Alicja Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Witam:multi: Jak dziś samopoczucie? :razz: zmienne ale mam nadzieję że idzie ku lepszemu ;) [quote name='Selket']Cześć :hand: :hand: :hand: Dzisiaj robię Twe rogaliki :grins: Z 3 albo 4 porcji, coby dla wszystkich było:placz: Przeca do pólnocny z kuchni nie wyleze:roll: Ale one są takie pyszne więc na Święta muszą być:loveu: poślesz MI paczuszke :grins: [quote name='Asiaczek']Selket - robisz takie co to ciasto wypływa na wierzch...? Jesli tak - to na pewno będa pyszne. A z czym będa w środku? Pzr. naumiała się ;) [quote name='Izabela124.']Życzenia od nas: http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html dziękujemy :loveu: [quote name='Selket']Tak, dokładnie takie:loveu: Jedne będą z kremem czekoladowo - orzechowym, taką pseudonutella ;) Drugie z marmoladą, taką ze sklepu, ale ona jest pyszniasta w połączeniu z rogalikami. A trzecie jak mi zabraknie tych dwóch nadzień to będą z moją domową "Nutellą śliwkową" ;) I nie wiem czy będą czwarte, ale jeśli tak to powinno wystraczyć smakołyków, a jak nie to poszukam w spiżąrce jakiegoś dżemu, najlepiej wiśniowego ;) no i narobiłaś mi smaka :razz::razz: Quote
Selket Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ojć......nie fciałam:oops: Ale jak fce to wyślę Ci całą wielką pakę:diabloti: I tylko dla Ciebie, cobyś się nie musiała dzielić z panem C i Kubą i Ozzulkiem:diabloti: Ale siem wkurzyłam właśnie:angryy: Idę wyładować się porządkując w łazience :angryy: Quote
Tengusia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 czesc Alus :hand: gdybys ty slyszala jaka ja chrypke teraz mam fiu fiu fiu :p:p:p normalnie glos mam chocbym tydzien piwko popijala a ja tylko jedno w piatek wypilam sobie do placka po grecku :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Alu, do roboty - święta z pasem! :razz: Quote
Tengusia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Selket napisał(a):A cóż to ten placek?:razz::razz: a ten placek to nic innego jak placek ziemniaczany - miesko z gyrosa - sos czosnkowy :eating: pysznosci :loveu: nie lubie skaczacych postow :watpliwy::nonono2::lmaa: Quote
Selket Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Tengusia']czesc Alus :hand: gdybys ty slyszala jaka ja chrypke teraz mam fiu fiu fiu :p:p:p normalnie glos mam chocbym tydzien piwko popijala a ja tylko jedno w piatek wypilam sobie do placka po grecku :evil_lol: A cóż to ten placek?:razz::razz: Quote
rwpb Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Lecz się i zdrowiej coby łapki Ci się nie trzęsły, bo fotki poruszone wyjdą :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Siemanko Alu ... to my wpadamy na chwilke... zobaczyc co u Ciebie :p Quote
teqquila Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Siemanko Alu ... to my wpadamy na chwilke... zobaczyc co u Ciebie :p Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='jonQuilla']http://img216.imageshack.us/img216/6695/42160743xv9.jpg [quote name='Acctiually']http://images47.fotosik.pl/42/0967c9ace58ec605.jpg [quote name='sota36']http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10001/Gutek_i_wesolych_Swiat.jpg Dzięki Serdeczne za ŻYCZONKA Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alu, do roboty - święta z pasem! :razz: toż się wcale nie obijam :p [quote name='rwpb']Lecz się i zdrowiej coby łapki Ci się nie trzęsły, bo fotki poruszone wyjdą :evil_lol: leczę leczę :roll:..jak na razie to efekty mierne :shake: [quote name='teqquila']Siemanko Alu ... to my wpadamy na chwilke... zobaczyc co u Ciebie :p siemanko Tyśkowa :p Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='apple']A ty co? Nie lepisz pierogów:razz: :shake: ja nie lepię ...mamusia zrobiła mi uszka do barszczu :p....au Nas na Wigilię nie ma pierogów [quote name='Selket']ojć......nie fciałam:oops: Ale jak fce to wyślę Ci całą wielką pakę:diabloti: I tylko dla Ciebie, cobyś się nie musiała dzielić z panem C i Kubą i Ozzulkiem:diabloti: Ale siem wkurzyłam właśnie:angryy: Idę wyładować się porządkując w łazience :angryy: :multi::multi::multi:czekam na paczkę Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Tengusia']czesc Alus :hand: gdybys ty slyszala jaka ja chrypke teraz mam fiu fiu fiu :p:p:p normalnie glos mam chocbym tydzien piwko popijala a ja tylko jedno w piatek wypilam sobie do placka po grecku :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: głos z chrupka :p:p [quote name='Selket']A cóż to ten placek?:razz::razz: ciekawska :p [quote name='Tengusia']a ten placek to nic innego jak placek ziemniaczany - miesko z gyrosa - sos czosnkowy :eating: pysznosci :loveu: MNIAMNIUŚNY :p nie lubie skaczacych postow :watpliwy::nonono2::lmaa: ja też nie :shake: Dzień Doberek :multi::loveu: Zaraz idę pobiegać po blogaskach i piekę ciasto :p...potem muszę wymodzić jakieś życzonka ;) Quote
AlKil Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dzień dobry Alutku!!! Jaki masz śliczny bannerek!!!!!!!:multi: Melduję, żem wróciła do świata żywych... Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Super karteczka :loveu: dziękujemy za życzenia :) Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Wszystkim Naszym Znajomym odwiedzającym Nas i Naszego Blogaska składamy tradycyjnie życzenia Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Pomyślności i Powodzenia w Nowym 2009 Roku Alicja z Ozzulkiem i Rodzinką Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='AlKil']Dzień dobry Alutku!!! Jaki masz śliczny bannerek!!!!!!!:multi: Melduję, żem wróciła do świata żywych... Izunia stworzyła :multi::multi: witaj w świecie żywych :multi: [quote name='kwiatek82']My również życzymy zdrowych, spokojnych, wesołych Świąt ! Mnóstwa pyszności i Świąt spędzonych w gronie najbliższych !!! Agnieszka, Kuba i nasza kochana Unka ! http://images44.fotosik.pl/42/19a2d852cc473c4b.jpg Serdecznie dziękujemy :loveu: Quote
Selket Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu: Wyszłam wczoraj przed 22 z kuchni:multi: Za to dzisiaj muszę odgruzować swój pokój a potem mam maratonik robienia ciast:roll: A cóż to za ciasto pieczesz Alu:razz: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Super karteczka :loveu: dziękujemy za życzenia :) :calus: [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu: Wyszłam wczoraj przed 22 z kuchni:multi: Za to dzisiaj muszę odgruzować swój pokój a potem mam maratonik robienia ciast:roll: A cóż to za ciasto pieczesz Alu:razz: murzynka z bakaliami .... miałbyć sernik ale upiekę po świętach ....rogaliczki też po , bo Kuba 28 grudnia jedzie do Warszawki i muszę mu zapakować :roll: Quote
apple Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Aluniu Kochana! Na te Święta Bozego Narodzenia, dużo radości i uśmiechu i wszystkiego co najlepsze dla ciebie i całej twojej rodzinki Quote
Recommended Posts