Selket Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Alicja']:calus: murzynka z bakaliami .... miałbyć sernik ale upiekę po świętach ....rogaliczki też po , bo Kuba 28 grudnia jedzie do Warszawki i muszę mu zapakować :roll: Rozumiem ;) Dziecko musi mieć wyprawkę :grins: Ja mam blisko do domciu to wyprawek nie dostaję:placz: A co Kubuś studiuje w naszej stolycy? ;) Teraz u mnie pan K robi serniczka:cool3::cool3: A wcześniej śmigał rafaello:roll: ALe ja wepchałam pazurki i jest cóż....trochę...niedorobione:roll: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Selket']Rozumiem ;) Dziecko musi mieć wyprawkę :grins: Ja mam blisko do domciu to wyprawek nie dostaję:placz: A co Kubuś studiuje w naszej stolycy? ;) Teraz u mnie pan K robi serniczka:cool3::cool3: A wcześniej śmigał rafaello:roll: ALe ja wepchałam pazurki i jest cóż....trochę...niedorobione:roll: :cool1: dziecko wybywa na Sylwestra do Stolycy :evil_lol: http://www.dancingsantacard.com/?santa=2331048 Quote
jbk Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witaski Alusiu ;) Prawdę mówiąc chciałabym, żeby już było jutro, ta sama godzina.... Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']http://img255.imageshack.us/img255/2860/kartkamm9.jpg Serdeczne dzięki :loveu:MOJE ŻYCZONKA dla WAS w lineczku :loveu: [quote name='jbk']Witaski Alusiu ;) Prawdę mówiąc chciałabym, żeby już było jutro, ta sama godzina.... :multi::multi:Witaj Nocką mamy podobne odczucia :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a ja jakoś w tym roku nie czuję jeszcze tych Świąt... :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Matusz']a ja jakoś w tym roku nie czuję jeszcze tych Świąt... :roll::roll::roll: nooo ja czuję ;) Quote
Matusz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Alicja']nooo ja czuję ;) może jutro na pasterce poczuję... Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Alicja']http://www.dancingsantacard.com/?santa=2331048 Jak pięknie tańczysz Alu :lol::lol: Tylko wiesz... coś brzuszek Ci urósł, wydawało mi sie że jesteś szczuplejsza :oops: :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Alicja']:oops: to od próbowania gotowanych dziś potraw :p trzeba było tak dużo nie próbować :evil_lol: pewnie na święta niewiele zostało :lol: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Jak pięknie tańczysz Alu :lol::lol: Tylko wiesz... coś brzuszek Ci urósł, wydawało mi sie że jesteś szczuplejsza :oops: :evil_lol::evil_lol: :oops: to od próbowania gotowanych dziś potraw :p Quote
rwpb Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ciasto pachnie, że nawet ja czuję :multi: Zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka i wszystkiego na literę "P" :loveu::lol::loveu: Quote
teqquila Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/2236/beztytuu4pb6.jpg Quote
BeaC Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: wesołych Ci życzę WESOŁYCH:diabloti::diabloti::diabloti: ja tak na momencik o właśnie muszę iśc bo mi Leja szczeka :angryy: pewnie samo zuo czai sie za progiem i trzeba je pogonić:diabloti::diabloti::diabloti: pogoniła a towarzysz za nia Dyzio mi urósł:placz: sika jak facet szczeka jak facet broni nas przed traktorami i posuwa mi Lejkę:razz: Quote
AlKil Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Witaj Alu! Właśnie przeczytałam o tym gotowanym pierniku i muszę przyznać, że usłyszałam o tym pierwszy raz w życiu!!!:oops: Wesołych świąt dla całej Rodzinki R. Quote
Alicja Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 ....witam Was w świąteczny poranek Dziękuję Wszystkim za Życzonka Nasze Życzonka są w podpisiku i w Galerii Życzeń Ewuś ....jak można nie wiedzieć co to moczka vel bryja Quote
AlKil Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Alicja']....witam Was w świąteczny poranek Ewuś ....jak można nie wiedzieć co to moczka vel bryja No można....:evil_lol: Bo my z prowincji jesteśmy:evil_lol: Quote
rufusowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Matusz']a ja jakoś w tym roku nie czuję jeszcze tych Świąt... :roll::roll::roll: trzeba duuuzo sprzątać, potem dłuuugo stać w kolejce w markecie a potem dłuuugo pomagać w kuchni i juz :loveu: na pewno poczujesz- gwarantuje! :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-))) Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-))) Quote
Alicja Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 A u Mnie za oknem śnieg zaczął sypać ..... jeszcze tylko rybki i mam wsio gotowe Quote
Alicja Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 raz jeszcze dziękuję za przepiękne życzonka :loveu: Quote
rufusowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ale Ci zazdraszczam tego śniegu :oops: u nas słońce i lekko zachmurzone niebo :roll: no ale....lepiej niż by miało padać ;) Quote
Alicja Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 :calus: .....a teraz Spokojnych :hand:..... Quote
Recommended Posts