Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Witam:multi:
Jak dziś samopoczucie?

:razz: zmienne ale mam nadzieję że idzie ku lepszemu ;)

[quote name='Selket']Cześć :hand: :hand: :hand:
Dzisiaj robię Twe rogaliki :grins: Z 3 albo 4 porcji, coby dla wszystkich było:placz: Przeca do pólnocny z kuchni nie wyleze:roll: Ale one są takie pyszne więc na Święta muszą być:loveu:

poślesz MI paczuszke :grins:

[quote name='Asiaczek']Selket - robisz takie co to ciasto wypływa na wierzch...?
Jesli tak - to na pewno będa pyszne. A z czym będa w środku?

Pzr.

naumiała się ;)

[quote name='Izabela124.']Życzenia od nas:

http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html

dziękujemy :loveu:

[quote name='Selket']Tak, dokładnie takie:loveu: Jedne będą z kremem czekoladowo - orzechowym, taką pseudonutella ;) Drugie z marmoladą, taką ze sklepu, ale ona jest pyszniasta w połączeniu z rogalikami. A trzecie jak mi zabraknie tych dwóch nadzień to będą z moją domową "Nutellą śliwkową" ;) I nie wiem czy będą czwarte, ale jeśli tak to powinno wystraczyć smakołyków, a jak nie to poszukam w spiżąrce jakiegoś dżemu, najlepiej wiśniowego ;)

no i narobiłaś mi smaka :razz::razz:

Posted

ojć......nie fciałam:oops: Ale jak fce to wyślę Ci całą wielką pakę:diabloti: I tylko dla Ciebie, cobyś się nie musiała dzielić z panem C i Kubą i Ozzulkiem:diabloti:
Ale siem wkurzyłam właśnie:angryy: Idę wyładować się porządkując w łazience :angryy:

Posted

czesc Alus :hand: gdybys ty slyszala jaka ja chrypke teraz mam fiu fiu fiu :p:p:p normalnie glos mam chocbym tydzien piwko popijala a ja tylko jedno w piatek wypilam sobie do placka po grecku :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
A cóż to ten placek?:razz::razz:

a ten placek to nic innego jak placek ziemniaczany - miesko z gyrosa - sos czosnkowy :eating: pysznosci :loveu:

nie lubie skaczacych postow :watpliwy::nonono2::lmaa:

Posted

[quote name='Tengusia']czesc Alus :hand: gdybys ty slyszala jaka ja chrypke teraz mam fiu fiu fiu :p:p:p normalnie glos mam chocbym tydzien piwko popijala a ja tylko jedno w piatek wypilam sobie do placka po grecku :evil_lol:
A cóż to ten placek?:razz::razz:

Posted

[quote name='jonQuilla']http://img216.imageshack.us/img216/6695/42160743xv9.jpg

[quote name='Acctiually']http://images47.fotosik.pl/42/0967c9ace58ec605.jpg

[quote name='sota36']http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10001/Gutek_i_wesolych_Swiat.jpg

Dzięki Serdeczne za ŻYCZONKA

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alu, do roboty - święta z pasem! :razz:

toż się wcale nie obijam :p

[quote name='rwpb']Lecz się i zdrowiej coby łapki Ci się nie trzęsły, bo fotki poruszone wyjdą :evil_lol:

leczę leczę :roll:..jak na razie to efekty mierne :shake:

[quote name='teqquila']Siemanko Alu ... to my wpadamy na chwilke... zobaczyc co u Ciebie :p

siemanko Tyśkowa :p

Posted

[quote name='apple']A ty co? Nie lepisz pierogów:razz:

:shake: ja nie lepię ...mamusia zrobiła mi uszka do barszczu :p....au Nas na Wigilię nie ma pierogów

[quote name='Selket']ojć......nie fciałam:oops: Ale jak fce to wyślę Ci całą wielką pakę:diabloti: I tylko dla Ciebie, cobyś się nie musiała dzielić z panem C i Kubą i Ozzulkiem:diabloti:
Ale siem wkurzyłam właśnie:angryy: Idę wyładować się porządkując w łazience :angryy:

:multi::multi::multi:czekam na paczkę

Posted

[quote name='Tengusia']czesc Alus :hand: gdybys ty slyszala jaka ja chrypke teraz mam fiu fiu fiu :p:p:p normalnie glos mam chocbym tydzien piwko popijala a ja tylko jedno w piatek wypilam sobie do placka po grecku :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: głos z chrupka :p:p

[quote name='Selket']A cóż to ten placek?:razz::razz:

ciekawska :p

[quote name='Tengusia']a ten placek to nic innego jak placek ziemniaczany - miesko z gyrosa - sos czosnkowy :eating: pysznosci :loveu:

MNIAMNIUŚNY :p

nie lubie skaczacych postow :watpliwy::nonono2::lmaa:

ja też nie :shake:

Dzień Doberek :multi::loveu:

Zaraz idę pobiegać po blogaskach i piekę ciasto :p...potem muszę wymodzić jakieś życzonka ;)

Posted

Wszystkim Naszym Znajomym
odwiedzającym Nas i Naszego Blogaska
składamy tradycyjnie życzenia
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz
Pomyślności i Powodzenia
w Nowym 2009 Roku

Alicja z Ozzulkiem
i
Rodzinką

Posted

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alutku!!! Jaki masz śliczny bannerek!!!!!!!:multi: Melduję, żem wróciła do świata żywych...

Izunia stworzyła :multi::multi:

witaj w świecie żywych :multi:

[quote name='kwiatek82']My również życzymy zdrowych, spokojnych, wesołych Świąt ! Mnóstwa pyszności i Świąt spędzonych w gronie najbliższych !!! Agnieszka, Kuba i nasza kochana Unka !

http://images44.fotosik.pl/42/19a2d852cc473c4b.jpg

Serdecznie dziękujemy :loveu:

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu: Wyszłam wczoraj przed 22 z kuchni:multi: Za to dzisiaj muszę odgruzować swój pokój a potem mam maratonik robienia ciast:roll:
A cóż to za ciasto pieczesz Alu:razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Super karteczka :loveu: dziękujemy za życzenia :)

:calus:

[quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu: Wyszłam wczoraj przed 22 z kuchni:multi: Za to dzisiaj muszę odgruzować swój pokój a potem mam maratonik robienia ciast:roll:
A cóż to za ciasto pieczesz Alu:razz:

murzynka z bakaliami .... miałbyć sernik ale upiekę po świętach ....rogaliczki też po , bo Kuba 28 grudnia jedzie do Warszawki i muszę mu zapakować :roll: