Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale zoba jak ta zima już długo trwa :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
I jeszcze żeby to była zima. Od trzech tygodni nie było było słoneczka, nie mówiąc o śniegu.
Pozdrawiamy dzisiaj :multi:

Posted

Ozulek legajacy po sniegu piekny:loveu::multi::loveu:...zdjecia zyleta:loveu:
Czesc Alutku:calus:.... pamietasz mnie jeszcze[img]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/img]?

Posted

Fajny ten Twój Ozulec :) zdjęcia jak z rajdu Paryż - Dakar tylko wersja zimowa , musisz kupic Ozulcowi buciki bo mu sie pazurki na sniegu rozjeżdżaja :))

Posted

[quote name='lolka75']Ozulek legajacy po sniegu piekny:loveu::multi::loveu:...zdjecia zyleta:loveu:
Czesc Alutku:calus:.... pamietasz mnie jeszcze[IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG]?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:LOLUŚ :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='ice_t']Fajny ten Twój Ozulec :) zdjęcia jak z rajdu Paryż - Dakar tylko wersja zimowa , musisz kupic Ozulcowi buciki bo mu sie pazurki na sniegu rozjeżdżaja :))[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Herbatka u Mnie :multi::multi::multi:witaj

Supcio działa na Ozzulka śnieg bo ma ładniusie tipsiki :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol: już widze Ozzyego w butkach :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']I jeszcze żeby to była zima. Od trzech tygodni nie było było słoneczka, nie mówiąc o śniegu.
Pozdrawiamy dzisiaj :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pozdrawiam :multi:
liczę że fotki się podobają ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]U nas cały czas i śnieg i czasem słonko [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']No, ja juz powoli wracam do świata zywych i melduję się!

Pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffff Asiaczek powraca :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']czesc Aluśka:multi::multi::multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effuśka :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Czeeee Ala :razz:
Piękne foty Ozulca :multi: aż trudno wybrać, która najlepsza :loveu:
fotogeniczny gościu :cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]powiem szczerze że i me serducho i oczy radują :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Hejka wieczorna :) Właśnie obrabiam parę setek fotek, a Ty co robisz?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz się kładę spać ....wstaję na 6 :diabloti: ale wracam ok 11:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Aluniu :multi::loveu::multi:

u nas dzisiaj calutki dzień samiuteńkie słonko :multi:

[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj wnuśku :multi::loveu:

u nas słonko wczoraj ....zamówiłam ...a dziś zimno i wietrznie :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

O, to masz dobrze, też bym chciała wrócić o jedenastej, na spacer fotkowy byśmy pójść mogli, a po ciemku to raczej pupa.

Miłych snów Alusia :)

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Herbatka u Mnie :multi::multi::multi:witaj [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Supcio działa na Ozzulka śnieg bo ma ładniusie tipsiki :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol: już widze Ozzyego w butkach :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Juz jakis czas u Ciebie blogasa poczytuje tylko tak bardziej z ukrycia.... aż w końcu odwazyłam się wyjść z ukrycia :)
jak by wygladał w butkach??:evil_lol: tak samo slicznie jak i bez nich ale za to jaka furrorę by robiła na spacerach:eviltong:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam z rana sprawdzić co robisz.....pracujesz czy się obijasz:evil_lol:

Ale chyba pracujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']O, to masz dobrze, też bym chciała wrócić o jedenastej, na spacer fotkowy byśmy pójść mogli, a po ciemku to raczej pupa.

Miłych snów Alusia :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie pamiętam co Mi się śniło :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Aluniu :multi::loveu::multi:

u nas dzisiaj calutki dzień samiuteńkie słonko :multi:

[/B][/COLOR][/quote]
[COLOR=Red]
[/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]BRY :multi::loveu:

u Nas słonka brak :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Witanko Alusia :) Miłej pracki ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:dobereczek [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Berek Alu!:multi:

[COLOR=DarkGreen]Pr[/COLOR]z[COLOR=DarkGreen]ys[/COLOR]złys[COLOR=DarkGreen]my[/COLOR] sie p[COLOR=DarkGreen]rz[/COLOR]yw[COLOR=DarkGreen]ita[/COLOR]ć :)

My i nasza banda:evil_lol:

U nas tez dzisiaj słoneczko - pięknie:loveu:

Buziaczki![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Wyjątek']Do 11 już nie tak długo - poczekam :) Może na jakąś kaff się załapię :razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o rany ...a ja się zapędziłam na ścieżkach dogo :evil_lol: i sie dopier przyczłapałam ...ale z kawą i serniczkiem :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='ice_t']Juz jakis czas u Ciebie blogasa poczytuje tylko tak bardziej z ukrycia.... aż w końcu odwazyłam się wyjść z ukrycia :)
jak by wygladał w butkach??:evil_lol: tak samo slicznie jak i bez nich ale za to jaka furrorę by robiła na spacerach:eviltong:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ha ha ...albo by wpadł w furię :evil_lol:
;) to Ty taki cichutki podczytywacz [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam z rana sprawdzić co robisz.....pracujesz czy się obijasz:evil_lol:

Ale chyba pracujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Pracowałam :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Juz niedużo Ci tej pracy zostało...:multi:

Pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale się dziś ciągnął czas ... i dziecków wiecej było :roll:...ale już jestem :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Dzień doberek:multi:
Widziałam szalejącego Ozziego:multi: Ale on lubi snieg:lol:[/quote]
witaj feryjna Izuś :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]