Alicja Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Aluś Widzę, ze bannerek nie tylko Tobie się spodobał:lol: i bardzo się z tego cieszę :multi::multi: [quote name='halbina']banerek super... Ozzy też! na takim banerku musi być Super ;) [quote name='Selket']Cześćććććććććććććććć :loveu::loveu::loveu: Cześćććććććććć :hand: :loveu: Quote
Selket Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Zobaczcie jaka zjawiskowa sunieczka:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-zjawiskowa-sunia-mix-husky-malamuta-takiego-jeszcze-nie-bylo-127345/#post11446223 Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Selket']Zobaczcie jaka zjawiskowa sunieczka:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-zjawiskowa-sunia-mix-husky-malamuta-takiego-jeszcze-nie-bylo-127345/#post11446223 widziałam wczoraj ..kombinowalam czy ona obroży takiej nie ma ubranej :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :diabloti::diabloti:PIERWSZA JAM JEST W DNIU DZISIEJSZYM:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Selket']:diabloti::diabloti:PIERWSZA JAM JEST W DNIU DZISIEJSZYM:diabloti::diabloti: :evil_lol:..przyszłam zobaczyć kto po nocy się skrada ;)...witaj :multi: Quote
Selket Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:..przyszłam zobaczyć kto po nocy się skrada ;)...witaj :multi: Wiem, że ja to taka dyskretna jestem i taka delikatna jak motylek :grins: Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Selket napisał(a):Wiem, że ja to taka dyskretna jestem i taka delikatna jak motylek :grins:I jaka skromna!!!!! Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Selket']Wiem, że ja to taka dyskretna jestem i taka delikatna jak motylek :grins: aha......................:oops: Dzieńdoberek Niedzielnie :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='sota36']I jaka skromna!!!!! też to zauważyłaś :razz::razz: Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple']Poproś mojego TZ-ta to Ci ufoci:roflt: Berek:loveu::multi: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to bydzie ...tyn..majstersztyk! Quote
apple Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']Ale fajne te stworki z trąbkami :multi::multi::multi: W Jebiu są takie choineczki ze światełek ...trzeba będzie Magdę poprosić aby ufociła ...tez supcio wyglądają :multi: Poproś mojego TZ-ta to Ci ufoci:roflt: Berek:loveu::multi: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='apple']Poproś mojego TZ-ta to Ci ufoci:roflt: Berek:loveu::multi: :mdleje: ... pjoszę pjoszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...chociaż nie wiem czy efekt focenia przez mojego nie byłby taki sam :roll: Bereczek :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='sota36']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to bydzie ...tyn..majstersztyk! Buhahahahahahahahahahaha.............:evil_lol: :mdleje: ... pjoszę pjoszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...chociaż nie wiem czy efekt focenia przez mojego nie byłby taki sam :roll: Bereczek :multi::loveu::multi:Eeeeeee tylko mój ma TAKI talent:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='sota36']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to bydzie ...tyn..majstersztyk! godosz że łon taki talyntny :hmmmm: [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahaha.............:evil_lol: Eeeeeee tylko mój ma TAKI talent:evil_lol: mój nawet na automacie potrafi spierdzielić fota :roll: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Witanko niedzielne :multi: Alu mam nadzieje, że wena wróciła i masz jakieś foty Ozzulkowe? :razz: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Widziałam gałązkę vel choinkę - pomysł przedni! U mnie też coś takiego by się przydało, bo psów i kotów co niemiara!:lol: Ale nowych foteczek to nie widziałam...:cool1: Pzdr. Quote
Selket Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć:multi::multi::multi: To znowu JA:loveu::loveu::loveu: Wasza ulubiona dogociółka:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Doberek niedzielkowo :loveu::loveu::loveu: haaa moj Tzcik robi fajne foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak nie wyjdzie zawsze mozna przerobic w szopie :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='agaciaaa']Witanko niedzielne :multi: Alu mam nadzieje, że wena wróciła i masz jakieś foty Ozzulkowe? :razz: wena nie wróciła ale cosik tam mamy ;) [quote name='Asiaczek']Widziałam gałązkę vel choinkę - pomysł przedni! U mnie też coś takiego by się przydało, bo psów i kotów co niemiara!:lol: Ale nowych foteczek to nie widziałam...:cool1: Pzdr. choinka w naszym wydaniu została stworzona w takiej postaci kilka lat temu jak okazało się ze nasze mieszkanko obrasta w sprzęty i brak miejsca na drzewko ... a że nie wyobrażałam sobie świąt bez drzewka ze swiatełkami ...to tak sobie wymyśliłam :evil_lol:.W tym roku kształt choineczki też jest nietypowy ...ale co tam ;) mam jakieś tam fotaski ....później wrzucę ;) [quote name='Selket']Cześć:multi::multi: To znowu JA:loveu::loveu: Wasza ulubiona dogociółka:loveu::loveu: witaj o witaj :multi::loveu::multi: [quote name='zuzolandia']Doberek niedzielkowo :loveu::loveu: haaa moj Tzcik robi fajne foty :evil_lol::evil_lol: a jak nie wyjdzie zawsze mozna przerobic w szopie :eviltong::eviltong: mój ni mo szopy ....mo komórka i garaż od mojej teściowej :diabloti: Doberek :loveu::loveu: [quote name='Izabela124.']Dzień dobry :hand: dobereczek :multi::loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Ozzy czeka na pierwszą gwiazdkę :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :o ale zajebiaszcze foty Padam na pyszczek po dniu w schronie Quote
Selket Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ooooooo..............Ozzy się obraził na Was :grins: :grins: :grins: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Też odniosłam takie wrazenie...:lol: http://images30.fotosik.pl/306/9ce28474b5f40ba0.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts