Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia'][CENTER]Cze Alicja [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-461.gif[/IMG]

jeszcze tylko jutro a potem 9 dni bez pracy

:smilecol::smilecol::smilecol:[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej babula :multi::loveu::multi:

U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti:

a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;)[/B][/COLOR][/quote]
:multi::multi::multi:no supcio ..... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm:

Posted

[COLOR=Navy][B]hej babula :multi::loveu::multi:

U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti:

a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake:[/quote]

czyzby ci z wykupionym abonamentem mieli sie lepiej :hmmmm:

co do skaczacych postow, to ja robie tak patrze na godzine ostatniego postu i na swoj zegarek w kompie ... siedze i czekam az zegarek bedzie minute po ostatnim poscie i dopiero wtedy wciskam wyslij :evil_lol: nie zawsze ale czasem tak jest ze ktos wysyla post i godzina jego posta jest o kilka minut do przodu w porownaniu do mojego zegarka w kompie ;)

edit:
tak jak teraz Szpilka nie popatrzalam na godzinke twojego posta i moj wskoczyl przed twojego :splat:

Posted

[quote name='Tengusia']a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm:[/quote]
:shake:przedszkole to placówka nie feryjna ...mam 35 dni urlopu latem ....[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='SZPiLKA23']Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o nie za żadne skarby .... nie bede kasy nabijać prywacie ... :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zauważyłam jak się zaczyna krytykować co sie dzieje z dogo to wtedy jeszcze bardziej się krzaczy ...celowa robota :angryy:więcej sie na abonament rzuci :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake:przedszkole to placówka nie feryjna ...mam 35 dni urlopu latem ....[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

to i tak masz 11 dni urlopu wiecej niz ja :calus:

Posted

Ja tez byłm kwarda i stwierdziłam ze abonamentu nie wykupie:cool1: ale to zaczyna sie robic coraz bardziej wkurzajace:angryy: i tez patrze na godzine ale czasami chce cos szybko napisac i wychodzi kaka demona:angryy::mad:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ja tu widzę kogoś z mojej ukochanej Ostródy :crazyeye::loveu:...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój WNUŚ :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']to i tak masz 11 dni urlopu wiecej niz ja :calus:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: no niby tak ....ale cholera mnie bierze jak goopole piszą i mówią ze mamy CAŁE WAKACJE i ferie i świąteczne przerwy wolne :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='SZPiLKA23']Ja tez byłm kwarda i stwierdziłam ze abonamentu nie wykupie:cool1: ale to zaczyna sie robic coraz bardziej wkurzajace:angryy: i tez patrze na godzine ale czasami chce cos szybko napisac i wychodzi kaka demona:angryy::mad:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja się nie ugnę :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobrej ...................................................... :hand:....a rano o 5 tej pobudka :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zoil']witam porannie;]
znaczy.. za 15 minut [jak wstaniesz:evil_lol:]
o 6 w autobus i do pracy..[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];) Witaj :multi:

O 6 tej to ja już w pracy siedzę :p[/B][/COLOR][/FONT]

Ale przed nami weekend :multi::multi::multi: jutro śpię do oporu :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']czyzby ci z wykupionym abonamentem mieli sie lepiej :hmmmm:

[/quote]

nie maja:shake:

Czesc Alunia,sorki ze wczoraj nie pisalam na gie, ale mnie w trabe moje gadu wczoraj robilo..niby bylam dostepna a nie moglam nic wyslac...:shake:mam nadzieje ze dzis sie zgadamy.
Cmoki:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
Ale przed nami weekend :multi::multi::multi: jutro śpię do oporu :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:placz:sadystka:placz::placz::placz::placz:

czesc Aluśka :loveu:

Posted

[quote name='jbk']Cześć Alusia!

Nie dajmy się, nie płaćmy za abonament![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no na mnie niech nie liczą :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='SZPiLKA23']Dobra bede piła nerwosol ale nie nie zapłace ![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]proponuję pyszną herbatkę z melisy i pomarańczy lub gruszki :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']nie maja:shake:

Czesc Alunia,sorki ze wczoraj nie pisalam na gie, ale mnie w trabe moje gadu wczoraj robilo..niby bylam dostepna a nie moglam nic wyslac...:shake:mam nadzieje ze dzis sie zgadamy.
Cmoki:loveu:[/quote]
Aguś ... jak będziesz chciała kiedykolwiek kliknąć klikaj ;)...kompek jest włączony a ja zawsze na trasie pokój - kuchnia , a teraz robię dokumenty do pracy więc najczęściej w kuchni na kompku ....buziorki[/B][/COLOR][/FONT] :calus:

[quote name='bonsai_88'][B]Alicja[/B] ile ty masz tych córek, wnuków i innych takich :evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]córcia Effa -Vectra :evil_lol:....wnuś Mateusz i chyba Dilerowa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...sis Dbsst [/B][/COLOR][/FONT]

A abonament bojkotuję i koniec :diabloti:[/quote]

[quote name='evaxon']:placz:sadystka:placz::placz::placz::placz:

czesc Aluśka :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz sadustka:cool1:... chwalipięta ;)

Cześć Wszystkim :loveu::loveu::loveu:.... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Alicja[/B] ile ty masz tych córek, wnuków i innych takich :evil_lol:

A abonament bojkotuję i koniec :diabloti:[/quote]
:siara: ....bo wszystkie dzieci naszeeeee są........:siara:

:loveu:Cześć bojkotujący abonament, solidaryzuje się z Wami :multi:

:hmmmm: coś gdzieś czytałam, jakąś wypowiedź Modki, że........mamy źle godziny poustawiane w swoich kompach dlatego mamy inny czas niż na Dogo :cool3:
bardzooooo bardzooooooo ciekawa teoria :roll: tylko jakoś nie przemawia do mnie :niewiem: ale ja czasem ciężko myślę, to może dlatego :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:siara: ....bo wszystkie dzieci naszeeeee są........:siara:

:loveu:Cześć bojkotujący abonament, solidaryzuje się z Wami :multi:

:hmmmm: coś gdzieś czytałam, jakąś wypowiedź Modki, że........mamy źle godziny poustawiane w swoich kompach dlatego mamy inny czas niż na Dogo :cool3:
bardzooooo bardzooooooo ciekawa teoria :roll: tylko jakoś nie przemawia do mnie :niewiem: ale ja czasem ciężko myślę, to może dlatego :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake::shake:nie nie ....to było ze mamy w Polsce strefy czasowe :grins: i to mi odpowiedziała owa modka:diabloti:

Witaj Iv :multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake::shake:nie nie ....to było ze mamy w Polsce strefy czasowe :grins: i to mi odpowiedziała owa modka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaj Iv :multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Chodziło mi Alu raczej o ten tekst.......tu tylko fragment ;)
[quote]Dominiko - ja sama brałam udział kiedyś na bazarku - walczyłam o pasek który bardzo mi się podobał.[B] Ale liczy się data wyświetlana postu na forum ( to że użytkownik ma inny czas na zegarze w komputerze - to jego problem ). [/B]Ja przegrałam licytacje - życie. Nie miałam do nikogo pretensji.
[/quote]
jeden z ostatnich "kwiatków" :cool1:

Posted

[quote name='Iv_']Chodziło mi Alu raczej o ten tekst.......tu tylko fragment ;)

jeden z ostatnich "kwiatków" :cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to juz te nowsiejsze historie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a to juz te nowsiejsze historie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ale konkludując, czy stare czy nowe efekt ten sam........posty przeskakują ciągle :niewiem:

i w końcu trza nam się z tym pogodzić, bo chyba nie ma na to żadnego remedium :roll: :roll:

a tak poza tym, teraz słoneczko u mnie świeci :razz: :multi: :evil_lol: