby czarna pasta Koło ciebie krąży...Nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada... Właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies cię trąca! [/COLOR][/B][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=Navy] Nosem trąca Cię twój pies!"[/COLOR][/B][/FONT][/CENTER] [/CENTER] Quote
halbina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ja tych Waszych problemów nie rozumiem... picasa3 mam, puszczam po 300 zdjęć jednorazowo, otwieram pojedyncze zdjęcie, robię kopiu"-"wklej" i naprawdę o nic się ne proszę... no i za darmo... [url=http://picasa.google.com/]Picasa 3: Free download from Google[/url] Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Alu - skad masz takie ladniusie wierszyki ? spodobal mi sie :loveu: halbina - a kto tu mowi o problemach ? :cool3: to tyllko temat - wymiana doswiadczen ;) :P Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 fajniuchny wierszyk :loveu: a filmik ze śmiechem - zabójczy :evil_lol: zamiast robienia brzuszków można oglądać i też się mieśnie wycwiczą:lol: Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 w sumie dobry pomysl :cool3: ale to takie troche pojscie na latwizne :eviltong: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='halbina']ja tych Waszych problemów nie rozumiem... picasa3 mam, puszczam po 300 zdjęć jednorazowo, otwieram pojedyncze zdjęcie, robię kopiu"-"wklej" i naprawdę o nic się ne proszę... no i za darmo... [URL="http://picasa.google.com/"]Picasa 3: Free download from Google[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mimo wszystko Fotosik był oki ....w PRO jest dobra jakość , bo nie chodzi mi aby gdziekolwiek upchać foty ...mam je na kompie , na płytach , chodzi o to by były dobrej jakości kiedy pokazuję je w necie [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Aga K']Alu - skad masz takie ladniusie wierszyki ? spodobal mi sie :loveu: halbina - a kto tu mowi o problemach ? :cool3: to tyllko temat - wymiana doswiadczen ;) :P[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] otóż to ....uczymy się od siebie nawzajem [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']fajniuchny wierszyk :loveu: a filmik ze śmiechem - zabójczy :evil_lol: zamiast robienia brzuszków można oglądać i też się mieśnie wycwiczą:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ten sympatyczny wierszyk miał Saint na NK w podpisie do fotek ze swoim tymczasowiczem Luisem [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Znalazłam u Sainta na NK fajny wierszyk ....[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][B][COLOR=Navy] [/COLOR][/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=Navy]"Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamię ci się głos- Czarny niby czarna pasta Koło ciebie krąży...Nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada... Właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies cię trąca! [/COLOR][/B][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=Navy] Nosem trąca Cię twój pies!"[/COLOR][/B][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nic dodać, nic ująć:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Znalazłam u Sainta na NK fajny wierszyk ....[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][B][COLOR=Navy] [/COLOR][/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=Navy]"Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamię ci się głos- Czarny niby czarna pasta Koło ciebie krąży...Nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada... Właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies cię trąca! [/COLOR][/B][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=Navy] Nosem trąca Cię twój pies!"[/COLOR][/B][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [/quote] exra wierszyk:multi::multi::multi: czesc Alcia:loveu: Quote
sota36 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Alaaaaaaa i po co ten wierszyk? Jo czytom i :placz::placz::placz: bom wzruszyla sie.... Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='evaxon']exra wierszyk:multi::multi::multi: czesc Alcia:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cześć Effcia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nic dodać, nic ująć:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie dodawaj nie ujmuj ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']Alaaaaaaa i po co ten wierszyk? Jo czytom i :placz::placz::placz: bom wzruszyla sie....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak se Joluś ...bo taki fajny ...prawdziwny :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Selket']Cześć Alutko:loveu::loveu::loveu: Przyniosłam Ci kawusię z rana:loveu: [IMG]http://th.interia.pl/51,beb0804b61973150/kawusia.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziecko koffane :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No wlasnie - taki prawdziwy, :placz::placz::placz: Quote
Selket Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć Alutko:loveu::loveu::loveu: Przyniosłam Ci kawusię z rana:loveu: [IMG]http://th.interia.pl/51,beb0804b61973150/kawusia.jpg[/IMG] Quote
jbk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A ja Ci dziś mam do zaproponowania herbatkę o smaku grzanego wina :) Ale nie mam fotki :( Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='jbk']A ja Ci dziś mam do zaproponowania herbatkę o smaku grzanego wina :) Ale nie mam fotki :([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] widziałam w sklepie tą herbatkę ... jaka w smaku jest ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts