Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 ....a parafianie spokojnie wychodzili z kościółka ...życzę im tak wesołych świąt żeby im karp ością w gardzieli stanął w poprzek i zadusił ....:angryy::angryy::angryy: Kot sp�on�� �ywcem - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomo�ci lokalne : Warszawa, Krak�w, Pozna� Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='rwpb']Ala nie choruj nam na Święta. odłóż to sobie na po! ja na święta muszę być zdrowa ;) Siemanko Pati :hand: przyszłam postraszyć i życzyć spokojnej nocy Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jakie króciutkie! Teraz to już chyba bardziej skrócić się nie da ;) Fajnie Ci, mówiłam, że chłopczyca będzie :) Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Jakie króciutkie! Teraz to już chyba bardziej skrócić się nie da ;) Fajnie Ci, mówiłam, że chłopczyca będzie :) :razz::razz:jak nie da ...da ....zaprawde powiadam Ci że się da :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ty:loveu: http://images34.fotosik.pl/420/a55c5921443fa4cf.jpg Buziam:loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Ty:loveu: http://images34.fotosik.pl/420/a55c5921443fa4cf.jpg Buziam:loveu: :evil_lol::evil_lol: ja ....i mój kaprawy wzrok :evil_lol: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:jak nie da ...da ....zaprawde powiadam Ci że się da :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Masz taki kształt twarzy, że i łysa będziesz dobrze wyglądać :) Zazdroszczę :) Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol: ja ....i mój kaprawy wzrok :evil_lol: Jaki? Goopia jestes!:evil_lol: Nie widziałaś mnie jak wstaje rano:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Masz taki kształt twarzy, że i łysa będziesz dobrze wyglądać :) Zazdroszczę :) nie namawiaj :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Jaki? Goopia jestes!:evil_lol: Nie widziałaś mnie jak wstaje rano:evil_lol: to jest wieczorkiem ..... kole 22-23 :evil_lol: [quote name='Bullila.nl'][zes[ Allutka:multi: a gdzie te [zerwone kon[owki??:cool3:prze[ie mialy by[:diabloti: nie wysiedziałabym u fryca tyle czasu :shake:...szlag mnie trafia jak musze być w 1 miejscu i w 1 pozycji dłużej ....jak już boleć nie będzie to coś zmajstrujemy ;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja'] to jest wieczorkiem ..... kole 22-23 :evil_lol: Uuuuuuuuuuuu to ja o tej porze fotów nie pstrykam......bo za takie to zamykają do paki:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [zes[ Allutka:multi: a gdzie te [zerwone kon[owki??:cool3:prze[ie mialy by[:diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 witam :multi::multi::loveu: na chwilkę przyszłam tutaj zazielenić Ci troszkę :) Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja wcale nie namawiam, bo z łysego już się skrócić nie da, hehe ;) Potem to juz tylko zapuszczanie zostaje :) Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::loveu: na chwilkę przyszłam tutaj zazielenić Ci troszkę :) witaj :loveu: groszkową zielenią :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Ja wcale nie namawiam, bo z łysego już się skrócić nie da, hehe ;) Potem to juz tylko zapuszczanie zostaje :) można pomalować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja']można pomalować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak :evil_lol: z tylu glowy pasz[ze Ozzulka....:diabloti:....ha ha ha:diabloti: Quote
lolka75 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:. Tylko ze grubemy goopio tak...bede wyglada jak ksiezyc w pelni:roll:. Bo jakies 40 kilo temu to nie zastanawialabym sie:shake: Czesc Alusia:loveu::multi: lepij Ci choc troszke?:roll: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 lolka75 napisał(a):ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:. Tylko ze grubemy goopio tak...bede wyglada jak ksiezyc w pelni:roll:. Bo jakies 40 kilo temu to nie zastanawialabym sie:shake: Czesc Alusia:loveu::multi: lepij Ci choc troszke?:roll: A może łysa głowa odwróciłaby uwagę od kilogramów? Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Bullila.nl']tak tak :evil_lol: z tylu glowy pasz[ze Ozzulka....:diabloti:....ha ha ha:diabloti: :mad:buzinkę a nie paszczę :p Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja'] mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;) Heyka :loveu::loveu::loveu: najważniejsza jest samoakceptacja :p Kurde, to dopasowywanie się do pracy to mnie drażni, kto powiedział, że w biurze rachunkowym ja sobie nie mogę wyglądać, jak chcę? Czemu klienci nie oceniają mnie po mojej pracy, tylko fryzurze? Czemu nie wzbudzałaby zaufania łysa nauczycielka??? Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='lolka75']ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:. Tylko ze grubemy goopio tak...bede wyglada jak ksiezyc w pelni:roll:. Bo jakies 40 kilo temu to nie zastanawialabym sie:shake: Czesc Alusia:loveu::multi: lepij Ci choc troszke?:roll: mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;) Heyka :loveu::loveu::loveu: [quote name='jbk']A może łysa głowa odwróciłaby uwagę od kilogramów? najważniejsza jest samoakceptacja :p Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Zgadzam sie....trzeba siebie polubić i tyle w tej kwestii;) Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy. Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Zgadzam sie....trzeba siebie polubić i tyle w tej kwestii;) to jest najważniejsze :cool2: [quote name='Asiaczek']Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy. Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;) Pzdr. ja też lubię kolorki :p...i własnie fryzurki typu wkładam palce we włosy i jest na głowie porzadek :p gdybym miała stać godzinami i kombinować z lokówką czy innym ustrojstwem i układać włosek za włoskiem to byłaby masakra :shake: Quote
Recommended Posts