Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [FONT=Arial]To JA i Pan C. w czerwcu 1985 roku :roflt: :roflt: :roflt: z okazji zamążpójścia siostry Cezarego musieliśmy się wtłoczyć w jakieś nienaturalne dla nas stroje :roflt: :roflt: :roflt:[/FONT] Quote
Vectra Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 mamuśka ten róż :mdleje: ale ogólnie to BOSKO :loveu: :loveu: :loveu: powiem , że mało się zmieniliście :p taka byłaś tylko pyzata kapkie :diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Vectra napisał(a):mamuśka ten róż :mdleje: [FONT=Arial]no RÓŻ zajebioza :roflt: ...no cóż było od siostry kiecke pozyczyć :diabloti::evil_lol:ona ino takie miała :evil_lol:[/FONT] ale ogólnie to BOSKO :loveu: :loveu: :loveu: powiem , że mało się zmieniliście :p taka byłaś tylko pyzata kapkie :diabloti: [FONT=Arial]eeee no wtedy to ja ważyłam 42 kg :p.... czyli jeszcze 13 kg mniej niż teraz :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Century Gothic]jeeee Ala zajebiaszcze okularki:loveu::evil_lol: http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]jeeee Ala zajebiaszcze okularki:loveu::evil_lol: http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg[/FONT] [FONT=Arial]kochana ....wtedy najmodniejsze :razz::razz::lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] :hand: ........:p Quote
Vectra Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]eeee no wtedy to ja ważyłam 42 kg :p.... czyli jeszcze 13 kg mniej niż teraz :evil_lol:[/FONT] no ale pyzy miałaś :loveu: :diabloti: ale fajne takie foty są :multi: ja lubię takie stare albumy przeglądać ..... można się pośmiać :evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 witaj Aluś:) no yacha, że Ozuś przystojniejszy od Maradony :evil_lol: :loveu: i z Ciebie jaka laska była :p a pan C. jakie miał dłuuugie włosy :cool3: buziaczki:) Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Vectra napisał(a):no ale pyzy miałaś :loveu: :diabloti: ale fajne takie foty są :multi: ja lubię takie stare albumy przeglądać ..... można się pośmiać :evil_lol: [FONT=Arial]pan C. jak zobaczył tą fotę to ze śmiechu się popłakał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam w domu sporo takich do śmiechu :evil_lol:[/FONT] basia2202 napisał(a):witaj Aluś:) no yacha, że Ozuś przystojniejszy od Maradony :evil_lol: :loveu: i z Ciebie jaka laska była :p a pan C. jakie miał dłuuugie włosy :cool3: buziaczki:) [FONT=Arial] miewał dłuższe tylko podciął jak na impre szliśmy :p a ja lachon byłam ...no no jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Alutka:loveu: Jeszcze tylko wytrzymać dzisiaj do 19 i LABA:multi:[/FONT] Quote
Bullila.nl Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 widzialam tu elegancka pare:cool3: Doberek All;) Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Matko święta, Alicjo! Jak to ważyłaś 42 kg? To ile Ty masz wzrostu?? Przecież ja przez Ciebie natychmiast zaniecham jedzenia na pół roku!! Quote
an1a Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]pan C. jak zobaczył tą fotę to ze śmiechu się popłakał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam w domu sporo takich do śmiechu :evil_lol:[/FONT] To czemu się nie chwalisz? :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witanos Alu widzialam foty wasze :diabloti::diabloti: troszke sie posmialam ale sie nie gniewasz nie?? :diabloti: Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Właśnie, daj więcej śmiechowych fotek, daj, nie bądź taka! Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hej Alus Wsio nadrobilam Ale fajnych fot sie naogladalam Hehe a ta fotka wspomnieniowa jest zajebioaszcza:multi: Quote
agbar Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 czesc lachonie:diabloti: przylazlam na placka:eating: Quote
rufusowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 cześć Ala już prawie wszystko nadrobiłam Ozzy pod warstewką ma mięśnie http://images24.fotosik.pl/290/22a11ea66197f9c6.jpg :)...to wymiata... http://images44.fotosik.pl/25/bf94d4d44f8925a2.jpg Quote
zuzolandia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: zajebioza :evil_lol::evil_lol: a pan C wyglada jak Qba :loveu: daj wiecej takowych fotekk :multi: dobry ! Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Cześć Alutka:loveu: Jeszcze tylko wytrzymać dzisiaj do 19 i LABA:multi:[/FONT] [FONT=Arial] jeszcze niecałe półtorej godzinki Ci zostało :multi:[/FONT] Medorowa napisał(a):Rewelacja zdjęcie:loveu: [FONT=Arial] podziękował:p miło Nam [/FONT] Bullila.nl napisał(a):widzialam tu elegancka pare:cool3: Doberek All;) [FONT=Arial] Barrrrrrrrrrrrrrrrrdzo elegancką :evil_lol:[/FONT] jbk napisał(a):Matko święta, Alicjo! Jak to ważyłaś 42 kg? To ile Ty masz wzrostu?? Przecież ja przez Ciebie natychmiast zaniecham jedzenia na pół roku!! [FONT=Arial]eeeeee no 160 cm wzrostu mam :razz:[/FONT] an1a napisał(a):To czemu się nie chwalisz? :evil_lol: [FONT=Arial]bo byśta za mocno się śmiały :evil_lol:[/FONT] teqquila napisał(a):Witanos Alu widzialam foty wasze :diabloti: troszke sie posmialam ale sie nie gniewasz nie?? :diabloti: [FONT=Arial] wybaczam Ci ten śmiech ;)jak Ci poprawił humorek to cieszkam [/FONT] jbk napisał(a):Właśnie, daj więcej śmiechowych fotek, daj, nie bądź taka! [FONT=Arial] kiedyś dam ;)[/FONT] Izabela124. napisał(a):Hej Alus Wsio nadrobilam Ale fajnych fot sie naogladalam Hehe a ta fotka wspomnieniowa jest zajebioaszcza:multi: [FONT=Arial] ha ...dzięki Izuś ;)[/FONT] agbar napisał(a):czesc lachonie:diabloti: przylazlam na placka:eating: [FONT=Arial] no zachodzi ...nie krępuje się ...sosikiem grzybowym polać ;)[/FONT] rufusowa napisał(a):cześć Ala już prawie wszystko nadrobiłam Ozzy pod warstewką ma mięśnie http://images24.fotosik.pl/290/22a11ea66197f9c6.jpg :)...to wymiata... http://images44.fotosik.pl/25/bf94d4d44f8925a2.jpg [FONT=Arial] no ma mięsionka :razz: tylko nie wiem dlaczemu wszyscy myślą że grubas ...on po prostu nie jest suchy jak sportowy [/FONT] zuzolandia napisał(a):http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg :crazyeye::crazyeye: zajebioza :evil_lol: a pan C wyglada jak Qba :loveu: daj wiecej takowych fotekk :multi: dobry ! [FONT=Arial]przyjedziesz pooglądasz ;)[/FONT] Quote
BeaC Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):Matko święta, Alicjo! Jak to ważyłaś 42 kg? To ile Ty masz wzrostu?? Przecież ja przez Ciebie natychmiast zaniecham jedzenia na pół roku!! też tak ważyłam............ jeszcze rok temu ale żarcie mi jakoś smakuje i już ważę dużo dużo wiecej:razz: a all jest niewielka istota o niewielkiej tuszy.......... pewnie ozzul już więcej od niej waży:eviltong: witaj kobieto mikrej postury:multi: Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 BeaC napisał(a):też tak ważyłam............ jeszcze rok temu ale żarcie mi jakoś smakuje i już ważę dużo dużo wiecej:razz: a all jest niewielka istota o niewielkiej tuszy.......... pewnie ozzul już więcej od niej waży:eviltong: witaj kobieto mikrej postury:multi: [FONT=Arial] eee Ozzul waży 37-38 kg ...więc spoko ...On w konkury z Klockową może stawać :razz::razz:...ja ważę tyle co Klocek :roflt: Bea niemożliwe że ty przytylas ..na fotach tego nie widać :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Matusz napisał(a):hejos babulinko mła :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: [FONT=Arial] :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:eloł.....WNUŚKU :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts