Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:calus:

murzynka z bakaliami .... miałbyć sernik ale upiekę po świętach ....rogaliczki też po , bo Kuba 28 grudnia jedzie do Warszawki i muszę mu zapakować :roll:
Rozumiem ;) Dziecko musi mieć wyprawkę :grins: Ja mam blisko do domciu to wyprawek nie dostaję:placz: A co Kubuś studiuje w naszej stolycy? ;)
Teraz u mnie pan K robi serniczka:cool3::cool3: A wcześniej śmigał rafaello:roll: ALe ja wepchałam pazurki i jest cóż....trochę...niedorobione:roll:

Posted

[quote name='Selket']Rozumiem ;) Dziecko musi mieć wyprawkę :grins: Ja mam blisko do domciu to wyprawek nie dostaję:placz: A co Kubuś studiuje w naszej stolycy? ;)
Teraz u mnie pan K robi serniczka:cool3::cool3: A wcześniej śmigał rafaello:roll: ALe ja wepchałam pazurki i jest cóż....trochę...niedorobione:roll:

:cool1: dziecko wybywa na Sylwestra do Stolycy :evil_lol:

http://www.dancingsantacard.com/?santa=2331048

Posted

[quote name='SZPiLKA23']http://img255.imageshack.us/img255/2860/kartkamm9.jpg

Serdeczne dzięki :loveu:MOJE ŻYCZONKA dla WAS w lineczku :loveu:

[quote name='jbk']Witaski Alusiu ;) Prawdę mówiąc chciałabym, żeby już było jutro, ta sama godzina....

:multi::multi:Witaj Nocką

mamy podobne odczucia :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jak pięknie tańczysz Alu :lol::lol:

Tylko wiesz... coś brzuszek Ci urósł, wydawało mi sie że jesteś szczuplejsza :oops: :evil_lol::evil_lol:

:oops: to od próbowania gotowanych dziś potraw :p

Posted

Ciasto pachnie, że nawet ja czuję :multi:
Zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka i wszystkiego na literę "P" :loveu::lol::loveu:

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti: wesołych Ci życzę

WESOŁYCH:diabloti::diabloti::diabloti:

ja tak na momencik
o właśnie muszę iśc bo mi Leja szczeka :angryy:
pewnie samo zuo czai sie za progiem i trzeba je pogonić:diabloti::diabloti::diabloti:

pogoniła a towarzysz za nia

Dyzio mi urósł:placz: sika jak facet szczeka jak facet broni nas przed traktorami i posuwa mi Lejkę:razz:

Posted

Witaj Alu!
Właśnie przeczytałam o tym gotowanym pierniku i muszę przyznać, że usłyszałam o tym pierwszy raz w życiu!!!:oops:

Wesołych świąt dla całej Rodzinki R.

Posted

....witam Was w świąteczny poranek
Dziękuję Wszystkim za Życzonka
Nasze Życzonka są w podpisiku i w Galerii Życzeń

Ewuś ....jak można nie wiedzieć co to moczka vel bryja

Posted

[quote name='Alicja']....witam Was w świąteczny poranek

Ewuś ....jak można nie wiedzieć co to moczka vel bryja

No można....:evil_lol: Bo my z prowincji jesteśmy:evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']a ja jakoś w tym roku nie czuję jeszcze tych Świąt... :roll::roll::roll:

trzeba duuuzo sprzątać, potem dłuuugo stać w kolejce w markecie a potem dłuuugo pomagać w kuchni i juz :loveu: na pewno poczujesz- gwarantuje! :evil_lol:

Posted

Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)))

Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)))