Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
w dzień to spoko ....w nocy i wieczorkiem to wcale nie umię :evil_lol:
To ja mam dziwny :placz::placz::placz:
Nie mam żadnych fajnych.. jasnych zdjęć, wszystko muszę z lampą błyskową, wychodzą później ciemne i bez różnicy czy dzień czy wieczór :-( a bez lampy wsio rozmazane...

Posted

[quote name='an1a']To ja mam dziwny :placz::placz::placz:
Nie mam żadnych fajnych.. jasnych zdjęć, wszystko muszę z lampą błyskową, wychodzą później ciemne i bez różnicy czy dzień czy wieczór :-( a bez lampy wsio rozmazane...

musiałabyś na ustawieniach się pobawić ... cierpliwie metodą prób i błędów ;)

[quote name='lolka75']Alusia a moze Ty masz dyskopatie:shake:.... ze Cie tak boli i boli. Biedactwo:-(.
Milego dnia Alutko:loveu::loveu:

a mam tam jakieś zwyrodnienie ...ale też coś mi chrupło :roll:....dostałam zastrzyki dodoopne :cool1:....w domku siedze ...do piątku :roll:

Miłego :loveu:

Posted

[quote name='apple']Ho Ho Ho Merrrrrryyyyyyy....ups......jeszcze nie teraz:roll:....ale juz lada chwila....bedzie wolne:multi:

Cześć Alu:loveu:

o Dżapuszko się rozśpiewało :multi::multi::multi:

[quote name='jbk']Jak tam porą popołudniową? Nie zaszkodziła Ci herbatka miętowa?

kawa już teraz była :razz:...a herbatka spoko ;)

[quote name='evaxon']

:loveu:dzień :loveu:do:loveu: bry :loveu:

do :loveu: bry :loveu: wie :loveu: czór :loveu:

[quote name='zoil']dooo..bryy.. wieee.. czóóóór..;]

:multi::multi:dobry dobry

Posted

Znowu masz wolne? A w przyszłym tygodniu to już przerwa świąteczna? Przyznaj się, do pracy w Nowym Roku dopiero idziesz?

Ja idę ostatni raz w piątek, a potem 5-ego stycznia dopiero :) YEAH!

Buziaczki znad velvecika :)

Posted

[quote name='rwpb']Aaaaaa...
To ja byłem w niewiedzy :evil_lol:

:grins:

[quote name='agaciaaa']Hej Alu :multi: zdrówka życze.. też mam małe problemy z kręgosłupem, choć podobno młoda jestem :roll: że tak sobie pomarudze :oops:

czyli nie jest ze mną tak źle ;)....ale tak serio to współczuję

http://images33.fotosik.pl/424/134d34b794810ba5.jpg temu to dobrze :loveu:

jemu zawsze dobrze ;)

[quote name='jbk']Znowu masz wolne? A w przyszłym tygodniu to już przerwa świąteczna? Przyznaj się, do pracy w Nowym Roku dopiero idziesz?

Ja idę ostatni raz w piątek, a potem 5-ego stycznia dopiero :) YEAH!

Buziaczki znad velvecika :)

ja wracam w poniedziałek ...przedszkole normalnie pracuje ...ale dyr. pewnie mi wlepi zaległy urlop jak znam życie :cool1:

[quote name='apple']

Buziol

buziolek :calus:

Posted

[quote name='Alicja']czyli nie jest ze mną tak źle ;-)....ale tak serio to współczuję

Nie jest ;) jak sobie pomyśle, że tak wcześnie zaczynam, to wole nie myśleć co będzie za 20, 30 lat.... :evil_lol: posypie sie całkiem :lol:

Miłego dzionka :multi:

Posted

[quote name='Alicja']
ja wracam w poniedziałek ...przedszkole normalnie pracuje ...ale dyr. pewnie mi wlepi zaległy urlop jak znam życie :cool1:

Ale to sobie odpoczniesz za to ;) A kto się zajmuje Twoimi dzidziusiami, jak Cię nie ma?

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie jest ;) jak sobie pomyśle, że tak wcześnie zaczynam, to wole nie myśleć co będzie za 20, 30 lat.... :evil_lol: posypie sie całkiem :lol:

Miłego dzionka :multi:

miłego :multi:

mam nadzieję , że tak źle nie będzie
...dziś zaczęłam nowe leki ... i tym razem ciepłe okłady , troszkę chyba to rozluźniło bo czuję się lepiej :razz:

wychodzi to picie kawy w pracy :angryy::angryy::angryy: czyli to co się wielu wydaje że tak jest że pani w przedszkolu siedzi i na dzieci patrzy ... a weźcie sobie wyobraźcie jak wchodzi o 6 rano rozespane dziecko i płacze ...mama leci do pracy .... to co zostawicie ...nie weźmiecie na ręce by utulić .....

[quote name='jbk']Ale to sobie odpoczniesz za to ;) A kto się zajmuje Twoimi dzidziusiami, jak Cię nie ma?

no mam nadzieję ze nie bede musiała całego urlopu brać bo mam zaplanowane kilka dzionków ....a tak to nici z planów na styczen :shake:

a dzieciaczkami zajmują się inne nauczycielki

[quote name='Bullila.nl']wspol[zuje bolu kregoslupa i problemow z tym zwiazany[h:shake:...5 lat temu przestalam [hodzi[ [alkowi[ie.....:roll:,takze rozumiem,buziole:calus:

no to współczuje Ci strachu i bólu :shake:

Posted

[quote name='Alicja']
miłego :multi:

mam nadzieję , że tak źle nie będzie
...dziś zaczęłam nowe leki ... i tym razem ciepłe okłady , troszkę chyba to rozluźniło bo czuję się lepiej :razz:

wychodzi to picie kawy w pracy :angryy::angryy::angryy: czyli to co się wielu wydaje że tak jest że pani w przedszkolu siedzi i na dzieci patrzy ... a weźcie sobie wyobraźcie jak wchodzi o 6 rano rozespane dziecko i płacze ...mama leci do pracy .... to co zostawicie ...nie weźmiecie na ręce by utulić .....

no mam nadzieję ze nie bede musiała całego urlopu brać bo mam zaplanowane kilka dzionków ....a tak to nici z planów na styczen :shake:

a dzieciaczkami zajmują się inne nauczycielki

Dobrze, że lepiej, oby całkiem przeszło :)

Żartujesz sobie, ktoś myślał, że w przedszkolu trzeba tylko patrzeć na dzieci?? Założę się, że ten ktoś to dzieci nigdy nie miał......

I życzę Ci, żeby Ci nie wlepili jednak urlopu :)

Posted

[quote name='jbk']Dobrze, że lepiej, oby całkiem przeszło :)

Żartujesz sobie, ktoś myślał, że w przedszkolu trzeba tylko patrzeć na dzieci?? Założę się, że ten ktoś to dzieci nigdy nie miał......

I życzę Ci, żeby Ci nie wlepili jednak urlopu :)

:diabloti: a jednak wlepili .....idę do pracy dopiero 5 stycznia :razz:niby fajnie , bo dużo wolnego ... ale z drugiej strony mogłam zaszaleć w ferie ;)

Posted

[quote name='Alicja']:diabloti: a jednak wlepili .....idę do pracy dopiero 5 stycznia :razz:niby fajnie , bo dużo wolnego ... ale z drugiej strony mogłam zaszaleć w ferie ;)

Zaszalej teraz :)

Posted

[quote name='jbk']Zaszalej teraz :)

no szaleje :diabloti: jak wchodzę do gabinetu na zastrzyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na bal przebierańców przeistaczam się w sitko :p

Posted

Alutka...tylko niech Ci sie nie zachce okienek myc teraz:shake:... bo sie doprawisz. I nie szalej z gotowaniem na swieta....masz kregoslupek nie teges to jestes usprawiedliwiona:p.
Pozdrowki i buziole

Posted

[quote name='lolka75']Alutka...tylko niech Ci sie nie zachce okienek myc teraz:shake:... bo sie doprawisz. I nie szalej z gotowaniem na swieta....masz kregoslupek nie teges to jestes usprawiedliwiona:p.
Pozdrowki i buziole

Loluś :calus: ale ja oprócz tego ze mnie łapa boleje to zdrowa jestem :p...a okienko zostało mi tylko 1 ....a gotowanie to takie jak zwykle więc nic strasznego ...no i cza serniczek i ciastko z bakaliami zrobić :multi::multi::multi:...MAGDA ...czytaj Twój ulubiony Murzynek z polewką ;):loveu: