Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
:roll: mnie bolały coś kole 2 miesięcy :evil_lol::evil_lol: zresztą bolą dalej :mad:
co do paluszka ... to zależy :razz::razz:

Od czego? Hehe, aż się przestanę w drzwiach mieścić? :diabloti: Jeszcze się wczoraj potknęłam i spadłam na tą dłoń i jeszcze mnie nadgarstek rozbolał....

Posted

Selket napisał(a):
Cześć :hand: :hand: :hand:
Co tu tak cichutko? Zupełnie jak nie tutaj:roll::oops:

Wszyscy się gdzieś zgubili.... Porządki świąteczne?

Posted

[quote name='jbk']Od czego? Hehe, aż się przestanę w drzwiach mieścić? :diabloti: Jeszcze się wczoraj potknęłam i spadłam na tą dłoń i jeszcze mnie nadgarstek rozbolał....

bidulka :glaszcze:

[quote name='Selket']Cześć :hand: :hand: :hand:
Co tu tak cichutko? Zupełnie jak nie tutaj:roll::oops:

nie było mnie to i cisza ;)

[quote name='jbk']Wszyscy się gdzieś zgubili.... Porządki świąteczne?

prawie :p

pakowałyśmy z Magdą paczkę z kubrakami i kurtałkami dla psiaków schroniskowych ...paka miała12 kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Odwyk? :evil_lol:

prawie ;)

[quote name='rwpb']A czemu jest to galeria pisana?

Pozdrawiamy

będą .....dzis wyższe cele miały priorytet ;)

[quote name='evaxon']czesc Aluchna:multi::multi::multi:

cze Ewuchna :multi:

Posted

Pokaż mi jednego czlowieka, który potrafi o zmierzchu zrobić dobre zdjęcie latającym psom..... piwo mu postawię! O zmierzchu to jedynie nieruchome obiekty się da focić :angryy:

Posted

[quote name='jonQuilla']ale tu się czworonogów przewinęło :cool3::cool3:

a tam dużo.....ino 3;)

[quote name='malawaszka']oooo to średniaczki?

to olbrzymki ...ino foty na stojaka robione bo jak przykucłam to miałam Dulkę w obiektywie :mad:...a to jest tylko ta młodsza Gaja ... Baja jest potężniejsza , starsza i bez ogonka;)

[quote name='jbk']Pokaż mi jednego czlowieka, który potrafi o zmierzchu zrobić dobre zdjęcie latającym psom..... piwo mu postawię! O zmierzchu to jedynie nieruchome obiekty się da focić :angryy:

pokazałabym.....są tacy ale ja se nawet stanąć przy takowym nie moge :cool1:

WStałam ..... w poniedziałek mam iść do pracy a dziś napiernicza Mnie łapa i plery jak cholera ... czuje ze jak sie nic nie zmieni to będzie nowe L4 i zastrzyki :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']

pokazałabym.....są tacy ale ja se nawet stanąć przy takowym nie moge :cool1:

WStałam ..... w poniedziałek mam iść do pracy a dziś napiernicza Mnie łapa i plery jak cholera ... czuje ze jak sie nic nie zmieni to będzie nowe L4 i zastrzyki :placz::placz::placz:

No to ja nie wiem, jaki sprzęt mają..... Ja juz próbowałam wszystkiego, każdego ustawienia :(

Kurde, Alusia, niedobrze z tymi pleckami....... Trzymaj się ciepło.......

Posted

[quote name='jbk']No to ja nie wiem, jaki sprzęt mają..... Ja juz próbowałam wszystkiego, każdego ustawienia :(

nie martwiaj ...ja też ;)

Kurde, Alusia, niedobrze z tymi pleckami....... Trzymaj się ciepło.......

:hmmmm: ciepło nie mogę ;) krioterapia ponoć pomaga ....zaraz sobie walne okład żelowy na zimno ...potem maść końską ... :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: ciepło nie mogę ;) krioterapia ponoć pomaga ....zaraz sobie walne okład żelowy na zimno ...potem maść końską ... :roll:

A końska to nie rozgrzewa? Skoro nie możesz ciepło, to powiem inaczej - opalaj się na piwo :)