Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobryyyyyyyyyy :loveu:
A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol:

buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest???

Posted

[quote name='zuzolandia']Dobryyyyyyyyyy :loveu:
A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol:

buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest???

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że masz skręcone ...no jo tysz tak mom .... i szlag mnie trafia bo żeby jeszcze kreciły się w tą w którą ja chcę :mad:... a twoje fryzurki się mnie bardzo podobją :p

taaaa poprawa jest ..... do bolacych pleców i ręki doszła boląca od zastrzyków dupa :angryy:.... szyja już troszkę lepiej :razz::razz:

[quote name='Bullila.nl']:ices_bla:...
buziaki w buzinke:p
noooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No niestety poskrecany mam ten łeb mój :placz: wiec muszę nad nim pracowac ....najgorzej jak jest wilgotnooo....wtedy cala moja misterna robota w prostowaniu bierze w łeb :placz:

Oj bidny doopalonek ...byleby te inksze bolesci przestały dokuczac to ta doopcia jakos przeczimiesz :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;)

Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :)

Posted

[quote name='jbk']Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;)

Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :)

to tak ja ja :p

Piję Tchibo parzone :multi:

Posted

ooo mamciu....
mamy już święta w domu :multi::multi:'

śliczna gałązka :)
znajdzie się pod nią prezent dla mnie? :cool3::cool3:
przysięgam że byłam grzesz..czna w tym roku :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']ooo mamciu....
mamy już święta w domu :multi::multi:'

śliczna gałązka :)
znajdzie się pod nią prezent dla mnie? :cool3::cool3:
przysięgam że byłam grzesz..czna w tym roku :evil_lol::evil_lol:

no zakupki też już porobione ;)

a prezencik na 100% się znajdzie ;)

Posted

[quote name='Tengusia']alez u ciebie juz swiatecznie

ja jutro bede ubierac choineczke to moze tez jakos foteczke wstawie a cio

uparłam się żeby dziś gałązeczkę zawiesić :evil_lol::evil_lol:... sama se stroiłam :p..ja muszę mieć wiszącą , bo widziałaś ze postawić u mnie nie ma gdzie :shake:...jutro postaram się jakąś ładniejszą cyknąć ...:multi: