Matusz Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hejos babulinko mła :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Patka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Alu Ty chudzielcu - musisz na dietę piernikową przybyć do nas :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Cześć Aluś! Ciebie i Ozzulca pozdrawiamy :) Razem z nowym lokatorem- małym kocim diabełkiem :diabloti: Nie chcesz sobie sprawić takiego? :cool3: Po jednym dniu podbił moje serducho :loveu: Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Patka napisał(a):Alu Ty chudzielcu - musisz na dietę piernikową przybyć do nas :evil_lol: [FONT=Arial] kto tu jest chudzielcem :grins: ...nie pokażę palcem ...ja swoje mam narzucone na kości :evil_lol: i powypychane pewne krągłości ;)[/FONT] Selket napisał(a):Cześć Alutka:oops: [FONT=Arial]:multi::multi:Karolcia :multi:[/FONT] Wyjątek napisał(a):Cześć Aluś! Ciebie i Ozzulca pozdrawiamy :) Razem z nowym lokatorem- małym kocim diabełkiem :diabloti: Nie chcesz sobie sprawić takiego? :cool3: Po jednym dniu podbił moje serducho :loveu: [FONT=Arial]kocika nie mogę :shake: 4 piętro[/FONT] Quote
agaciaaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Bry wieczór :multi: http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg fantastyczna fota :lol::lol: szczególnie ta różowa sukienka :loveu: :evil_lol: i okularki :lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 agaciaaa napisał(a):Bry wieczór :multi: http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg fantastyczna fota :lol::lol: szczególnie ta różowa sukienka :loveu: :evil_lol: i okularki :lol: [FONT=Arial]:cool1: proszę się nie śmiać z sukienki mojej siostry :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....miałam do wyboru fiolet bądź róż :roll:....a okularki ......szczyt marzeń w tamtych czasach ....zawsze u najlepszego optyka w mieście kupowane :p.....masakra z tą modą :roflt:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:cool1: proszę się nie śmiać z sukienki mojej siostry :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....miałam do wyboru fiolet bądź róż :roll:....a okularki ......szczyt marzeń w tamtych czasach ....zawsze u najlepszego optyka w mieście kupowane :p.....masakra z tą modą :roflt:[/FONT] Ależ ja sie nie śmieje...:roll: no może troszke.. no dobrze, wybuchłam śmiechem :evil_lol::evil_lol: :diabloti: moda była super, bez dwóch zdań :lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 agaciaaa napisał(a):Ależ ja sie nie śmieje...:roll: no może troszke.. no dobrze, wybuchłam śmiechem :evil_lol::evil_lol: :diabloti: moda była super, bez dwóch zdań :lol: [FONT=Arial]no ja zawyłam z radości oglądając te fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo fota została wywołana po 23 latach od zrobienia to CUD że wogóle coś na niej widać a pochodzi z osobistych zbiorów siostry Pana C. :p Takich fot tam było wiecej .... brzuchy nas bolały od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg o losiee :loveu::loveu::loveu: Babi za czasów nastolatki :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]no ja zawyłam z radości oglądając te fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo fota została wywołana po 23 latach od zrobienia to CUD że wogóle coś na niej widać a pochodzi z osobistych zbiorów siostry Pana C. :p Takich fot tam było wiecej .... brzuchy nas bolały od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Poookaż coś jeszcze Alu, koniecznie!!! Podziel się z nami tą radością:lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wyjątek napisał(a):Cześć Aluś! Ciebie i Ozzulca pozdrawiamy :) Razem z nowym lokatorem- małym kocim diabełkiem :diabloti: Nie chcesz sobie sprawić takiego? :cool3: Po jednym dniu podbił moje serducho :loveu: ej ej!!! ja byłam pierwsza :mad: :evil_lol: hahaha Alu boska ta fotka hahaha Pan C wyglądał jak Qba teraz :-o ale się uśmiałam:evil_lol: http://images47.fotosik.pl/26/2e3b0ec1eda975db.jpg a ta cudna :loveu: Quote
Tengusia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Alu a ja jak zwykle przychodze z sierotkami do ciebie :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/poznan-dwa-szczeniaki-w-typie-amstaff-bulterier-wyrzucone-na-ulicy-124363/#post11200505 Quote
Patka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Arial]kto tu jest chudzielcem :grins: ...nie pokażę palcem ...ja swoje mam narzucone na kości :evil_lol: i powypychane pewne krągłości ;-)[/FONT] uroczo to zabrzmiało :) oj juz nie pokaże Alu :( już tak chudo u mnie nie jest :razz: Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Matusz napisał(a):http://images50.fotosik.pl/27/3e0162f3caa71b42.jpg o losiee :loveu::loveu::loveu: Babi za czasów nastolatki :loveu::loveu::loveu::diabloti: [FONT=Arial]fajniutka no nie :grins:[/FONT] agaciaaa napisał(a):Poookaż coś jeszcze Alu, koniecznie!!! Podziel się z nami tą radością:lol: :evil_lol: [FONT=Arial] może kiedyś ;)[/FONT] malawaszka napisał(a):ej ej!!! ja byłam pierwsza :mad: :evil_lol: [FONT=Arial]nie nie nie [/FONT] hahaha Alu boska ta fotka hahaha Pan C wyglądał jak Qba teraz :-o ale się uśmiałam:evil_lol: [FONT=Arial]taaa Pan C. doznał olśnienie i mówi ....rzeczywiście Qba do Mnie jest podobny :p[/FONT] http://images47.fotosik.pl/26/2e3b0ec1eda975db.jpg a ta cudna :loveu: [FONT=Arial]mam ją na NK :loveu:[/FONT] Tengusia napisał(a):Alu a ja jak zwykle przychodze z sierotkami do ciebie :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/poznan-dwa-szczeniaki-w-typie-amstaff-bulterier-wyrzucone-na-ulicy-124363/#post11200505 [FONT=Arial]cioteczka ....ty masz talent do wyszukiwania :placz:[/FONT] Patka napisał(a):uroczo to zabrzmiało :) oj juz nie pokaże Alu :( już tak chudo u mnie nie jest :razz: :razz:[FONT=Arial]:razz:widziałam fotaski ... połowa Patki ;)[/FONT] Quote
Wyjątek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]kocika nie mogę :shake: 4 piętro[/FONT] Ja na 3 i jakoś z tym żyjemy ;) Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cześc:multi: Przyszłam z nadzieją na fotki a tu nic nima:-( Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Wyjątek napisał(a):Ja na 3 i jakoś z tym żyjemy ;) [FONT=Arial]już widziałam latającego kota z 4 piętra a u Mnie balkon otwarty non stop ..po prostu u mnie nie moze byc kota i już :p [/FONT]Izabela124. napisał(a):Cześc:multi: Przyszłam z nadzieją na fotki a tu nic nima:-( [FONT=Arial] może będą dzisiaj lub jutro ....zależy czy wena wróci :roll: Dzień doberek wszystkim :multi: pogoda miodzio :multi: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] może będą dzisiaj lub jutro ....zależy czy wena wróci :roll: [/FONT]Oj mam nadzieję, że dziś humorek się polepszy:calus: Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj mam nadzieję, że dziś humorek się polepszy:calus: [FONT=Arial]z humorkiem nie jest tak najgorzej :razz:raz lepiej raz gorzej ... chociaż nie przeczę że ostatnio dominował niż ....tylko z weną na bakier :roll:.. brak mi wsparcia i pomocy merytorycznej w robieniu fotasków ... samouk jestem a chciałabym aby czasem ktoś pomógł a na fachowe fora nie ma co liczyć :shake:[/FONT] Quote
lolka75 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 piekne zdjatka Alcia:loveu: Qba wykapany:roll: ojciec:evil_lol:...sie Cezary nie wyprze:cool1: a okularesy pierwsza klasa:multi: moje zdjecia wszystkie zostaly w Polsce:-(. Zabralam ze soba tylko te od czasow poznania Artka Quote
Tengusia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]cioteczka ....ty masz talent do wyszukiwania :placz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] oj zeby tylko ale to nie talent niestety tylko ludzie ciagle podsylaja mi kolejne sierotki z prosba o pomoc :placz: wczoraj siedzialam sobie w Pizzy Hut i pilam sobie zimne pifko zajadajac pyszna pizze az tu nagle dostaje mms od Kajetana z fotkami chlopakow, wiec wysylam wiadomosc co to za slicznosci ... po 5 minutach telefon i info ze psy znalezione na ulicy prosze pomoz :shake: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]z humorkiem nie jest tak najgorzej :razz:raz lepiej raz gorzej ... chociaż nie przeczę że ostatnio dominował niż ....tylko z weną na bakier :roll:.. brak mi wsparcia i pomocy merytorycznej w robieniu fotasków ... samouk jestem a chciałabym aby czasem ktoś pomógł a na fachowe fora nie ma co liczyć :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Oj ja ci nie pomogę, bo sama nie umiem robic dobrych fot, nawet z resztą sprzętu nie mam:shake: Quote
jonQuilla Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry Mamcia :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts