Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an1a napisał(a):
Też się dołączę z kawą :grins:
Która to już dzisiaj? :hmmmm: Chyba 4...

O, widzę, że nie tylko ja mam korbę, właśnie parzę czwartą :)

Posted

jbk napisał(a):
O, widzę, że nie tylko ja mam korbę, właśnie parzę czwartą :)

Ja idę po piątą :evil_lol: trzeba coś pomyśleć o dawkowaniu dożylnym dzisiaj, bo do 17 trzeba wysiedzieć...
Ale nie ma to jak strzelić sobie kawkę w szpitalu i na policji w środku nocy :loveu:

Posted

an1a napisał(a):
Ja idę po piątą :evil_lol: trzeba coś pomyśleć o dawkowaniu dożylnym dzisiaj, bo do 17 trzeba wysiedzieć...
Ale nie ma to jak strzelić sobie kawkę w szpitalu i na policji w środku nocy :loveu:

W szpitalu i na policji? Gdzie Ty kawę pijasz? Ja to w biurze tylko...... skromniutko ;)

Posted

[quote name='jbk']To ja Ci podam adresy chałup do podpalenia :) I potrenuję z Tobą, statyw nawet mam :)

[FONT=Arial]ha ha ....no to już pakuję statywa ;)

[/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej hej:multi:[/FONT]

[FONT=Arial]hej hej :multi::evil_lol:

[/FONT][quote name='agbar']mozesz pojechac....pozwalam ci:grins:

dzien dober:multi:
[FONT=Arial]
o dzięki za pozwoleństwo :mdleje:

[/FONT][quote name='jbk']Kawę piję, więc pomyślałam, że wpadnę rzucić okiem, czy coś się tu dzieje ;)

[FONT=Arial]rzucaj rzucaj ino tak co byś te oko potem znalazła ;)

[/FONT][quote name='an1a']Też się dołączę z kawą :grins:
Która to już dzisiaj? :hmmmm: Chyba 4...

[quote name='jbk']O, widzę, że nie tylko ja mam korbę, właśnie parzę czwartą :)

[quote name='an1a']Ja idę po piątą :evil_lol: trzeba coś pomyśleć o dawkowaniu dożylnym dzisiaj, bo do 17 trzeba wysiedzieć...

[FONT=Arial]
dobra mam 3 cią i sernik .....teraz możemy posiedzieć :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ha ha ....no to już pakuję statywa ;)[/FONT]

[FONT=Arial]hej hej :multi::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]o dzięki za pozwoleństwo :mdleje:[/FONT]

[FONT=Arial]rzucaj rzucaj ino tak co byś te oko potem znalazła ;)[/FONT]

[FONT=Arial]dobra mam 3 cią i sernik .....teraz możemy posiedzieć :p[/FONT]

Jeszcze masz sernik? My zjedliśmy wczoraj, i sernik i pleśniaka :)

Posted

[quote name='jbk']A właśnie, oko Ci się tam gdzieś nie plącze, bo nie mogę znaleźć właśnie..... :diabloti:
[FONT=Arial]
:razz::razz: znalazłaś ??
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
no to jak paczki cza będzie słać to dawa znaka ;)
[/FONT]
Mam nadzieję, że nie trzeba :roll: My w całości, brata TZ'a woziliśmy, teraz trza TZ'a pilnować, żeby nie polował na gówniarzy :shake:
Nie cierpię tego miasta.. od urodzenia... albo nawet wcześniej :angryy::diabloti:

Posted

[quote name='an1a']Mam nadzieję, że nie trzeba :roll: My w całości, brata TZ'a woziliśmy, teraz trza TZ'a pilnować, żeby nie polował na gówniarzy :shake:
Nie cierpię tego miasta.. od urodzenia... albo nawet wcześniej :angryy::diabloti:
[FONT=Arial]
o masz ci los ....... a co do miasta to o Warszawce pisasz ?? jakoś nie popadłam w zachwyt będąc tam :razz::razz:... ale chyba wszędzie jest tak samo doopiato gdzie ludzi za dużo :razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
o masz ci los ....... a co do miasta to o Warszawce pisasz ?? jakoś nie popadłam w zachwyt będąc tam :razz::razz:... ale chyba wszędzie jest tak samo doopiato gdzie ludzi za dużo :razz:
[/FONT]
Taaa.... Od zawsze się tu duszę.... Dla mnie odskocznią zawsze była działka - 200m od domu i las, spokój, zero ludzia.
Tu nawet 20km można przejść i zawsze się coś znajdzie.

Jeszcze te cwaniaczki :shake: Człowiek ma wrażenie, że chodzi po swoim osiedlu, które zna od dzieciaka, a jeszcze tak zmasakrować potrafią :roll:

Posted

[quote name='lolka75']http://images47.fotosik.pl/26/9cef06183030847d.jpg

o masz ci los:shake:
Ozzulku... nie mysl tyle i nie patrz na jesien bo Ci sie ze lebkiem porobi jak mi i bedziesz musial byc taki:roll:.... ze tak powiem:roll:..... niemadry

czesc Alusia:loveu:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już mu się porobiło :lol:

heyka Loluś :multi::loveu:

[/FONT][quote name='an1a']http://images38.fotosik.pl/26/81ae4ac9ed9bb386.jpg
:evil_lol::evil_lol: Z tym widocznym kawałkiem obroży wygląda jakby miał doczepiane uszy na opasce :eviltong:
[FONT=Arial]
jak się przypatrzyłam to faktycznie tak to wygląda :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images37.fotosik.pl/26/e8140b923a467996.jpg

:diabloti::diabloti::diabloti:

Ja cieee ale ogniste kolory :crazyeye::crazyeye::crazyeye: bowskie focisze :loveu:

dobry :multi:

[FONT=Arial]focisze takie takie kolorowe chyba troszke kiczowate ;) ale podobją sie mnie ....za kolor własnie , w końcu natura sama tak pomalowała :loveu:...taki niepowtarzalny klimacik :loveu:

no so ..... deszcz nie padał ...ktos musiał podlać roślinki :p

bereczek :multi:
[/FONT]