Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Tengusia']potrzeba mi wiztyty przedadopcyjnej w Wawie dla gluchego szczeniaka kto pomoze ????????? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztero-miesieczne-szczenie-gluche-skazane-na-smierc-126705/#post11392419 w Warszawce Ciotków dużo jest ;) zaraz będziemy pytać :razz: Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Jakieś echo :cool1: dogo szwankowało i po tak długim czasie mi zapisało po raz 2gi tego samego posta :mad: Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja']w Warszawce Ciotków dużo jest ;) zaraz będziemy pytać :razz: cioteczka Doddy podjedzie do pani w poniedzialek :grins: gdyby nie dala rady to mam ofete pomocy od cioteczki Neigh wiec jest dobrze :p Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Tengusia']cioteczka Doddy podjedzie do pani w poniedzialek :grins: gdyby nie dala rady to mam ofete pomocy od cioteczki Neigh wiec jest dobrze :p w razie draki mamy jeszcze Vectrę ;) Quote
sota36 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 http://www.dancingsantacard.com/?santa=186038 I co widzimy sie w sobote/??? Quote
rwpb Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Już śpicie? A myśmy dopiero wrócili... Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='sota36']http://www.dancingsantacard.com/?santa=186038 I co widzimy sie w sobote/??? Joluś na 99% nie :shake: [quote name='rwpb']Już śpicie? A myśmy dopiero wrócili... Pozdrawiamy A tak nas na spanko wzięło :p....ale widziałam , zebyliście w towarzystwie :multi::multi: [quote name='jbk']Czyżbym była pierwsza tego ranka?? Witaj Asieńko :multi::multi:noooo jesteś pierwsza ;) Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 nie wiem czy już wstawiałam lineczka .... może jakaś rada ... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-kudlaty-kuba-z-padaczka-pilnie-szuka-domu-zanim-psy-go-zagryza-126550/index2.html Quote
jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja']nie wiem czy już wstawiałam lineczka .... może jakaś rada ... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-kudlaty-kuba-z-padaczka-pilnie-szuka-domu-zanim-psy-go-zagryza-126550/index2.html Jezu, biedny Kubuś, a taki jest śliczny..... Jakbym miała dom, to wszystkie biedaki bym przygarnęła..... Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='jbk']Jezu, biedny Kubuś, a taki jest śliczny..... Jakbym miała dom, to wszystkie biedaki bym przygarnęła..... no bidulek jest :shake: i ile takich przez ten głupi ludzi ród :angryy: Quote
jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja'] no bidulek jest :shake: i ile takich przez ten głupi ludzi ród :angryy: Daj spokój, jak się zaangażowaliśmy przy schronisku, jak usłyszeliśmy historie tych psiaków, jak w końcu weszliśmy do środka..... Powiem szczerze, cieszyłam się, że mam okulary słoneczne, bo przy pierwszej wizycie w schronie się pobeczałam. Miałam szczęście psy poznać najpierw na imprezach różnych i zaprzyjaźnić się z nimi, a potem zobaczyłam je w klatce..... Okropne. Quote
jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 W ogóle, to mam marzenie, nierealne trochę, no, chyba, żebym w totka wygrała, a mianowicie coś w rodzaju schroniska, nie, rodziny zastępczej dla psów. Na zasadzie, że ich jest dużo, ale nie w kojcach na zewnątrz, tylko w przyjaźni w domu. Tak, żeby każdy miał i swoje miejsce na kocyku, i swoją miskę, i swoją porcję miziania, a nie jak w schronie leżenie na własnych odchodach. Oczywiście byłaby też spora przestrzeń do biegania na zewnątrz. Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Asiu , ale nic się nie zmieni ...nawet jakbyśmy wszystkie w tego lotka wygrały ....dopóki nie zmieni się świadomość ludzi tych niemyślących że tak delikatnie nazwę i tych pracujących przy zwierzętach ...zarówno pracowników schronisk , wolontariuszy , weterynarzy ... mam swoje zdanie na wiele działań ...ale ono jest niepopularne na dogo więc kończę temat :roll: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']Cześć Alu :calus: :calus: :calus: 6ześć 6ześć 6ześć :multi::loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 przychodzę z niedzielną wizytą :cool3::cool3: zamiast do kościoła, przyszłam do Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='jonQuilla']przychodzę z niedzielną wizytą :cool3::cool3: zamiast do kościoła, przyszłam do Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:witaj w Naszych Skromnych :razz::razz:progach :multi::loveu: wina mszalnego nie mam ale Coca Cola się znajdzie ;) Quote
jonQuilla Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 wolę Coca Colę :) z tym że muszę po whisky gdzieś wyskoczyć jeszcze :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='jonQuilla']wolę Coca Colę :) z tym że muszę po whisky gdzieś wyskoczyć jeszcze :evil_lol::evil_lol: z RUMem tysz dobra :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']łubudu yoyo 8) o dżisys ....a Ty czego tak hałasujesz :razz::razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Próbuje sie obudzic :D :razz::razz:już pewnie obudzona :p [quote name='evaxon'][czesc czołem Ala z rosołem :multi: cześć Effuś :multi: rosołek dziś był :evil_lol: Quote
Recommended Posts