Alicja Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jbk']http://big.photos.nasza-klasa.pl/3150210/357/main/9f63171065.jpeg - oto mój świeżutki velvecik ;)) Jak długo może być spuchnięty palec? Po jakim czasie powinnam zacząć się martwić? Ile Cię bolały plecki, zanim poszłaś do lekarza, Alu? :roll: mnie bolały coś kole 2 miesięcy :evil_lol::evil_lol: zresztą bolą dalej :mad: co do paluszka ... to zależy :razz::razz: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Alicja'] :roll: mnie bolały coś kole 2 miesięcy :evil_lol::evil_lol: zresztą bolą dalej :mad: co do paluszka ... to zależy :razz::razz: Od czego? Hehe, aż się przestanę w drzwiach mieścić? :diabloti: Jeszcze się wczoraj potknęłam i spadłam na tą dłoń i jeszcze mnie nadgarstek rozbolał.... Quote
Selket Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cześć :hand: :hand: :hand: Co tu tak cichutko? Zupełnie jak nie tutaj:roll::oops: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Selket napisał(a):Cześć :hand: :hand: :hand: Co tu tak cichutko? Zupełnie jak nie tutaj:roll::oops: Wszyscy się gdzieś zgubili.... Porządki świąteczne? Quote
rwpb Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A czemu jest to galeria pisana? Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jbk']Od czego? Hehe, aż się przestanę w drzwiach mieścić? :diabloti: Jeszcze się wczoraj potknęłam i spadłam na tą dłoń i jeszcze mnie nadgarstek rozbolał.... bidulka :glaszcze: [quote name='Selket']Cześć :hand: :hand: :hand: Co tu tak cichutko? Zupełnie jak nie tutaj:roll::oops: nie było mnie to i cisza ;) [quote name='jbk']Wszyscy się gdzieś zgubili.... Porządki świąteczne? prawie :p pakowałyśmy z Magdą paczkę z kubrakami i kurtałkami dla psiaków schroniskowych ...paka miała12 kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Odwyk? :evil_lol: prawie ;) [quote name='rwpb']A czemu jest to galeria pisana? Pozdrawiamy będą .....dzis wyższe cele miały priorytet ;) [quote name='evaxon']czesc Aluchna:multi::multi::multi: cze Ewuchna :multi: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='malawaszka']nie ma fot :shake: poka te sznaucerki :loveu: :diabloti: mam ino kawałek jednej .... dla Ciebie jeszcze wrzucę ;) Quote
malawaszka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 nie ma fot :shake: poka te sznaucerki :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Foty masakra ...nie umie fot o zmroku robić i z Dulką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ale tu się czworonogów przewinęło :cool3::cool3: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Pokaż mi jednego czlowieka, który potrafi o zmierzchu zrobić dobre zdjęcie latającym psom..... piwo mu postawię! O zmierzchu to jedynie nieruchome obiekty się da focić :angryy: Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='jonQuilla']ale tu się czworonogów przewinęło :cool3::cool3: a tam dużo.....ino 3;) [quote name='malawaszka']oooo to średniaczki? to olbrzymki ...ino foty na stojaka robione bo jak przykucłam to miałam Dulkę w obiektywie :mad:...a to jest tylko ta młodsza Gaja ... Baja jest potężniejsza , starsza i bez ogonka;) [quote name='jbk']Pokaż mi jednego czlowieka, który potrafi o zmierzchu zrobić dobre zdjęcie latającym psom..... piwo mu postawię! O zmierzchu to jedynie nieruchome obiekty się da focić :angryy: pokazałabym.....są tacy ale ja se nawet stanąć przy takowym nie moge :cool1: WStałam ..... w poniedziałek mam iść do pracy a dziś napiernicza Mnie łapa i plery jak cholera ... czuje ze jak sie nic nie zmieni to będzie nowe L4 i zastrzyki :placz::placz::placz: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja'] pokazałabym.....są tacy ale ja se nawet stanąć przy takowym nie moge :cool1: WStałam ..... w poniedziałek mam iść do pracy a dziś napiernicza Mnie łapa i plery jak cholera ... czuje ze jak sie nic nie zmieni to będzie nowe L4 i zastrzyki :placz::placz::placz: No to ja nie wiem, jaki sprzęt mają..... Ja juz próbowałam wszystkiego, każdego ustawienia :( Kurde, Alusia, niedobrze z tymi pleckami....... Trzymaj się ciepło....... Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='jbk']No to ja nie wiem, jaki sprzęt mają..... Ja juz próbowałam wszystkiego, każdego ustawienia :( nie martwiaj ...ja też ;) Kurde, Alusia, niedobrze z tymi pleckami....... Trzymaj się ciepło....... :hmmmm: ciepło nie mogę ;) krioterapia ponoć pomaga ....zaraz sobie walne okład żelowy na zimno ...potem maść końską ... :roll: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ciepło nie mogę ;) krioterapia ponoć pomaga ....zaraz sobie walne okład żelowy na zimno ...potem maść końską ... :roll: A końska to nie rozgrzewa? Skoro nie możesz ciepło, to powiem inaczej - opalaj się na piwo :) Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='jbk']A końska to nie rozgrzewa? Skoro nie możesz ciepło, to powiem inaczej - opalaj się na piwo :) ja mam końską chłodzącą ;) Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja']ja mam końską chłodzącą ;) Że też człowiek musi takich głupot używać.... wczoraj mnie arcalen poszczypał ;) Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='jbk']Że też człowiek musi takich głupot używać.... wczoraj mnie arcalen poszczypał ;) :mad:też bym go uszczypała :roll: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja']:mad:też bym go uszczypała :roll: Za to Vadir mi się zemścił na maści, zeżarł opakowanie ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ale Ozzy ma piękne koleżanki :loveu: Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale Ozzy ma piękne koleżanki :loveu: Ozzy gustuje w ładnych kobietkach ;) KOLEJNY SUPCIO BAZAREK http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-a3-2009r-schroniskowe-historie-bezdomna-codziennosc-na-zywiec-126475/ Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 potrzeba mi wiztyty przedadopcyjnej w Wawie dla gluchego szczeniaka kto pomoze ????????? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztero-miesieczne-szczenie-gluche-skazane-na-smierc-126705/#post11392419 Quote
Recommended Posts