zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dobryyyyyyyyyy :loveu: A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol: buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest??? Quote
Bullila.nl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja']:mad:buzinkę a nie paszczę :p :ices_bla:... buziaki w buzinke:p Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='zuzolandia']Dobryyyyyyyyyy :loveu: A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol: buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że masz skręcone ...no jo tysz tak mom .... i szlag mnie trafia bo żeby jeszcze kreciły się w tą w którą ja chcę :mad:... a twoje fryzurki się mnie bardzo podobją :p taaaa poprawa jest ..... do bolacych pleców i ręki doszła boląca od zastrzyków dupa :angryy:.... szyja już troszkę lepiej :razz::razz: [quote name='Bullila.nl']:ices_bla:... buziaki w buzinke:p noooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No niestety poskrecany mam ten łeb mój :placz: wiec muszę nad nim pracowac ....najgorzej jak jest wilgotnooo....wtedy cala moja misterna robota w prostowaniu bierze w łeb :placz: Oj bidny doopalonek ...byleby te inksze bolesci przestały dokuczac to ta doopcia jakos przeczimiesz :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab Quote
Izabela124. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witam się Aluś:multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Witam się Aluś:multi::loveu::multi: Witaj Izuniu :multi::loveu: Quote
jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;) Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :) Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='jbk']Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;) Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :) to tak ja ja :p Piję Tchibo parzone :multi: Quote
jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']to tak ja ja :p Piję Tchibo parzone :multi: A dlaczego parzone? Głodna jesteś?? Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 A moje hery to sa jedy6ne: filcują sie jak diabli:evil_lol: cześć Aluś:loveu: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='jbk']A dlaczego parzone? Głodna jesteś?? śpiąca :p Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='apple']A moje hery to sa jedy6ne: filcują sie jak diabli:evil_lol: cześć Aluś:loveu: cześć :multi::loveu: a na polencju zimno i mokro :placz::placz: KTO MOŻE JESZCZE POMÓC ..... http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/ Quote
Izabela124. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Wiatnko i dziś Kiedy będą nowe fotki? Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Wiatnko i dziś Kiedy będą nowe fotki? odkąd choruję ..nie mam żadnych fotasków :shake:....może dziś coś się uda Quote
Izabela124. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja'] odkąd choruję ..nie mam żadnych fotasków :shake:....może dziś coś się uda Oj nie wiedziałam, ze chora jesteś, nie dałam rady wszystkiego nadrobic To zdrówka życzę:calus: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu: ooooooooo..............bidulka z Ciebie z tymi zastrzykai :glaszcze: Ale będzie tylko lepiej :calus: Quote
SZPiLKA23 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ajjjjjjjjjjjjj ciotka nooooo wody ognistej sie napij ;] moze pomoze, ale zaszkodzic napewno nie zaszkodzi:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Heyka Pati , Karolcia i Izunia :multi::loveu::loveu::loveu: Tak na szybko Moja gałązka świąteczna :multi: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 i jeszcze gałązka ...już na wprost .... taka Nasza odmiana choineczki :p Quote
jonQuilla Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ooo mamciu.... mamy już święta w domu :multi::multi:' śliczna gałązka :) znajdzie się pod nią prezent dla mnie? :cool3::cool3: przysięgam że byłam grzesz..czna w tym roku :evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 alez u ciebie juz swiatecznie ja jutro bede ubierac choineczke to moze tez jakos foteczke wstawie a cio Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='jonQuilla']ooo mamciu.... mamy już święta w domu :multi::multi:' śliczna gałązka :) znajdzie się pod nią prezent dla mnie? :cool3::cool3: przysięgam że byłam grzesz..czna w tym roku :evil_lol::evil_lol: no zakupki też już porobione ;) a prezencik na 100% się znajdzie ;) Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Tengusia']alez u ciebie juz swiatecznie ja jutro bede ubierac choineczke to moze tez jakos foteczke wstawie a cio uparłam się żeby dziś gałązeczkę zawiesić :evil_lol::evil_lol:... sama se stroiłam :p..ja muszę mieć wiszącą , bo widziałaś ze postawić u mnie nie ma gdzie :shake:...jutro postaram się jakąś ładniejszą cyknąć ...:multi: Quote
agaciaaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Bry wieczór :multi: bardzo ładna gałązka :) Quote
Recommended Posts