an1a Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Też się dołączę z kawą :grins: Która to już dzisiaj? :hmmmm: Chyba 4... Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 an1a napisał(a):Też się dołączę z kawą :grins: Która to już dzisiaj? :hmmmm: Chyba 4... O, widzę, że nie tylko ja mam korbę, właśnie parzę czwartą :) Quote
an1a Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):O, widzę, że nie tylko ja mam korbę, właśnie parzę czwartą :) Ja idę po piątą :evil_lol: trzeba coś pomyśleć o dawkowaniu dożylnym dzisiaj, bo do 17 trzeba wysiedzieć... Ale nie ma to jak strzelić sobie kawkę w szpitalu i na policji w środku nocy :loveu: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 an1a napisał(a):Ja idę po piątą :evil_lol: trzeba coś pomyśleć o dawkowaniu dożylnym dzisiaj, bo do 17 trzeba wysiedzieć... Ale nie ma to jak strzelić sobie kawkę w szpitalu i na policji w środku nocy :loveu: W szpitalu i na policji? Gdzie Ty kawę pijasz? Ja to w biurze tylko...... skromniutko ;) Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='jbk']To ja Ci podam adresy chałup do podpalenia :) I potrenuję z Tobą, statyw nawet mam :) [FONT=Arial]ha ha ....no to już pakuję statywa ;) [/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej hej:multi:[/FONT] [FONT=Arial]hej hej :multi::evil_lol: [/FONT][quote name='agbar']mozesz pojechac....pozwalam ci:grins: dzien dober:multi: [FONT=Arial] o dzięki za pozwoleństwo :mdleje: [/FONT][quote name='jbk']Kawę piję, więc pomyślałam, że wpadnę rzucić okiem, czy coś się tu dzieje ;) [FONT=Arial]rzucaj rzucaj ino tak co byś te oko potem znalazła ;) [/FONT][quote name='an1a']Też się dołączę z kawą :grins: Która to już dzisiaj? :hmmmm: Chyba 4... [quote name='jbk']O, widzę, że nie tylko ja mam korbę, właśnie parzę czwartą :) [quote name='an1a']Ja idę po piątą :evil_lol: trzeba coś pomyśleć o dawkowaniu dożylnym dzisiaj, bo do 17 trzeba wysiedzieć... Ale nie ma to jak strzelić sobie kawkę w szpitalu i na policji w środku nocy :loveu: [FONT=Arial] dobra mam 3 cią i sernik .....teraz możemy posiedzieć :p[/FONT] Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ha ha ....no to już pakuję statywa ;)[/FONT] [FONT=Arial]hej hej :multi::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]o dzięki za pozwoleństwo :mdleje:[/FONT] [FONT=Arial]rzucaj rzucaj ino tak co byś te oko potem znalazła ;)[/FONT] [FONT=Arial]dobra mam 3 cią i sernik .....teraz możemy posiedzieć :p[/FONT] Jeszcze masz sernik? My zjedliśmy wczoraj, i sernik i pleśniaka :) Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A właśnie, oko Ci się tam gdzieś nie plącze, bo nie mogę znaleźć właśnie..... :diabloti: Quote
an1a Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):W szpitalu i na policji? Gdzie Ty kawę pijasz? Ja to w biurze tylko...... skromniutko ;) Mały Armagedon był :diabloti: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 an1a napisał(a):Mały Armagedon był :diabloti: No właśnie widzę :P Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='jbk']A właśnie, oko Ci się tam gdzieś nie plącze, bo nie mogę znaleźć właśnie..... :diabloti: [FONT=Arial] :razz::razz: znalazłaś ??[/FONT] Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='an1a']Mały Armagedon był :diabloti: [FONT=Arial] no to jak paczki cza będzie słać to dawa znaka ;)[/FONT] Quote
an1a Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] no to jak paczki cza będzie słać to dawa znaka ;)[/FONT] Mam nadzieję, że nie trzeba :roll: My w całości, brata TZ'a woziliśmy, teraz trza TZ'a pilnować, żeby nie polował na gówniarzy :shake: Nie cierpię tego miasta.. od urodzenia... albo nawet wcześniej :angryy::diabloti: Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='an1a']Mam nadzieję, że nie trzeba :roll: My w całości, brata TZ'a woziliśmy, teraz trza TZ'a pilnować, żeby nie polował na gówniarzy :shake: Nie cierpię tego miasta.. od urodzenia... albo nawet wcześniej :angryy::diabloti: [FONT=Arial] o masz ci los ....... a co do miasta to o Warszawce pisasz ?? jakoś nie popadłam w zachwyt będąc tam :razz::razz:... ale chyba wszędzie jest tak samo doopiato gdzie ludzi za dużo :razz:[/FONT] Quote
an1a Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] o masz ci los ....... a co do miasta to o Warszawce pisasz ?? jakoś nie popadłam w zachwyt będąc tam :razz::razz:... ale chyba wszędzie jest tak samo doopiato gdzie ludzi za dużo :razz:[/FONT] Taaa.... Od zawsze się tu duszę.... Dla mnie odskocznią zawsze była działka - 200m od domu i las, spokój, zero ludzia. Tu nawet 20km można przejść i zawsze się coś znajdzie. Jeszcze te cwaniaczki :shake: Człowiek ma wrażenie, że chodzi po swoim osiedlu, które zna od dzieciaka, a jeszcze tak zmasakrować potrafią :roll: Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [FONT=Arial]Jeszcze Ozzulek [/FONT] Quote
lolka75 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://images47.fotosik.pl/26/9cef06183030847d.jpg o masz ci los:shake: Ozzulku... nie mysl tyle i nie patrz na jesien bo Ci sie ze lebkiem porobi jak mi i bedziesz musial byc taki:roll:.... ze tak powiem:roll:..... niemadry czesc Alusia:loveu: Quote
an1a Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://images38.fotosik.pl/26/81ae4ac9ed9bb386.jpg :evil_lol::evil_lol: Z tym widocznym kawałkiem obroży wygląda jakby miał doczepiane uszy na opasce :eviltong: Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='lolka75']http://images47.fotosik.pl/26/9cef06183030847d.jpg o masz ci los:shake: Ozzulku... nie mysl tyle i nie patrz na jesien bo Ci sie ze lebkiem porobi jak mi i bedziesz musial byc taki:roll:.... ze tak powiem:roll:..... niemadry czesc Alusia:loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już mu się porobiło :lol: heyka Loluś :multi::loveu: [/FONT][quote name='an1a']http://images38.fotosik.pl/26/81ae4ac9ed9bb386.jpg :evil_lol::evil_lol: Z tym widocznym kawałkiem obroży wygląda jakby miał doczepiane uszy na opasce :eviltong: [FONT=Arial] jak się przypatrzyłam to faktycznie tak to wygląda :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://images37.fotosik.pl/26/e8140b923a467996.jpg :diabloti::diabloti::diabloti: Ja cieee ale ogniste kolory :crazyeye::crazyeye::crazyeye: bowskie focisze :loveu: dobry :multi: Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images37.fotosik.pl/26/e8140b923a467996.jpg :diabloti::diabloti::diabloti: Ja cieee ale ogniste kolory :crazyeye::crazyeye::crazyeye: bowskie focisze :loveu: dobry :multi: [FONT=Arial]focisze takie takie kolorowe chyba troszke kiczowate ;) ale podobją sie mnie ....za kolor własnie , w końcu natura sama tak pomalowała :loveu:...taki niepowtarzalny klimacik :loveu: no so ..... deszcz nie padał ...ktos musiał podlać roślinki :p bereczek :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts