Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rwpb']Ala nie choruj nam na Święta. odłóż to sobie na po!

ja na święta muszę być zdrowa ;)

Siemanko Pati :hand:

przyszłam postraszyć i życzyć spokojnej nocy

Posted

[quote name='jbk']Jakie króciutkie! Teraz to już chyba bardziej skrócić się nie da ;) Fajnie Ci, mówiłam, że chłopczyca będzie :)

:razz::razz:jak nie da ...da ....zaprawde powiadam Ci że się da :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:jak nie da ...da ....zaprawde powiadam Ci że się da :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Masz taki kształt twarzy, że i łysa będziesz dobrze wyglądać :) Zazdroszczę :)

Posted

[quote name='jbk']Masz taki kształt twarzy, że i łysa będziesz dobrze wyglądać :) Zazdroszczę :)

nie namawiaj :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Jaki? Goopia jestes!:evil_lol: Nie widziałaś mnie jak wstaje rano:evil_lol:

to jest wieczorkiem ..... kole 22-23 :evil_lol:

[quote name='Bullila.nl'][zes[ Allutka:multi:

a gdzie te [zerwone kon[owki??:cool3:prze[ie mialy by[:diabloti:

nie wysiedziałabym u fryca tyle czasu :shake:...szlag mnie trafia jak musze być w 1 miejscu i w 1 pozycji dłużej ....jak już boleć nie będzie to coś zmajstrujemy ;)

Posted

[quote name='Alicja']

to jest wieczorkiem ..... kole 22-23 :evil_lol:

Uuuuuuuuuuuu to ja o tej porze fotów nie pstrykam......bo za takie to zamykają do paki:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::loveu:

na chwilkę przyszłam tutaj zazielenić Ci troszkę :)

witaj :loveu:
groszkową zielenią :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Ja wcale nie namawiam, bo z łysego już się skrócić nie da, hehe ;) Potem to juz tylko zapuszczanie zostaje :)

można pomalować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:.
Tylko ze grubemy goopio tak...bede wyglada jak ksiezyc w pelni:roll:. Bo jakies 40 kilo temu to nie zastanawialabym sie:shake:
Czesc Alusia:loveu::multi:
lepij Ci choc troszke?:roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:.
Tylko ze grubemy goopio tak...bede wyglada jak ksiezyc w pelni:roll:. Bo jakies 40 kilo temu to nie zastanawialabym sie:shake:

A może łysa głowa odwróciłaby uwagę od kilogramów?

Posted

[quote name='Alicja']
mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;)

Heyka :loveu::loveu::loveu:

najważniejsza jest samoakceptacja :p

Kurde, to dopasowywanie się do pracy to mnie drażni, kto powiedział, że w biurze rachunkowym ja sobie nie mogę wyglądać, jak chcę? Czemu klienci nie oceniają mnie po mojej pracy, tylko fryzurze? Czemu nie wzbudzałaby zaufania łysa nauczycielka???

Posted

[quote name='lolka75']ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:.

mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;)

Heyka :loveu::loveu::loveu:

[quote name='jbk']A może łysa głowa odwróciłaby uwagę od kilogramów?

najważniejsza jest samoakceptacja :p

Posted

Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy.

Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='apple']Zgadzam sie....trzeba siebie polubić i tyle w tej kwestii;)

to jest najważniejsze :cool2:

[quote name='Asiaczek']Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy.

Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;)

Pzdr.

ja też lubię kolorki :p...i własnie fryzurki typu wkładam palce we włosy i jest na głowie porzadek :p gdybym miała stać godzinami i kombinować z lokówką czy innym ustrojstwem i układać włosek za włoskiem to byłaby masakra :shake: