jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='an1a']Nic nie musisz :razz::diabloti: Rączki ma? Ma :evil_lol: Siedzimy i czekamy na Alę :eviltong:[/quote] A ja muszę, bo lubię ;) Wolę mu podać, niż jakby mi się w kuchni plątał :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='agnethka']znam galerie, gdzie była przed chwilą świeża dostawa fotek :evil_lol:[/quote] [B][I]Lanserka :diabloti:[/I][/B] Quote
agnethka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Lanserka :diabloti:[/I][/B][/quote] gdzie? :cool3: Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='agnethka']przynajmniej zadziałało :diabloti:[/quote] W moim przypadku owszem ;) Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ejj nie za dobrze masz?:razz:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...jutro wstaję o 5...[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']:evil_lol: oj...będzie miała :evil_lol: myślałam, że Ty będziesz ;) bo my będziemy ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]za daleko żeby tak rekreacyjnie pojechać :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='an1a']A fotoreportaż będzie? :eviltong:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='agnethka']a nie wiem, ale relacje pewnie tak :lol: i znając życie będą one sprzeczne (czyli dwie prawdy ;) ) :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak tak ...ta jedna będzie najprawdziwsza :roflt: prawda jak bonie dydy kozie kopytko bum cyk cyk:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Przybywam z kacowych odchłani ;) Coś tu ktoś o zdjęciach pisał, idę ich poszukać ;) Strasznie dużo gadacie, zdjęcia się przez to chowają :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a były jakieś foty :hmmmm: ja wypiłam wczoraj 2 browarki ... i rano mialam mega kaca ....jesień mi nie służy :shake: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']znam galerie, gdzie była przed chwilą świeża dostawa fotek :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba przejdę się poszukać ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To JA i Pan C. w czerwcu 1985 roku :roflt: :roflt: :roflt: z okazji zamążpójścia siostry Cezarego musieliśmy się wtłoczyć w jakieś nienaturalne dla nas stroje :roflt: :roflt: :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Vectra Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 mamuśka ten róż :mdleje: ale ogólnie to BOSKO :loveu: :loveu: :loveu: powiem , że mało się zmieniliście :p taka byłaś tylko pyzata kapkie :diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Vectra']mamuśka ten róż :mdleje: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no RÓŻ zajebioza :roflt: ...no cóż było od siostry kiecke pozyczyć :diabloti::evil_lol:ona ino takie miała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] ale ogólnie to BOSKO :loveu: :loveu: :loveu: powiem , że mało się zmieniliście :p taka byłaś tylko pyzata kapkie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeee no wtedy to ja ważyłam 42 kg :p.... czyli jeszcze 13 kg mniej niż teraz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jeeee Ala zajebiaszcze okularki:loveu::evil_lol: [url]http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jeeee Ala zajebiaszcze okularki:loveu::evil_lol: [URL]http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kochana ....wtedy najmodniejsze :razz::razz::lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :hand: ........:p Quote
Vectra Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeee no wtedy to ja ważyłam 42 kg :p.... czyli jeszcze 13 kg mniej niż teraz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no ale pyzy miałaś :loveu: :diabloti: ale fajne takie foty są :multi: ja lubię takie stare albumy przeglądać ..... można się pośmiać :evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [COLOR=Purple][B]witaj Aluś:) no yacha, że Ozuś przystojniejszy od Maradony :evil_lol: :loveu: i z Ciebie jaka laska była :p a pan C. jakie miał dłuuugie włosy :cool3: buziaczki:) [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Vectra']no ale pyzy miałaś :loveu: :diabloti: ale fajne takie foty są :multi: ja lubię takie stare albumy przeglądać ..... można się pośmiać :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pan C. jak zobaczył tą fotę to ze śmiechu się popłakał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam w domu sporo takich do śmiechu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witaj Aluś:) no yacha, że Ozuś przystojniejszy od Maradony :evil_lol: :loveu: i z Ciebie jaka laska była :p a pan C. jakie miał dłuuugie włosy :cool3: buziaczki:) [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] miewał dłuższe tylko podciął jak na impre szliśmy :p a ja lachon byłam ...no no jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Alutka:loveu: Jeszcze tylko wytrzymać dzisiaj do 19 i LABA:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 widzialam tu elegancka pare:cool3: Doberek All;) Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Matko święta, Alicjo! Jak to ważyłaś 42 kg? To ile Ty masz wzrostu?? Przecież ja przez Ciebie natychmiast zaniecham jedzenia na pół roku!! Quote
an1a Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pan C. jak zobaczył tą fotę to ze śmiechu się popłakał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam w domu sporo takich do śmiechu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] To czemu się nie chwalisz? :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [B]Witanos Alu widzialam foty wasze :diabloti::diabloti: troszke sie posmialam ale sie nie gniewasz nie?? :diabloti:[/B] Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Właśnie, daj więcej śmiechowych fotek, daj, nie bądź taka! Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hej Alus Wsio nadrobilam Ale fajnych fot sie naogladalam Hehe a ta fotka wspomnieniowa jest zajebioaszcza:multi: Quote
Recommended Posts