Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='Tengusia'][CENTER]Cze Alicja [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-461.gif[/IMG] jeszcze tylko jutro a potem 9 dni bez pracy :smilecol::smilecol::smilecol:[/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej babula :multi::loveu::multi: U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti: a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;)[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :multi::multi::multi:no supcio ..... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca [/COLOR][/FONT][/B][/quote] a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm: Quote
Matusz Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [COLOR=Navy][B]hej babula :multi::loveu::multi: U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti: a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;)[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake:[/quote] czyzby ci z wykupionym abonamentem mieli sie lepiej :hmmmm: co do skaczacych postow, to ja robie tak patrze na godzine ostatniego postu i na swoj zegarek w kompie ... siedze i czekam az zegarek bedzie minute po ostatnim poscie i dopiero wtedy wciskam wyslij :evil_lol: nie zawsze ale czasem tak jest ze ktos wysyla post i godzina jego posta jest o kilka minut do przodu w porownaniu do mojego zegarka w kompie ;) edit: tak jak teraz Szpilka nie popatrzalam na godzinke twojego posta i moj wskoczyl przed twojego :splat: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='Tengusia']a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :shake:przedszkole to placówka nie feryjna ...mam 35 dni urlopu latem ....[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='SZPiLKA23']Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o nie za żadne skarby .... nie bede kasy nabijać prywacie ... :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zauważyłam jak się zaczyna krytykować co sie dzieje z dogo to wtedy jeszcze bardziej się krzaczy ...celowa robota :angryy:więcej sie na abonament rzuci :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake: Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja tu widzę kogoś z mojej ukochanej Ostródy :crazyeye::loveu:... Quote
Tengusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake:przedszkole to placówka nie feryjna ...mam 35 dni urlopu latem ....[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] to i tak masz 11 dni urlopu wiecej niz ja :calus: Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja tez byłm kwarda i stwierdziłam ze abonamentu nie wykupie:cool1: ale to zaczyna sie robic coraz bardziej wkurzajace:angryy: i tez patrze na godzine ale czasami chce cos szybko napisac i wychodzi kaka demona:angryy::mad: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='bonsai_88']Ja tu widzę kogoś z mojej ukochanej Ostródy :crazyeye::loveu:...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój WNUŚ :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']to i tak masz 11 dni urlopu wiecej niz ja :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: no niby tak ....ale cholera mnie bierze jak goopole piszą i mówią ze mamy CAŁE WAKACJE i ferie i świąteczne przerwy wolne :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='SZPiLKA23']Ja tez byłm kwarda i stwierdziłam ze abonamentu nie wykupie:cool1: ale to zaczyna sie robic coraz bardziej wkurzajace:angryy: i tez patrze na godzine ale czasami chce cos szybko napisac i wychodzi kaka demona:angryy::mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja się nie ugnę :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobrej ...................................................... :hand:....a rano o 5 tej pobudka :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zoil Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 witam porannie;] znaczy.. za 15 minut [jak wstaniesz:evil_lol:] o 6 w autobus i do pracy.. Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='zoil']witam porannie;] znaczy.. za 15 minut [jak wstaniesz:evil_lol:] o 6 w autobus i do pracy..[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) Witaj :multi: O 6 tej to ja już w pracy siedzę :p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ale przed nami weekend :multi::multi::multi: jutro śpię do oporu :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cześć Alusia! Nie dajmy się, nie płaćmy za abonament! Quote
SZPiLKA23 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dobra bede piła nerwosol ale nie nie zapłace ! Quote
agbar Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Tengusia']czyzby ci z wykupionym abonamentem mieli sie lepiej :hmmmm: [/quote] nie maja:shake: Czesc Alunia,sorki ze wczoraj nie pisalam na gie, ale mnie w trabe moje gadu wczoraj robilo..niby bylam dostepna a nie moglam nic wyslac...:shake:mam nadzieje ze dzis sie zgadamy. Cmoki:loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [B]Alicja[/B] ile ty masz tych córek, wnuków i innych takich :evil_lol: A abonament bojkotuję i koniec :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ale przed nami weekend :multi::multi::multi: jutro śpię do oporu :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :placz:sadystka:placz::placz::placz::placz: czesc Aluśka :loveu: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='jbk']Cześć Alusia! Nie dajmy się, nie płaćmy za abonament![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no na mnie niech nie liczą :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='SZPiLKA23']Dobra bede piła nerwosol ale nie nie zapłace ![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]proponuję pyszną herbatkę z melisy i pomarańczy lub gruszki :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']nie maja:shake: Czesc Alunia,sorki ze wczoraj nie pisalam na gie, ale mnie w trabe moje gadu wczoraj robilo..niby bylam dostepna a nie moglam nic wyslac...:shake:mam nadzieje ze dzis sie zgadamy. Cmoki:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Aguś ... jak będziesz chciała kiedykolwiek kliknąć klikaj ;)...kompek jest włączony a ja zawsze na trasie pokój - kuchnia , a teraz robię dokumenty do pracy więc najczęściej w kuchni na kompku ....buziorki[/B][/COLOR][/FONT] :calus: [quote name='bonsai_88'][B]Alicja[/B] ile ty masz tych córek, wnuków i innych takich :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]córcia Effa -Vectra :evil_lol:....wnuś Mateusz i chyba Dilerowa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...sis Dbsst [/B][/COLOR][/FONT] A abonament bojkotuję i koniec :diabloti:[/quote] [quote name='evaxon']:placz:sadystka:placz::placz::placz::placz: czesc Aluśka :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz sadustka:cool1:... chwalipięta ;) Cześć Wszystkim :loveu::loveu::loveu:.... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Alicja[/B] ile ty masz tych córek, wnuków i innych takich :evil_lol: A abonament bojkotuję i koniec :diabloti:[/quote] :siara: ....bo wszystkie dzieci naszeeeee są........:siara: :loveu:Cześć bojkotujący abonament, solidaryzuje się z Wami :multi: :hmmmm: coś gdzieś czytałam, jakąś wypowiedź Modki, że........mamy źle godziny poustawiane w swoich kompach dlatego mamy inny czas niż na Dogo :cool3: bardzooooo bardzooooooo ciekawa teoria :roll: tylko jakoś nie przemawia do mnie :niewiem: ale ja czasem ciężko myślę, to może dlatego :diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Iv_']:siara: ....bo wszystkie dzieci naszeeeee są........:siara: :loveu:Cześć bojkotujący abonament, solidaryzuje się z Wami :multi: :hmmmm: coś gdzieś czytałam, jakąś wypowiedź Modki, że........mamy źle godziny poustawiane w swoich kompach dlatego mamy inny czas niż na Dogo :cool3: bardzooooo bardzooooooo ciekawa teoria :roll: tylko jakoś nie przemawia do mnie :niewiem: ale ja czasem ciężko myślę, to może dlatego :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake::shake:nie nie ....to było ze mamy w Polsce strefy czasowe :grins: i to mi odpowiedziała owa modka:diabloti: Witaj Iv :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake::shake:nie nie ....to było ze mamy w Polsce strefy czasowe :grins: i to mi odpowiedziała owa modka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaj Iv :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Chodziło mi Alu raczej o ten tekst.......tu tylko fragment ;) [quote]Dominiko - ja sama brałam udział kiedyś na bazarku - walczyłam o pasek który bardzo mi się podobał.[B] Ale liczy się data wyświetlana postu na forum ( to że użytkownik ma inny czas na zegarze w komputerze - to jego problem ). [/B]Ja przegrałam licytacje - życie. Nie miałam do nikogo pretensji. [/quote] jeden z ostatnich "kwiatków" :cool1: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Iv_']Chodziło mi Alu raczej o ten tekst.......tu tylko fragment ;) jeden z ostatnich "kwiatków" :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to juz te nowsiejsze historie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a to juz te nowsiejsze historie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale konkludując, czy stare czy nowe efekt ten sam........posty przeskakują ciągle :niewiem: i w końcu trza nam się z tym pogodzić, bo chyba nie ma na to żadnego remedium :roll: :roll: a tak poza tym, teraz słoneczko u mnie świeci :razz: :multi: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [I][B]Dobry dobry;-)[/B][/I] [I][B]choc trudno orzec czy un taki dobry :shake:...niemniej sciskam mocniusio :loveu:[/B][/I] Quote
Recommended Posts