an1a Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jbk napisał(a):HI :) Jestem sobie w domu i muszę podać mężowi obiad. A co Ty robisz? Nic nie musisz :razz::diabloti: Rączki ma? Ma :evil_lol: Siedzimy i czekamy na Alę :eviltong: Quote
Alicja Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]......................................................[/FONT] [FONT=Arial]siemanko Dżapko .....:multi: [/FONT]eria napisał(a):ale tu superanckie fotki zastałam:loveu::loveu: http://images47.fotosik.pl/26/afec8e914e62300e.jpg kłaczek:evil_lol: [FONT=Arial]wykałaczka ;) [/FONT]teqquila napisał(a):Siemanko Aluniu to znow ja :diabloti: w takim sobie humorku [FONT=Arial] oj Tyśkowa .....co z humorkiem ??? [/FONT]jbk napisał(a):HI :) Jestem sobie w domu i muszę podać mężowi obiad. A co Ty robisz? [FONT=Arial] mój sam sobie wziął :pbo jak głodny to nie miał wyjścia :evil_lol: [/FONT]an1a napisał(a):Nic nie musisz :razz::diabloti: Rączki ma? Ma :evil_lol: Siedzimy i czekamy na Alę :eviltong: [FONT=Arial]jestem :p byłam dziś na kawusi :pz TZtem na wyjeździe ;)....u Klocusiów :multi:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Osiołkowi w żłobie dano...:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/291/92364262aebe7819.jpg Pzdr. Quote
lolka75 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 znowu zjadlo mojego posta:crazyeye: sie wnerwie zaraz......:shake: czesc Alusia:loveu: Quote
Alicja Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Osiołkowi w żłobie dano...:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/291/92364262aebe7819.jpg Pzdr. [FONT=Arial] taaaa najsmaczniejsze :evil_lol: [/FONT]lolka75 napisał(a):znowu zjadlo mojego posta:crazyeye: sie wnerwie zaraz......:shake: czesc Alusia:loveu: [FONT=Arial]ja tak miałam wczoraj :razz::razz: Czesc Loluś :loveu::loveu: a My byli dziś u Madzi i Klocusia i Pawcia i Oranzusia i Papagaja :multi::loveu: [/FONT] Quote
Matusz Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hejos Babi :):loveu::loveu::loveu: meldujem się, że zaglądamy, choć nie zawsze piszę, bo czas nie pozwala... Quote
basia2202 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 witaj Alutka! :multi: no normalnie marnuje Ci się chłopak :cool3: toż to Maradona! :evil_lol::diabloti: http://images38.fotosik.pl/26/81ae4ac9ed9bb386.jpg całuski kochana:) Quote
Alicja Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Matusz napisał(a):hejos Babi :):loveu::loveu::loveu: meldujem się, że zaglądamy, choć nie zawsze piszę, bo czas nie pozwala... [FONT=Arial]lista odhaczona ;) Wnusiu :multi::loveu:[/FONT] basia2202 napisał(a):witaj Alutka! :multi: no normalnie marnuje Ci się chłopak :cool3: toż to Maradona! :evil_lol::diabloti: http://images38.fotosik.pl/26/81ae4ac9ed9bb386.jpg całuski kochana:) [FONT=Arial]przystojniejszy od Maradony ;) czytałam u Cią :multi: cieszkam :multi:[/FONT] Bullila.nl napisał(a):Hej Allus;) [FONT=Arial]heloł Lil :multi:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Witanko :multi: ładna jesień na tym waszym bezludziu :) http://images31.fotosik.pl/392/d95c8722953918bc.jpg znęcają się nad Ozzulkiem :mad: :evil_lol: Quote
apple Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Century Gothic]To ja......przybyłam:multi:[/FONT] Quote
agbar Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 lolka75 napisał(a):mleczyk...to juz ostatni w tym sezonie:shake: buhahhahaaa.....i sysunia:evil_lol:moja ukochana bajeczka:loveu: Dzien dobry Alunia:multi: Quote
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cześc pacusiu nasz :loveu: a już niedługo zimaaaaaaaaaa:diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 agaciaaa napisał(a):Witanko :multi: ładna jesień na tym waszym bezludziu :) http://images31.fotosik.pl/392/d95c8722953918bc.jpg znęcają się nad Ozzulkiem :mad: :evil_lol: [FONT=Arial]aaaa tam znęcają .....zachęcają do wysiłku ;):evil_lol: [/FONT]agnethka napisał(a):czy mi się dobrze słyszało, że ktosik do Kielc się wybiera? :cool3: [FONT=Arial]nie :p cieszkam tylko że Effunia spotka tam daro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
an1a Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]nie :p cieszkam tylko że Effunia spotka tam daro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Bydzie dym? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :loveu: Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]To ja......przybyłam:multi:[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi: witaj przybyta :multi: [/FONT]agbar napisał(a):buhahhahaaa.....i sysunia:evil_lol:moja ukochana bajeczka:loveu: Dzien dobry Alunia:multi: [FONT=Arial] no sysunia i mlecyk ....naj naj naj :multi::loveu:... i Sid Melancholik :evil_lol: Doberczysławek :multi::loveu: [/FONT]Rinuś napisał(a):Cześc pacusiu nasz :loveu: a już niedługo zimaaaaaaaaaa:diabloti: [FONT=Arial]cześć :multi::loveu: mi ciepło ...siedzę jeszcze w piżamce .... za godzinkę idę do pracy :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 an1a napisał(a):Bydzie dym? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :loveu: [FONT=Arial]dobry :loveu: no ....chciałabym tam być ...tylko za daleko :razz:mam nadzieję że Ewa będzie miała wsparcie ;)[/FONT] Quote
an1a Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 agnethka napisał(a)::evil_lol: oj...będzie miała :evil_lol: myślałam, że Ty będziesz ;) bo my będziemy ;) A fotoreportaż będzie? :eviltong: Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Przybywam z kacowych odchłani ;) Coś tu ktoś o zdjęciach pisał, idę ich poszukać ;) Strasznie dużo gadacie, zdjęcia się przez to chowają :diabloti: Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 an1a napisał(a):Nic nie musisz :razz::diabloti: Rączki ma? Ma :evil_lol: Siedzimy i czekamy na Alę :eviltong: A ja muszę, bo lubię ;) Wolę mu podać, niż jakby mi się w kuchni plątał :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 agnethka napisał(a):znam galerie, gdzie była przed chwilą świeża dostawa fotek :evil_lol: Lanserka :diabloti: Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 agnethka napisał(a):przynajmniej zadziałało :diabloti: W moim przypadku owszem ;) Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Rinuś napisał(a):ejj nie za dobrze masz?:razz: [FONT=Arial]:shake:...jutro wstaję o 5...[/FONT] agnethka napisał(a)::evil_lol: oj...będzie miała :evil_lol: myślałam, że Ty będziesz ;) bo my będziemy ;) [FONT=Arial]za daleko żeby tak rekreacyjnie pojechać :razz:[/FONT] an1a napisał(a):A fotoreportaż będzie? :eviltong: :evil_lol::evil_lol: agnethka napisał(a):a nie wiem, ale relacje pewnie tak :lol: i znając życie będą one sprzeczne (czyli dwie prawdy ;) ) :lol: [FONT=Arial]tak tak ...ta jedna będzie najprawdziwsza :roflt: prawda jak bonie dydy kozie kopytko bum cyk cyk:evil_lol:[/FONT] jbk napisał(a):Przybywam z kacowych odchłani ;) Coś tu ktoś o zdjęciach pisał, idę ich poszukać ;) Strasznie dużo gadacie, zdjęcia się przez to chowają :diabloti: [FONT=Arial]a były jakieś foty :hmmmm: ja wypiłam wczoraj 2 browarki ... i rano mialam mega kaca ....jesień mi nie służy :shake: [/FONT] agnethka napisał(a):znam galerie, gdzie była przed chwilą świeża dostawa fotek :evil_lol: [FONT=Arial]chyba przejdę się poszukać ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts