Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']w Warszawce Ciotków dużo jest ;)
zaraz będziemy pytać :razz:

cioteczka Doddy podjedzie do pani w poniedzialek :grins: gdyby nie dala rady to mam ofete pomocy od cioteczki Neigh wiec jest dobrze :p

Posted

[quote name='Tengusia']cioteczka Doddy podjedzie do pani w poniedzialek :grins: gdyby nie dala rady to mam ofete pomocy od cioteczki Neigh wiec jest dobrze :p

w razie draki mamy jeszcze Vectrę ;)

Posted

[quote name='sota36']http://www.dancingsantacard.com/?santa=186038
I co widzimy sie w sobote/???

Joluś na 99% nie :shake:

[quote name='rwpb']Już śpicie?
A myśmy dopiero wrócili...

Pozdrawiamy

A tak nas na spanko wzięło :p....ale widziałam , zebyliście w towarzystwie :multi::multi:

[quote name='jbk']Czyżbym była pierwsza tego ranka??

Witaj Asieńko :multi::multi:noooo jesteś pierwsza ;)

Posted

[quote name='jbk']Jezu, biedny Kubuś, a taki jest śliczny..... Jakbym miała dom, to wszystkie biedaki bym przygarnęła.....

no bidulek jest :shake: i ile takich przez ten głupi ludzi ród :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']
no bidulek jest :shake: i ile takich przez ten głupi ludzi ród :angryy:

Daj spokój, jak się zaangażowaliśmy przy schronisku, jak usłyszeliśmy historie tych psiaków, jak w końcu weszliśmy do środka..... Powiem szczerze, cieszyłam się, że mam okulary słoneczne, bo przy pierwszej wizycie w schronie się pobeczałam. Miałam szczęście psy poznać najpierw na imprezach różnych i zaprzyjaźnić się z nimi, a potem zobaczyłam je w klatce..... Okropne.

Posted

W ogóle, to mam marzenie, nierealne trochę, no, chyba, żebym w totka wygrała, a mianowicie coś w rodzaju schroniska, nie, rodziny zastępczej dla psów. Na zasadzie, że ich jest dużo, ale nie w kojcach na zewnątrz, tylko w przyjaźni w domu. Tak, żeby każdy miał i swoje miejsce na kocyku, i swoją miskę, i swoją porcję miziania, a nie jak w schronie leżenie na własnych odchodach. Oczywiście byłaby też spora przestrzeń do biegania na zewnątrz.

Posted

Asiu , ale nic się nie zmieni ...nawet jakbyśmy wszystkie w tego lotka wygrały ....dopóki nie zmieni się świadomość ludzi tych niemyślących że tak delikatnie nazwę i tych pracujących przy zwierzętach ...zarówno pracowników schronisk , wolontariuszy , weterynarzy ... mam swoje zdanie na wiele działań ...ale ono jest niepopularne na dogo więc kończę temat :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']przychodzę z niedzielną wizytą :cool3::cool3:

zamiast do kościoła, przyszłam do Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:multi::multi::multi:witaj w Naszych Skromnych :razz::razz:progach :multi::loveu:

wina mszalnego nie mam ale Coca Cola się znajdzie ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Próbuje sie obudzic :D

:razz::razz:już pewnie obudzona :p

[quote name='evaxon'][czesc czołem Ala z rosołem :multi:

cześć Effuś :multi: rosołek dziś był :evil_lol: